- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.621
Heee yağlıdanda olurEvet jou kız benimki bide göbeğim biraz yağlı
Ya sabahtan beri karnımı parmaklıyorum sertleşmedi gitti.
Tekirdağ da bugün sordum normal 18 sezaryen 20binİzmir de doğum fiyatı alan var mı kızlar?
Amaaannn onlar hep konuşurr sen bakma onlaraKızlar 15+4 cinsiyeti öğrendim sağ sol akrabalarım hep değişir cinsiyeti diyorlar ya anlamıyorum niye değişsin doktor pipisini.bile gösterdi
Ilk gebeyse cok erken olabiliyorrBende bebek hareketleriyle ilgili soru sormak için gelmiştim kızlar bi baktim herkes benimle aynı dertte :) bende 20. Haftamdayim asla hiç bir hareket hissetmiyorum tribe girdim bide erkek daha çabuk hissettirir kendini derler ama yok tatli yiyorum çikolata yiyorum uzaniyroum ama bizimkinden hiç hareket yok
Aaa tekirdağın neresindenTekirdağ da bugün sordum normal 18 sezaryen 20bin
Okadar asagilarda gezebiliyormu yaCanım normal şeyler bunlarr dolanıyor çünkü olması gerekenn
Kimisi geç hissedebiliyor kızmı seninki
Herkesin vücudu bir değil mesela benimki hep yukardaa hiç aşagıda olmadı kızımdada oyleydi ve son aylarda nefes darlığım çok oluyoduOkadar asagilarda gezebiliyormu ya
kizlar bi video gördüm ilk 4 -5 gün göğüs pompası kullanmayın diyor bir doktor çünkü normalde zaten damla damla gelir süt bebeğe yatecek kadar eğer pompa kullanırsanız vücut ikiz bebek olduğunu düşünüyormuş daha çok süt uretiyormus bu sefer şiş göğüsler sürekli sağmak zorunda kalinniyormus
vıdeolarda vs herkes lıstesıne ekledıgı ıcın alırım dıyordum ama etrafımdakıler de hemen alma bı bakarsın ıns hıc gerek kalmaz rahat emer bebegın deyınce dogum sonrası bakarım demıstım. Sızı de okuyunca acil olarak almaktan vazgectım, artık dogum sonrası bebegın emmesıne gore bakarım ıns, ama calısan anneler için tabi lazımKızlar ben daha önceki bebeğimde göğüs pompasıyla sağıyordum.sütüm çok çok fazlaydı.ben sağdıkça arttı arttıkça sağdım.sonuç sütten kestiksen sonra göğüslerim mahvoldu iki gram kaldı.o pompa ne kas bırakmış ne doku.şu an asla kullanmam diyorum.karar sizin ama bi araştırın derim çok masum değil pompalar
ÇerkezköyAaa tekirdağın neresinden
16 hafta olmussun nerdeyse sanmıyorum bundan sonra farklı soylesın doktor, eskısı gıbı degılkı ultrasonlar artık daha net.Kızlar 15+4 cinsiyeti öğrendim sağ sol akrabalarım hep değişir cinsiyeti diyorlar ya anlamıyorum niye değişsin doktor pipisini.bile gösterdi
Galiba ya bazıları çok erken hissediyor bazıları çok geç. Bebeğin cinsiyeti neydiiBenimde bazen sertlesiyor bezen yumusuyor bazen hafif kipirti var gibi bazen yok bu haftalar daha erken sanirim
Peki o zaman sevineyimmmHeee yağlıdanda olur
Sertlesmesi seninki zaman alır ilk gebede bukadar erken olmuyo 30 haftadan sonra tam sertleşir ona sen takilma
Saol canımm Babyjorn gordum canım cok ama bakalım .Otomatıklerden de arkadasım cok rahat ettı onla,emzırıp ona bırakıp uyutuyordu dalınca da durduruyordu saat ayarlı. Acele etmıyorum sımdılık bıkac farklı secenek var aklımda.Canım ben baya araştırmıştım almadan önce. Eşim otomatik olan istiyordu ama kullanma süresi yarım saati geçmelimeliymiş, bir de taşınamıyor oluşundan dolayı almaktan vazgeçtim, babybjörn aldık. Gaz vs problemlerine de çok iyi geliyormuş bi de çok hafif istediğin yere taşınabiliyor. Youtube da videolar vardı bakabilirsin
Kiz cidddiiiimmmiiiiiii neresinde aaaayyy bende çerkezköyyy irmetemi gidiyorsunÇerkezköy
Ne biliyim. Hamilelikte mıdır nedir çok kötü oldum mutluluğumu bile yaşayamadımAmaaannn onlar hep konuşurr sen bakma onlaradoktor pipi dediyse tamamdıırr
Oyle buyuk komplex subelerı olan bı hastane degıl medıcalpark da var yakın ama ordan hıc memnun kalmadım. Devlet hastanesı gıbı sıra beklıosn bıcok yerle anlasması oldugu ıcın. eve yakın olması ve doktorun ıyı olması sebebıyle burayı tercıh ettık. Sımdılık memnunuz dogum ucretını daha konusmadım ama:/ sen nerdeydı hastanen canım dogumu sordunmu nekadardıHımm ilk defa duydum cano
Hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?