- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 33
- 40
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.681
Kacinci hafta sizinBenimde öyle sanki koca bir yumurta var alt karnımda semsert
Normal canım bebek büyüyor rahim kasları geriliyor rahimde büyüyorKizlar karnimda ozellikle vajinama dogru cok sertlik oluyor bole bisey yasayan varmi alt karinda bildigin tas gibi oluyor
22+5 teyiz :)Kacinci hafta sizin
Bende eşimi çağırdım hemen bak diye ondan sonra kıpırdamadı bile sıpaEvet aynen oyle oldu kalkti indi sonra video cekim dedim birdaha yakalayamadm
Yok canım tehlikeli olur diye denemedimAaaaa süper bilgi yarın alcaktım e bebekten. Çok teşekkür ederim. Çekimini denedinmi peki nasıl güçlü çekiyormu
Amin canım inşAllah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Sen kaç haftalık oldun?Benim detaylıda bir şey demediler, geçen sabah tuvalette bir baktım kanamam var, panikle doktora gittim, hastaneye yatırdılar, 1 gece kaldık, tekrar kanama olmadı. Dr muayene etti, alttan ve karından, plasenta aşağıda dedi. Şimdi evde dinleniyorum, ağır kaldırma, uzub yolculuk yapma, ev işi yapma dedi. İşim biraz uzak olduğu için gerekirse heyet raporu verelim işe gitme dedi, şimdilik evden çalışıyorum, önümüzdeki günlerde bakacağız duruma. Biraz daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor maalesef. Her ağrı ya da kasılmada panik olup kanama var mı diye bakıyorum, yorucu bir süreç olacak bizim için. Çok geçmiş olsun, umarım bir süre sonra yukarı çıkarlar
Günaydın canımGünaydınnnn güzel anneler
GünaydınnnnGünaydınnnn güzel anneler
Mesir MacunuuGünaydınnnn güzel anneler
Benim de öyle canım gun içinde bazen sertleşiyor ama genel olarak yumusakMesir Macunuu
Göbeğiniz ne durumda sert mi yumuşak mı. Ben bu işten birşey anlamadım karnım bana yumuşak gibi geliyor ya
Ay valla kafayı yicem ya bide hareketlerinide hissetmiyorum korkuyorum birşey mi oldu diyeBenim de öyle canım gun içinde bazen sertleşiyor ama genel olarak yumusak
Ben de dün duş alırken göbeğime baktım tepeden bulundugu taraf daha çıkıntılıydı çok değişik bir duygu gerçektenDün gece yatağa geçtim bende hafif uzanır pozisyonda ama otururken çok güçlü arka arkaya vurdu açtım göbeğimi hemen aynısını bende gördüm resmen dışardan farkettim Bir taraf kalktı indi bu çok güzel bir duygu
Bende aşağıda hissediyorum, özellikle baskıdan sürekli wc gitme isteği, oturup kalkarken zorlanma ki daha 5. Aydayiz kilo bile almadım nerdeyse ama aşağıda olmasından aşırı ağır hissediyorum kendimi. Geçen hafta doktoruma bahsedince alttan muayene ve idrar testi istedi. Baş aşağı duruyor dedi . Ancak Çok az enfeksiyon çıktı idrarda. İlaç verdi. Bı doktora gidin sizde bence, enfeksiyon olabilir.Kızlar bebeğiniz aşağıda mı sizin de? Çok afedersiniz ama sanki eli kolu çıkacak gibi alt taraftan o kadar aşağıda hissediyorum vurunca hareket edince.riskli bi durum mu acaba internette bi bilgiye ulaşamadım
Amin canımmAcemiiiii bende pierre cardin aldım kuzum , sağlıkla kullanalım inşallahh
Haftana göre aldıgın kilo iyi canım, ben 22 ye baslıcam 3,5 gibi almısım ama herkes bir degil bebegin kg si iyiyse cok takılma kiloya hatta bence az almak daha iyi bebek saglıklıysa, o haftalarda cok hissetmezsin ztn hareketleri18+4 olduk ben henüz hiçbişey hissetmedim ya üstelik zayıfım endişelenmeli miyim bilmiyorum2.5 Kg almışım. Burda aşağıda duruyor, sağda solda hissediyorum diyenleri gördükçe anksiyetem artıyor
Benim de öyle doktor olabiliyor dedi bana bende bazen kasıklarda hissediyorumKızlar bebeğiniz aşağıda mı sizin de? Çok afedersiniz ama sanki eli kolu çıkacak gibi alt taraftan o kadar aşağıda hissediyorum vurunca hareket edince.riskli bi durum mu acaba internette bi bilgiye ulaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?