2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kız anneleri asla isme karar veremiyorum hala Damla ve Kumsal arasında gidip geliyorum ama aklım Talin’le Nilsu’da kalıyor. Eşim Damla diyor bilemedim… ay çok zor bu isim işi
Hepsi çok güzel bence bu işim işi gelinlik seçmek gibi. Bir tanesi içine sindi mi diğer seçeneklere hep bahane bulunuyor aklımız da kalıyor ama biri ağır basıyor. İçin hangisine daha sıcakk??

Kızlar benim de çok yürüdüğümde ya da yorulduğumda pelvik ağrım oluyo. Çok erken değil mi anlamadım bir de hep aynı taraf ağrıyo. Uyuyup dinlenince geçiyo
bende de oluyor bu , geçen hafta avmde gezerken korktum hatta, dinlenince geçen ağrıdan korkmayın diyorlar

Kız anneleri asla isme karar veremiyorum hala Damla ve Kumsal arasında gidip geliyorum ama aklım Talin’le Nilsu’da kalıyor. Eşim Damla diyor bilemedim… ay çok zor bu isim işi
gerçekten isim işi çok zor Allah yardımcınız olsun kuzum :) En güzel kararı vereceğinize eminim

zavallı mesane :)) hahahah çok güldüm acemim

Kızlar benim gogsumun altında ve sırtımda ağrı oluyo,özellikle ayakta durdugum zaman.sizde de oluyo mu böyle agrilar

Hepsi çok güzel bence bu işim işi gelinlik seçmek gibi. Bir tanesi içine sindi mi diğer seçeneklere hep bahane bulunuyor aklımız da kalıyor ama biri ağır basıyor. İçin hangisine daha sıcakk??
Ahahha aynen gerçekten gelinlik seçmek gibi güzel örnekti. En çok gönlüm Kumsal’ı istiyor babası Damla diyor bakalımm hangimiz kazanacağız iki isim düşünmediğimiz için ikisini de koyamıyoruz

Kızlar benim gogsumun altında ve sırtımda ağrı oluyo,özellikle ayakta durdugum zaman.sizde de oluyo mu böyle agrilar
Muhtemelen kemiklerin genişlemesi ağrı yapıyor canım kaburgalar açılıyor göğüs altında ağrı bana da olmuştu ama geçti sırt ağrısı bel ağrısı hep var o da göbüş önden ağırlık yapıp çektiği içinn

Birinden biri ağır basıyorsa diğerleri hiç senin olmamıştır babası Kumsal ve Damla arasından mı Damlayı seçiyor yoksa tüm seçenekler arasında mı en çok onu beğeniyorr?
Biz de en başından beri iki isme ne gerek var derken şimdi ikinci bir alternatifi olsun diye düşünmeye başladık benim de iki ismim var birini hiç kullanmadım seslenseler dönüp bakmam ama kullandığım ismimi sevdiğim için sevmiyor olsaydım mutlaka bir yerden sonra kendimi tanıtırken diğerini kullanırdım eşim de adını sevmiyor mesela ama başka seçeneği yok bu açıdan bakınca iki isim mantıklı gelmeye başladı

Bir kaybım var birde ondan bir türlü şunu kafamdan atamadım
İnşallah İnşallah tek temennimiz hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almak
Çok haklısın canım kötü tecrübelerden sonra endişe katlanıyor Kafamdan atmam lazım diye düşünmek bile onu hatırlamak aslında. Kendini şartlama zorlama, zamanı gelince onu da arkanda bırakacaksın her şey çok yolunda gitse bile bu endişeler hiç bitmeyecek o yüzden kendimizi korkuya teslim etmektense pozitife odaklanmamız lazımm

Ya ben de öyle olacağını sanıyordum ama bizim 14. haftada nipt sonucu geldi, erkek olduğu kesinleşti zaten kafamızda hatta Can ismi biraz da netleşmiş gibiydi erkek için. Sonra ben bir anda eşime ''Evren nasıl bir isim sence?'' dedim. ''Çok güzel ya, hem soyadımızla uyumlu, hem şöyle hem böyle...'' dedik. Bitti, ismi koyduk
Tez vakitte size de aynından diliyorum

Tüm seçenekler arasından en sevdiği Damla oldu. Yeğenlerinin de isimleri hep d ile başlıyor o yüzden muhtemelen ama doğru diyorsun diğeri benim hiç olmamış olabilir biz de eşimle hep tek isimliyiz bakalım bi anlık bi kararla iki isim de koyarmışız birden ahahha ama çok zor yaa isim işi. Bi de ypk nümerolojisi yok harflerin bilmemnesi derken ortalık karışıyor

Ayy ne güzel bi karar olmuş uzatmadan anlık hayırlı olan oymuş demek ki. İsim de gerçekten çok güzelmiş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…