- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.561
Valla emzikte en iyisi olabilir ama biberonda yorumlarını beğenmedim ben başka marka arayışındayımmBiberon olarak philips mi en iyisi acaba ilk bebe benim cahilim
Şu an 55 bin istiyor doğum paketi,49 bin de sadece doğum için istiyor.ve 5-6 hastaneye sordum hepsi aynı fiyatı verdi anlaşmış gibiBende yılbaşı zamından önce anlaştım hastaneler neymiş öyle ya 2 yıl önce doğurmuştum 4-5 bin tl ye şimdi hepsi olmuş 20-30 şoklardayım. Neyse dedm ilk doğumum istediğim gibi olmamıştı bunda şartları zorladık biraz istediğim gibi olsun dedim 33 bini gözden çıkarttımşimdi kaç oldu bilmiyorum ama erkenden hepsini verdim istanbulda başka öyle hastane yoktu parayı önden alan
kizımd ahersey varrrAynen cano mama araç gereçlerde ındırım var bugun sende kızın ıcın bısey lazımsa bak ıstersen
Pazar günü e bebekten babynest (babyjem marka) ve gümüş göğüs ucu kapaklarından almayı düşünüyorum kızlar, bu %29 indirimle. Kısmetse (tükenmezseEk gıdayı ben de düsündüm canım indirimdeyken ama veresim gelmedi para ona simdi, onları alırız daha dedim ben de philips emzik ve chicconum bi tane biberonunu alıcam cok biberon almıcsm belki istemez falan diye, yarın kanzın hava makinesini alıcam, bi de korbellin çöp kovasını, bi de sevibebenin reflü yatagını geri kalanları artık tamamlarım yavas yavas ek gıdaya bulasmayayım simdi dedim daha önceliklerim var
Hahahaha yaa kaynanandan ders almak istiyorumGeçende kayınvalide cocugun ikinci ismini degistirin dedi, bikac defa daha dedi ben de artık dayanamadım biz aylardır bu sekilde planladık, bakkaldan bi sey degistirmiyoruz dedim ve konuyu kapattım, bu böyle olmayacak kızlar fırsat versem her seye müdahele edecek, böyle degildi bu kadınve ne ögrendim biliyo musunuz kendi eşimin doğumuna kayınvalidesi de dahil kimseye haber etmeden gitmisler, sonrasında evde kimseyi istenemisler, kp agzından kacırdı, ben bunu duydum ya bundan sonra hicte karıstırmam, ne ekersen onu bicersin sonucta dimi
Ben de tükenir diye korkuyorum canım ama suana kadar almak istediklerimi yakaladım darısı hepimizePazar günü e bebekten babynest (babyjem marka) ve gümüş göğüs ucu kapaklarından almayı düşünüyorum kızlar, bu %29 indirimle. Kısmetse (tükenmezse) bebek arabasını da alıcaz inşallah o da 8 şubatta pierre cardin voyager travel
Evet yanımda göz belertti adamda noldu dedi jdjdjdjdjdjsjjsjssHahahaha yaa kaynanandan ders almak istiyorumama en fena kozu eline almışsın, kayınpederin sizden sonra bi zılgıt yemiştir
Ay hadi inşallahhBen de tükenir diye korkuyorum canım ama suana kadar almak istediklerimi yakaladım darısı hepimize
Ahahahahah yaaa bir de öyle mi yaptıEvet yanımda göz belertti adamda noldu dedi jdjdjdjdjdjsjjsjsseşimde çok şaşırdı yaptıklarına, ben de eve gelince daha bana kimse karışamaz dedim
Aynen adam da noldu diyince orda koptum ztn vay sizi dedimm neyse bunu duydugum iyi oldu dedimAhahahahah yaaa bir de öyle mi yaptıbelli etmeseymişş bari zaten alttan alttan mesajı veriyordun şimdi açıkça da söylesen hiçbir şey olmaz
Ahahahahaaha o da çok iyi yaaa çaktırmaz diye düşünmüş ama daha da beter ortaya çıkmış her şeyAynen adam da noldu diyince orda koptum ztn vay sizi dedimm neyse bunu duydugum iyi oldu dedim
Ya allahtan tutturmuyor ille de yapın diye ama mutlaka fikir belirtir ben de ister istemez kızıyorum kendisi hicbir seye izin vermemisken benim her seyime dahil olmak istemesine, yoksa abartacak bi sey yok ama konu kendi cocugum olunca daha bi savunmacı ve korumacı oluyorum bununda etkisi olabilir bi de ismi degistirin demesi beni kırdı ondan fazla bilendimAhahahahaaha o da çok iyi yaaa çaktırmaz diye düşünmüş ama daha da beter ortaya çıkmış her şeybakalım bundan sonra bir şeye karışmaya kalkacak mı belki sadece dilindedir yaa kimi öyle yapar bir işe yarıyormuş gibi gözükmek için üstüne düşmeyen şeylerde fikir belirtir ama dinlenmemeye de kızmaz belki öyledir seninki de
Ben uzunlardan sandım evet bu kaplamazzz vallaha benimde belim ağrıyo surda 4 ay kalmış nebilim alsam duracakKızlar bu arada dün hamile yastığım geldi, şu aşağıdaki arkadaş. Denediğim andan itibaren aşık oldum, yattıktan sonra anında daldım ve 4 saat aralıksız kıpırdamadan uyumuşum şok oldumtavsiye tavsiye tavsiyeeee hala almadıysanız mutlaka alın, minicik bir yastığı da var ister bele destek ister göbeğe destek. O kadar güzel kavrıyor ki daha bunsuz yatamam heralde
Canımmmesirmacunu
Yatakta da yer kaplamıyor kızzzJou
Bence de isim konusu ekstra hassas. Hatta belki son nokta. Boşver gerçekten, dediğin gibi senin çocuğun o da herkes gibi bunun farkında. Benim çocuğum dedin mi bitti. Karışacak gibi olduğunu anladığın anda konuyu değiştirsen ya da bahaneyle ortamı terketsen belki rahatsız olduğunu anlar, bilemedimmYa allahtan tutturmuyor ille de yapın diye ama mutlaka fikir belirtir ben de ister istemez kızıyorum kendisi hicbir seye izin vermemisken benim her seyime dahil olmak istemesine, yoksa abartacak bi sey yok ama konu kendi cocugum olunca daha bi savunmacı ve korumacı oluyorum bununda etkisi olabilir bi de ismi degistirin demesi beni kırdı ondan fazla bilendim
Hımm ilk defa duydum canoAvrasya hastanesi
Kızzz cırt cırtı var ikisini ayırabiliyorsun, sonrasında bile kullanılır eminim bel desteği olarak. 4 ay az mı ayolBen uzunlardan sandım evet bu kaplamazzz vallaha benimde belim ağrıyo surda 4 ay kalmış nebilim alsam duracakyıllar sonra kalacak gibi geliyo bana
Son kullanma tarihleri yok mu kizlar sonuçta beebek doğduktan sonraki 6 aya kadar da bişey verilmiyor yaAl all kavanoz açılmadığı durece birsey olmazz hatta toplu al irmik pirinc. Unu falan
Academic hospitala sordunmu canımŞu an 55 bin istiyor doğum paketi,49 bin de sadece doğum için istiyor.ve 5-6 hastaneye sordum hepsi aynı fiyatı verdi anlaşmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?