2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kimse cevap vermediğine göre yapismisiz gunaydinnnn aşko
Hahahahahaha bakk o kesiinnnn kocaları buldunuz evde burayı unuttunuz peeehhh naber bebeğimm sana demistim aslinda herhalde kaçırdın o msjı profil resmi yaparmısın yaa cano vallaha yabancı biriyle konuşuyorum sanıyorum

Fark etmemiştim canım

Reactions: Jou
Merhaba haziranın ilk haftası doğum yapmam gerekiyor normalde ama geçen gün detaylı ultrasonda kordonda tek arter tek ven olduğunu öğrendim genellikle erken doğum gelişim geriliği filan yapıyormuş başına gelen var mı

Eee napcaz ya yesek bir dert yemesek bir dert

Az once cok acayip bisey oldu karnimda bi kipirdanma hissettim gobegimi actim resmen yer degistirdigini gezdigini gordum disarsan bi tarafim yukseldi indi
Dün gece yatağa geçtim bende hafif uzanır pozisyonda ama otururken çok güçlü arka arkaya vurdu açtım göbeğimi hemen aynısını bende gördüm resmen dışardan farkettim Bir taraf kalktı indi bu çok güzel bir duygu

Evet aynen oyle oldu kalkti indi sonra video cekim dedim birdaha yakalayamadm

Kizlar karnimda ozellikle vajinama dogru cok sertlik oluyor bole bisey yasayan varmi alt karinda bildigin tas gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…