- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.452
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.761
Sağlıcakla gelsin İnşallah bebeğinizzKizlar benim de bugün kontrolüm vardi hem kadin doğumda hem perinatoloji doktoruna gorundum ikili testim iyi çıkmamıştı her iki doktorda iyi dedi zaten perinatoloji bölümü ayrıntılı gibi bakıyor 20 dk sürdü bebeğin bütün organlarına baktık kemiklerine kadar göründü herşeyi normal dedi çok şükür oğlumuz hayırlısıyla gelsin
Yok dokundugumda değil ertesi gün falan geçiyorGobeginizin bi tarafindami sertlik oluyor sizinde sanki bebek biyerini dayamis gibi semsert oluyor dokundugumda geciyor
Aminn cümlemizin inşallahSağlıcakla gelsin İnşallah bebeğinizz
Aynen ben de öyleyim, lohusalıkla alakalı hamilelikle alakalı kötü yorum yapan, ya da beni bir şekilde kendi dertlerine de çekmek isteyen insanlara direkt set çekiyorum. Benim canım sıkılıyor bu tarz konuları duymak istemiyorum, bunlar benim ilgi alanım değil, benim derdim değil diye dolaşıyorum. Geçen gün eşim hayat sana güzel diyorBen hamileliğimi öğrendiğim ilk günlerden beri kötü şeylerden bahseden insanlardan uzak durdum. Kötü haberler alacağım yerlerle iletişimimi kestim. Kötü ihtimallerden bahseden insanlarla görüşmeyi tamamen bıraktım. Kötü düşünmeye başlayınca kendime hep güzel düşündürecek bir meşgale buldum. Eşim sağolsun çok soğukkanlı ve pozitiftir, hep ondan destek aldım. Çok şükür bugünlere geldik. Canlarım hiç kolay değil ama en iyisi bu gerçekten bebek için de, pozitiflik pozitiflik getiriyor
Ayy o bendede var ya kimseyi dinleyemiyorumAynen ben de öyleyim, lohusalıkla alakalı hamilelikle alakalı kötü yorum yapan, ya da beni bir şekilde kendi dertlerine de çekmek isteyen insanlara direkt set çekiyorum. Benim canım sıkılıyor bu tarz konuları duymak istemiyorum, bunlar benim ilgi alanım değil, benim derdim değil diye dolaşıyorum. Geçen gün eşim hayat sana güzel diyorKimsenin derdini tasasını yaşanmışlığını çekemem ya
ben manisadayım ama izmir hakkında hiç bilgim yok canımKızlar İzmir şehir hastesinde tanıdığı doğuran var mı ya da bilgisi olan doğum için yeni açıldığı için biraz tereddüt ediyorum ama baya büyük temiz gibi de duruyor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Vallahi ben de dayanamayacaktım da erken alacaktım da eşim sürekli takıntı yaptığım için kızdı gününü bekle dedi o yüzden bekliyorumAslında benimde o civar ama ben 9nda gideceğim. Daha fazla dayanamıcam
Benimde normalde 13 şubattı kontrol 9nda gidicem çünkü bu hafta cuma 21 haftalık oluyoruz ve detaylıya iki hafta kalmış oluyor gideyimde gün versin nereye göndericekse ordan randevu alayım günü geçmesin diye yoksa bende beklicektim mecbur. Ama rekor kırdım normalde iki hafta zor dayanıp başka doktora giderdimVallahi ben de dayanamayacaktım da erken alacaktım da eşim sürekli takıntı yaptığım için kızdı gününü bekle dedi o yüzden bekliyorum
GitmiyoreeeGenclleeerrrrr nasıl gidiyoreee
Hahahahahaha patlatayımmi kafanıı geene neye takildın de heleGitmiyoreee
İnan ki en güzeliAyy o bendede var ya kimseyi dinleyemiyorum
Eşim diyor kendin anlatıyorsun başkası sana birşey anlatınca hiç dinlemiyorsun
Konuşalim bebeğimm horminlar gelişiyor memeler şişiyorr kolay değil hamilelik kararmaktan yana bi yuvarlak yeride genişliyorr alış bunlaraKizlar memelerden konusalim mi birazinanilmaz karardilar neden anlamadim ve o kadar hassaslar ki bazen uyurken tirnagim degiyor aklim cikiyo resmen
Karnın yağlıysa önceden göbeğin varsa hissetmemen normall bi 5 hafta daha beklekızlar bugün tam 20 haftalık oldu 17. hafta ayrıntılıya girdiğimizde de çok hareketliydi bu haftaki kontrolde de çok hareketliydi hatta 15. hafta kontrolünde de baya hareketliydi ama ben hala hiç hareket hissetmiyorum sizce bu normal mi ilk hamileliğim ve 21. hafta genelde hissediliyormuş bu kadar hareketli olmasına rağmen neden hissedemiyorum
Jouuu iyidir senden naberrr kontrol ne zaman ?Genclleeerrrrr nasıl gidiyoreee
Bende de kararma var aynı zamanda hassaslık. Arabada giderken sallanınca filan acıyorKizlar memelerden konusalim mi birazinanilmaz karardilar neden anlamadim ve o kadar hassaslar ki bazen uyurken tirnagim degiyor aklim cikiyo resmen
Iyiyim hamdolsun kuzum yorgunum o ayrı kizımda çok hareketli 1 dk durmuyorJouuu iyidir senden naberrr kontrol ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?