- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.452
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.741
Bencede en mantıklısı pozitif olmakÇok haklısın canım kötü tecrübelerden sonra endişe katlanıyorKafamdan atmam lazım diye düşünmek bile onu hatırlamak aslında. Kendini şartlama zorlama, zamanı gelince onu da arkanda bırakacaksın her şey çok yolunda gitse bile bu endişeler hiç bitmeyecek o yüzden kendimizi korkuya teslim etmektense pozitife odaklanmamız lazımm
Çok teşekkür ederiz canım benimAyy ne güzel bi karar olmuş uzatmadan anlıkhayırlı olan oymuş demek ki. İsim de gerçekten çok güzelmiş bu arada
Hayırlı olsun bize şimdiden kafayı yemişizBende öyle gercekten
Ben hepten yedim kötü tecrübelerden sonra insan ister istemez kötü oluyor daha önceden 5 kayıp yasadimHayırlı olsun bize şimdiden kafayı yemişiz
Ben hamileliğimi öğrendiğim ilk günlerden beri kötü şeylerden bahseden insanlardan uzak durdum. Kötü haberler alacağım yerlerle iletişimimi kestim. Kötü ihtimallerden bahseden insanlarla görüşmeyi tamamen bıraktım. Kötü düşünmeye başlayınca kendime hep güzel düşündürecek bir meşgale buldum. Eşim sağolsun çok soğukkanlı ve pozitiftir, hep ondan destek aldım. Çok şükür bugünlere geldik. Canlarım hiç kolay değil ama en iyisi bu gerçekten bebek için de, pozitiflik pozitiflik getiriyorBencede en mantıklısı pozitif olmak
Benimde bir tane oldu Allahım bize bir daha bu acıları yaşatmasın kimseyeBen hepten yedim kötü tecrübelerden sonra insan ister istemez kötü oluyor daha önceden 5 kayıp yasadim
Bende işte bebeğimin kafasında kist olduğumu öğrendikten sonra yıkıldım resmen. Eşim aynı sizin eşiniz gibi soğukkanlı birşeyi yoktur merak etme iyi bizim kızımız diye diye 3 haftayı geçirdim. Şimdi bu hafta kontrolüm var inan doktorun odasına gidip o sedyeye yatmak istemiyorum.Ben hamileliğimi öğrendiğim ilk günlerden beri kötü şeylerden bahseden insanlardan uzak durdum. Kötü haberler alacağım yerlerle iletişimimi kestim. Kötü ihtimallerden bahseden insanlarla görüşmeyi tamamen bıraktım. Kötü düşünmeye başlayınca kendime hep güzel düşündürecek bir meşgale buldum. Eşim sağolsun çok soğukkanlı ve pozitiftir, hep ondan destek aldım. Çok şükür bugünlere geldik. Canlarım hiç kolay değil ama en iyisi bu gerçekten bebek için de, pozitiflik pozitiflik getiriyor
Amin En son 3 hafta önce gittim iyidi cinsiyet kızBenimde bir tane oldu Allahım bize bir daha bu acıları yaşatmasın kimseye
Sizin şimdi nasıl bebek cinsiyeti neydiii
Aa bende 3 hafta önce gittim benimkide kızAmin En son 3 hafta önce gittim iyidi cinsiyet kız
İçini ferah tut Rabbimin izniyle gidip güzel haberlerle dönersinAa bende 3 hafta önce gittim benimkide kız
Ben işte en son gittiğimde bebeğimin gelişi güzeldi ama kist olduğunu öğrendim ondan endişeliyim gerçi bu kistler 28. Hafta gibi kaybolup gidiyormuş ama işte insan düşünmeden edemiyor.
İnşallahhİçini ferah tut Rabbimin izniyle gidip güzel haberlerle dönersin
Çok haklısınız, hiç kolay değil. Allah sabırlar versini tez vakitte de güzel haberler alıp sevindirsin sizi inşallahBende işte bebeğimin kafasında kist olduğumu öğrendikten sonra yıkıldım resmen. Eşim aynı sizin eşiniz gibi soğukkanlı birşeyi yoktur merak etme iyi bizim kızımız diye diye 3 haftayı geçirdim. Şimdi bu hafta kontrolüm var inan doktorun odasına gidip o sedyeye yatmak istemiyorum.
AminnnnnnÇok haklısınız, hiç kolay değil. Allah sabırlar versini tez vakitte de güzel haberler alıp sevindirsin sizi inşallah
Yok internete bakmayın insanı korkutuyor benim sertleşiyor ve nefes alırken batma oluyor aynı yerde normal misTeşekkür ederim biraz korktum bazen bitarafsa resmen tas gibi oluyor internette pek detay bulamadm bulduklarimda biraz kafami karistirmisti
Valla öyle yaa, ama gerçekten öyle bir an geliyor ki kafada bitiyor yerine daha güzelini koyamıyormuşsun gibi geliyor insanaTüm seçenekler arasından en sevdiği Damla oldu. Yeğenlerinin de isimleri hep d ile başlıyor o yüzden muhtemelen ama doğru diyorsun diğeri benim hiç olmamış olabilirbiz de eşimle hep tek isimliyiz bakalım bi anlık bi kararla iki isim de koyarmışız birden ahahha ama çok zor yaa isim işi. Bi de ypk nümerolojisi yok harflerin bilmemnesi derken ortalık karışıyor
Evet işte bundan bahsediyorum!Ya ben de öyle olacağını sanıyordum ama bizim 14. haftada nipt sonucu geldi, erkek olduğu kesinleşti zaten kafamızda hatta Can ismi biraz da netleşmiş gibiydi erkek için. Sonra ben bir anda eşime ''Evren nasıl bir isim sence?'' dedim. ''Çok güzel ya, hem soyadımızla uyumlu, hem şöyle hem böyle...'' dedik. Bitti, ismi koyduk
Tez vakitte size de aynından diliyorum
Gobeginizin bi tarafindami sertlik oluyor sizinde sanki bebek biyerini dayamis gibi semsert oluyor dokundugumda geciyorYok internete bakmayın insanı korkutuyor benim sertleşiyor ve nefes alırken batma oluyor aynı yerde normal mis
15 şubatİnşallahhSizin kontrol ne zaman
Aslında benimde o civar ama ben 9nda gideceğim. Daha fazla dayanamıcam15 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?