2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Evet jou kız benimki bide göbeğim biraz yağlı
Ya sabahtan beri karnımı parmaklıyorum sertleşmedi gitti.
Heee yağlıdanda olur
Sertlesmesi seninki zaman alır ilk gebede bukadar erken olmuyo 30 haftadan sonra tam sertleşir ona sen takilma

Kızlar 15+4 cinsiyeti öğrendim sağ sol akrabalarım hep değişir cinsiyeti diyorlar ya anlamıyorum niye değişsin doktor pipisini.bile gösterdi

Reactions: Jou
Bende bebek hareketleriyle ilgili soru sormak için gelmiştim kızlar bi baktim herkes benimle aynı dertte :) bende 20. Haftamdayim asla hiç bir hareket hissetmiyorum tribe girdim bide erkek daha çabuk hissettirir kendini derler ama yok tatli yiyorum çikolata yiyorum uzaniyroum ama bizimkinden hiç hareket yok

Reactions: Jou
Benim ikinci gebeligim 55 kiloyla hamile kaldım 16. Haftada tam net hisstmeye başladım simdi 19+3 dışarıdan bile görünüyor. Ama benimde bir derdim var çok kilo aldım son iki haftada 3 kilo toplam 5 kilo aldım napıcam bilmiyorum

Ilk gebeyse cok erken olabiliyorr herkeste varsa böyle sorun demekki normal

vıdeolarda vs herkes lıstesıne ekledıgı ıcın alırım dıyordum ama etrafımdakıler de hemen alma bı bakarsın ıns hıc gerek kalmaz rahat emer bebegın deyınce dogum sonrası bakarım demıstım. Sızı de okuyunca acil olarak almaktan vazgectım, artık dogum sonrası bebegın emmesıne gore bakarım ıns, ama calısan anneler için tabi lazım

Saol canımm Babyjorn gordum canım cok ama bakalım .Otomatıklerden de arkadasım cok rahat ettı onla,emzırıp ona bırakıp uyutuyordu dalınca da durduruyordu saat ayarlı. Acele etmıyorum sımdılık bıkac farklı secenek var aklımda.

Hımm ilk defa duydum cano
Hakkımızda hayırlısı olsun
Oyle buyuk komplex subelerı olan bı hastane degıl medıcalpark da var yakın ama ordan hıc memnun kalmadım. Devlet hastanesı gıbı sıra beklıosn bıcok yerle anlasması oldugu ıcın. eve yakın olması ve doktorun ıyı olması sebebıyle burayı tercıh ettık. Sımdılık memnunuz dogum ucretını daha konusmadım ama:/ sen nerdeydı hastanen canım dogumu sordunmu nekadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…