- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.721
Hepsi çok güzelKız anneleri asla isme karar veremiyorum halaDamla ve Kumsal arasında gidip geliyorum ama aklım Talin’le Nilsu’da kalıyor. Eşim Damla diyor bilemedim… ay çok zor bu isim işi
bende de oluyor bu , geçen hafta avmde gezerken korktum hatta, dinlenince geçen ağrıdan korkmayın diyorlarKızlar benim de çok yürüdüğümde ya da yorulduğumda pelvik ağrım oluyo. Çok erken değil mi anlamadım bir de hep aynı taraf ağrıyo. Uyuyup dinlenince geçiyo
benimde çarşamba kontrolüm , inşallahh iyiyizdir , Rabbim korusun evlatlarımızı :)Hiç sorma ya iş yerindeyim resmen işe odaklanamıyorum ağlayasım geliyor 3 hafta oldu kontrole gideli bu cuma kontrolüm var ama tırsıyorum.
gerçekten isim işi çok zor Allah yardımcınız olsun kuzum :) En güzel kararı vereceğinize eminimKız anneleri asla isme karar veremiyorum halaDamla ve Kumsal arasında gidip geliyorum ama aklım Talin’le Nilsu’da kalıyor. Eşim Damla diyor bilemedim… ay çok zor bu isim işi
zavallı mesane :)) hahahah çok güldüm acemimKızlar ben de aynısını yaşıyorum sık sık, belki göbek tarafı yağlı olduğu için az, aşağı indikçe tabaka daha inceldiği için çok hissediyor olabiliriz sertliği. Bir de genelde diğer organlar dolu olduğunda baskı artıyor, mide olsun bağırsak olsun…zavallı mesane ne kdar yumuşaksa baskı yapacağına kendi baskı yiyor kıyamam
İnşallah be Mesir macunuuubenimde çarşamba kontrolüm , inşallahh iyiyizdir , Rabbim korusun evlatlarımızı :)
Hahahah yazık ya hani bir görsel var ya 9 aylık gebelikte iç organları gösteriyor, bütün organlar kendine yer bulmuş mesane küçücük nokta kadar kalmış gerçi ona mı yazık bize mi bilmiyorum dazavallı mesane :)) hahahah çok güldüm acemim
O korku gerçekten her zaman hepimizde var. Allahın izniyle kistleri kaybolmuş haberini vereceksin bizee inşallahİnşallah be Mesir macunuuu
Bebeğim nasıl kisti ne durumda çok merak ediyorum işte birazda korkuyorum ya
Ahahha aynen gerçekten gelinlik seçmek gibi güzel örnekti. En çok gönlüm Kumsal’ı istiyorHepsi çok güzelbence bu işim işi gelinlik seçmek gibi. Bir tanesi içine sindi mi diğer seçeneklere hep bahane bulunuyor aklımız da kalıyor ama biri ağır basıyor. İçin hangisine daha sıcakk??
Muhtemelen kemiklerin genişlemesi ağrı yapıyor canım kaburgalar açılıyor göğüs altında ağrı bana da olmuştu ama geçti sırt ağrısı bel ağrısı hep var o da göbüş önden ağırlık yapıp çektiği içinnKızlar benim gogsumun altında ve sırtımda ağrı oluyo,özellikle ayakta durdugum zaman.sizde de oluyo mu böyle agrilar
Teşekkür ederimmgerçekten isim işi çok zor Allah yardımcınız olsun kuzum :) En güzel kararı vereceğinize eminim
Birinden biri ağır basıyorsa diğerleri hiç senin olmamıştırAhahha aynen gerçekten gelinlik seçmek gibi güzel örnekti. En çok gönlüm Kumsal’ı istiyorbabası Damla diyor bakalımm hangimiz kazanacağız iki isim düşünmediğimiz için ikisini de koyamıyoruz
Bir kaybım var birde ondan bir türlü şunu kafamdan atamadımO korku gerçekten her zaman hepimizde var. Allahın izniyle kistleri kaybolmuş haberini vereceksin bizee inşallah
Çok haklısın canım kötü tecrübelerden sonra endişe katlanıyorBir kaybım var birde ondan bir türlü şunu kafamdan atamadım
İnşallah İnşallah tek temennimiz hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almak
Bende öyle gercektenDoğurana kadar böyle bir çelişki olacak galiba kan gündür karnımı parmaklıyorum resmen.
canım benim Rabbim hayırlı sağlıklı haberler nasip etsinnnİnşallah be Mesir macunuuu
Bebeğim nasıl kisti ne durumda çok merak ediyorum işte birazda korkuyorum ya
Ya ben de öyle olacağını sanıyordum ama bizim 14. haftada nipt sonucu geldi, erkek olduğu kesinleşti zaten kafamızda hatta Can ismi biraz da netleşmiş gibiydi erkek için. Sonra ben bir anda eşime ''Evren nasıl bir isim sence?'' dedim. ''Çok güzel ya, hem soyadımızla uyumlu, hem şöyle hem böyle...'' dedik. Bitti, ismi koydukKız anneleri asla isme karar veremiyorum halaDamla ve Kumsal arasında gidip geliyorum ama aklım Talin’le Nilsu’da kalıyor. Eşim Damla diyor bilemedim… ay çok zor bu isim işi
Tüm seçenekler arasından en sevdiği Damla oldu. Yeğenlerinin de isimleri hep d ile başlıyor o yüzden muhtemelen ama doğru diyorsun diğeri benim hiç olmamış olabilirBirinden biri ağır basıyorsa diğerleri hiç senin olmamıştırbabası Kumsal ve Damla arasından mı Damlayı seçiyor yoksa tüm seçenekler arasında mı en çok onu beğeniyorr?
Biz de en başından beri iki isme ne gerek var derken şimdi ikinci bir alternatifi olsun diye düşünmeye başladıkbenim de iki ismim var birini hiç kullanmadım seslenseler dönüp bakmam ama kullandığım ismimi sevdiğim için sevmiyor olsaydım mutlaka bir yerden sonra kendimi tanıtırken diğerini kullanırdım eşim de adını sevmiyor mesela ama başka seçeneği yok bu açıdan bakınca iki isim mantıklı gelmeye başladı
Ayy ne güzel bi karar olmuş uzatmadan anlıkYa ben de öyle olacağını sanıyordum ama bizim 14. haftada nipt sonucu geldi, erkek olduğu kesinleşti zaten kafamızda hatta Can ismi biraz da netleşmiş gibiydi erkek için. Sonra ben bir anda eşime ''Evren nasıl bir isim sence?'' dedim. ''Çok güzel ya, hem soyadımızla uyumlu, hem şöyle hem böyle...'' dedik. Bitti, ismi koyduk
Tez vakitte size de aynından diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?