2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bencede en mantıklısı pozitif olmak

Bencede en mantıklısı pozitif olmak
Ben hamileliğimi öğrendiğim ilk günlerden beri kötü şeylerden bahseden insanlardan uzak durdum. Kötü haberler alacağım yerlerle iletişimimi kestim. Kötü ihtimallerden bahseden insanlarla görüşmeyi tamamen bıraktım. Kötü düşünmeye başlayınca kendime hep güzel düşündürecek bir meşgale buldum. Eşim sağolsun çok soğukkanlı ve pozitiftir, hep ondan destek aldım. Çok şükür bugünlere geldik. Canlarım hiç kolay değil ama en iyisi bu gerçekten bebek için de, pozitiflik pozitiflik getiriyor

Bende işte bebeğimin kafasında kist olduğumu öğrendikten sonra yıkıldım resmen. Eşim aynı sizin eşiniz gibi soğukkanlı birşeyi yoktur merak etme iyi bizim kızımız diye diye 3 haftayı geçirdim. Şimdi bu hafta kontrolüm var inan doktorun odasına gidip o sedyeye yatmak istemiyorum.

Amin En son 3 hafta önce gittim iyidi cinsiyet kız
Aa bende 3 hafta önce gittim benimkide kız
Ben işte en son gittiğimde bebeğimin gelişi güzeldi ama kist olduğunu öğrendim ondan endişeliyim gerçi bu kistler 28. Hafta gibi kaybolup gidiyormuş ama işte insan düşünmeden edemiyor.

İçini ferah tut Rabbimin izniyle gidip güzel haberlerle dönersin

Çok haklısınız, hiç kolay değil. Allah sabırlar versini tez vakitte de güzel haberler alıp sevindirsin sizi inşallah

Kizlar benim de bugün kontrolüm vardi hem kadin doğumda hem perinatoloji doktoruna gorundum ikili testim iyi çıkmamıştı her iki doktorda iyi dedi zaten perinatoloji bölümü ayrıntılı gibi bakıyor 20 dk sürdü bebeğin bütün organlarına baktık kemiklerine kadar göründü herşeyi normal dedi çok şükür oğlumuz hayırlısıyla gelsin

Valla öyle yaa, ama gerçekten öyle bir an geliyor ki kafada bitiyor yerine daha güzelini koyamıyormuşsun gibi geliyor insana o yüzden biraz daha zaman geçsin bakalımm

Evet işte bundan bahsediyorum! öyle mi olsa böyle mi derken karşına bir şey çıkıyor için ısınıyor olay bitiyor bence tamamen hisle ilgili, Evren ismi de çok güzel gerçektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…