2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Optimede gidiyorum kapaklı tarafında oturuyorum sizin doğum ne zamann?
Heee bende tepe de oturuyorum benimde 26 sı gösteriyor ama sezaryen diye erken atar irmette olsaydı aynı zamanda yanyana olurdu odalarımız tühh kızımda öyle oldu birinde odalarımız yanyanaydıkkdan biriyle

Heee bende tepe de oturuyorum benimde 26 sı gösteriyor ama sezaryen diye erken atar irmette olsaydı aynı zamanda yanyana olurdu odalarımız tühh kızımda öyle oldu birinde odalarımız yanyanaydıkkdan biriyle
Benimde 27si gösteriyor ama nasip bakalım ne zaman gelir oğlumuz.
İrmet sanki sezaryeni daha çok tercih ediyor gibime geliyor.
İlk doğumu da optimedde yaptım memnun kaldım. Bugün de detaylı ultrasona girdim o da iyiydi genel olarak memnunum hastaneden ben

Reactions: Jou
Optimedde iyidir tabii canım benimki kızımda dönmedi yukardaydı nefesimi dar etti kafssı yukardaydı oyüzden mecburdu bana zorunluğuyla birşey yapmadı doktorum normal doğuma kafasındaydı kim dediki oyle tercih edildiğine

Canım bende bağcılarda Trg hospitaliste gidiyorum. Doğum ücretlerinide hiç sormadım yüz yüze.

Detaya erken girmişsin baya

Aa sizinki mecburiymis evet ama sonucta anne ve bebek iyi olsun da önemli değil tabi ben korkuyorum kesiden anesteziden hayırlısı bakalım
Birkaç arkadaşım irmette sezaryen oldu o yüzden sanki hep öyleymiş gibime geliyor herhalde

Reactions: Jou
Ben 22. Haftama giriyorum yarın ve inan bu geçtiğimiz hafta hissetmeye başladım. O da tekme falan değil karnımın bir yerine toplanıyor gibi sertlik oluyor ordan anlamaya başladım. Şişko bi hamileyim karnım yağlı o yüzden bence siz de yeni yeni hissedersiniz

Hahahaha belkide denk gelmiş kızzz vallahaa ben gözüm açık gittim annemde bile şaşırdı nasıl girdin diye çünkü hiçbirşeyden habersiz hickimseye neler oluyo bile demedim bilmeden gitmem daha iyiydi çok rahat geçti benim için ya ve ben ilk görmek istedim çok güzel bi duyguydu o koku vallaha kızım nasıl gelmek istiyosa öyle kabuldüm birşekilde çıkacak yani

Yaa öyle miii o zaman dahaa var diyelimmm

Ay bi sey olmaz o kadardannn. Ben su an 21+2deyim toplamda 7.5 kilo aldim cok yakin bir tanidigimiz var beni gorunce surekli yemek ye yemek ye diyo kendisi +30 kiloyla doguma girmis ve dedigine gore 10 kilo dogumdan sonra gitmis, geri kalani da 3 ay icinde emzirdikce gitmis.. tabii ki cok kilo alma taraftari degilim ben de ama napiyim doymuyorum zaten gurbetteyim her istedigimi yeme firsatim yok evde yapabildigim kadariyla yiyorum

Ben daha 2 kilo aldim zaten 53 dum 55 oldum 19+3 deyim bazi arkadaslar yukaridaki konularda sertlik yazmislar o sertlik toplanma bendede oluyir bi sagda bi solda benim tup bebek doktorum ozel muaynene ya Bahcelievler medicana yada memorial olucak ben sezeryan istiyorum zaten yasim itibariyle 39 yasindayim ve tedavi bebegi oldugu icin oyle tercih ediliyor benim doktor gecen sene 55 bine dogurttu bi yakinimi hastane fiyati haric oda bi 40 falan doktorumdan baskasinada guvenmedigim icin mecbur o paralari vericez saglikla alalimda kucagimiza zor elde edince boyle oluyor aslinda buna sukur benim ilk denememde oldu insanlar senelerce ugrasiyor yasim var ama ben daha 14 aylik evliyim yasim oldugu icin cok denemedik zaman kaybi olmasin diye direk tup bebek yaptik oyle icimi dokmek istedim size

Ya benimde işte böyle içimde birşeyler kıpırdıyor gibi ama net değil işte. Allah korusun diyorum bebek acaba iyi mi yoksa birşey mi oldu ay yoksa gelişmiyor mu büyümüyor mu. Yok bu karnım niye yumuşamış böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…