2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Sağlıcakla gelsin İnşallah bebeğinizz

Kızlar İzmir şehir hastesinde tanıdığı doğuran var mı ya da bilgisi olan doğum için yeni açıldığı için biraz tereddüt ediyorum ama baya büyük temiz gibi de duruyor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Aynen ben de öyleyim, lohusalıkla alakalı hamilelikle alakalı kötü yorum yapan, ya da beni bir şekilde kendi dertlerine de çekmek isteyen insanlara direkt set çekiyorum. Benim canım sıkılıyor bu tarz konuları duymak istemiyorum, bunlar benim ilgi alanım değil, benim derdim değil diye dolaşıyorum. Geçen gün eşim hayat sana güzel diyor Kimsenin derdini tasasını yaşanmışlığını çekemem ya

Ayy o bendede var ya kimseyi dinleyemiyorum
Eşim diyor kendin anlatıyorsun başkası sana birşey anlatınca hiç dinlemiyorsun

ben manisadayım ama izmir hakkında hiç bilgim yok canım

Vallahi ben de dayanamayacaktım da erken alacaktım da eşim sürekli takıntı yaptığım için kızdı gününü bekle dedi o yüzden bekliyorum
Benimde normalde 13 şubattı kontrol 9nda gidicem çünkü bu hafta cuma 21 haftalık oluyoruz ve detaylıya iki hafta kalmış oluyor gideyimde gün versin nereye göndericekse ordan randevu alayım günü geçmesin diye yoksa bende beklicektim mecbur. Ama rekor kırdım normalde iki hafta zor dayanıp başka doktora giderdim

kızlar bugün tam 20 haftalık oldu 17. hafta ayrıntılıya girdiğimizde de çok hareketliydi bu haftaki kontrolde de çok hareketliydi hatta 15. hafta kontrolünde de baya hareketliydi ama ben hala hiç hareket hissetmiyorum sizce bu normal mi ilk hamileliğim ve 21. hafta genelde hissediliyormuş bu kadar hareketli olmasına rağmen neden hissedemiyorum

Reactions: Jou
Kizlar memelerden konusalim mi biraz inanilmaz karardilar neden anlamadim ve o kadar hassaslar ki bazen uyurken tirnagim degiyor aklim cikiyo resmen
Konuşalim bebeğimm horminlar gelişiyor memeler şişiyorr kolay değil hamilelik kararmaktan yana bi yuvarlak yeride genişliyorr alış bunlara benimde öyle acimsı var ama 2ci gebe olduğu için çok ağrim olmuyo ilkinde benimde öyleydi çok fena

Karnın yağlıysa önceden göbeğin varsa hissetmemen normall bi 5 hafta daha bekle

Kizlar memelerden konusalim mi biraz inanilmaz karardilar neden anlamadim ve o kadar hassaslar ki bazen uyurken tirnagim degiyor aklim cikiyo resmen
Bende de kararma var aynı zamanda hassaslık. Arabada giderken sallanınca filan acıyor bende onlara bi iyilik yapıp gümüş kapak aldım. Şimdi böyle hassas olan doğurunca nooolmaz sonuçta dimi

Jouuu iyidir senden naberrr kontrol ne zaman ?
Iyiyim hamdolsun kuzum yorgunum o ayrı kizımda çok hareketli 1 dk durmuyor oğlan gelirse hiç düşünemiyorum artık akşam baygın geçiririm daha karar veremedik nezaman gidelim diye buhafta icerisindeydi ama eşim sabahçı vardiyalı çalışıyor genelde üşeniyorum gitmeyede kızım hastanedede hiç durmuyor ömrümden ömür gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…