2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Acemiiiii bende pierre cardin aldım kuzum , sağlıkla kullanalım inşallahh

bende aldım bunu joum , benimde balkonum cam balkon , gerekli diye düşündüm ,şimdi mesajını görünce iyi ki almışım dedim :)

Reactions: Jou
kizlar bi video gördüm ilk 4 -5 gün göğüs pompası kullanmayın diyor bir doktor çünkü normalde zaten damla damla gelir süt bebeğe yatecek kadar eğer pompa kullanırsanız vücut ikiz bebek olduğunu düşünüyormuş daha çok süt uretiyormus bu sefer şiş göğüsler sürekli sağmak zorunda kalinniyormus

Kizlar selam bebek hareketlerini ilk nezaman hissetiniz ve nerde benim bazen cok asagilarda bisey atiyor bazen yukarida tam anlayamiyorum bebekmi degilmi diye baya kasiklarima dogru bagirsak hareketi gibi bazen yukarlarda karinca geziyor gibi 19+3 deyiz

Doğumdan 2 sonra 2 yıl içinde verdim canım hemen değil.
Doktorum da birsey demedi. Zaten normal doğum yapmiyorum maalesef. Ay inşallah sağlıkla hayırlarla zamanında doğurabilir bebisleri. Şubat gelince sanki az kalmis gibi geliyor bana

Kızlar ben daha önceki bebeğimde göğüs pompasıyla sağıyordum.sütüm çok çok fazlaydı.ben sağdıkça arttı arttıkça sağdım.sonuç sütten kestiksen sonra göğüslerim mahvoldu iki gram kaldı.o pompa ne kas bırakmış ne doku.şu an asla kullanmam diyorum.karar sizin ama bi araştırın derim çok masum değil pompalar

Bende aynı şeyi söyledim canım sütün Cok gelmesi vücut ikiz zannediyor ve çok süt uretiyor ilk 5 gün önerilmiyor elle sağın deniliyor

Hee normal doğumlardamı acaba kilo almayın diyolarrr
AMaann şubat çabuk geçiyor hepp 29 çekiyo bide

Selam canım
Bende aynı şeyi sorguluyorum bazen aşağıda bazen yanlarda çözemedim bağırsak hareketi mi yoksa bebeğin mi. Bende bugün 20+1 oldum ama daha net hiç hareketini hissetmedim karın bölgem biraz yağlı öyle hamile kaldım ondan mı bilmiyorum. Bugün karnım yumuşak kendi kendime düşünüp duruyorum.

Canım normal şeyler bunlarr dolanıyor çünkü olması gerekenn
Kimisi geç hissedebiliyor kızmı seninki

21+5 ama bende tam bir hareket hissetmiyorum minik kıpırtı bazen hissediyorum tedirgin ediyor bu durum beni

Benimde bazen sertlesiyor bezen yumusuyor bazen hafif kipirti var gibi bazen yok bu haftalar daha erken sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…