- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.781
Tabi doğru diyorsun kuzumIyiyim hamdolsun kuzum yorgunum o ayrı kizımda çok hareketli 1 dk durmuyoroğlan gelirse hiç düşünemiyorum artık akşam baygın geçiririm daha karar veremedik nezaman gidelim diye buhafta icerisindeydi ama eşim sabahçı vardiyalı çalışıyor genelde üşeniyorum gitmeyede kızım hastanedede hiç durmuyor ömrümden ömür gidiyor
Aynen kuzumm ama çok emrak ediyorum kilosunu boyunu nekadar oldu acep eşim diyo bi yarın olsun bakalımTabi doğru diyorsun kuzumzaten bebekler kıpırdanınca insan biraz daha rahat ediyor
Ayy bi de uclari cok kurudu bazen kabuk bile olusuyo normal miKonuşalim bebeğimm horminlar gelişiyor memeler şişiyorr kolay değil hamilelik kararmaktan yana bi yuvarlak yeride genişliyorr alış bunlarabenimde öyle acimsı var ama 2ci gebe olduğu için çok ağrim olmuyo ilkinde benimde öyleydi çok fena
Ayy mahvolurrBende de kararma var aynı zamanda hassaslık. Arabada giderken sallanınca filan acıyorbende onlara bi iyilik yapıp gümüş kapak aldım. Şimdi böyle hassas olan doğurunca nooolmaz sonuçta dimi
Aynen canım istersen krem sürAyy bi de uclari cok kurudu bazen kabuk bile olusuyo normal mi
Ayy dimi insan onu merak ediyorAynen kuzumm ama çok emrak ediyorum kilosunu boyunu nekadar oldu acep eşim diyo bi yarın olsun bakalım
Ayy bi de uclari cok kurudu bazen kabuk bile olusuyo normal mi
Ayy mahvolurrben de alicam bi de krem artik 33. Haftada baslicam kullanmaya
SEn ne zaman gidiyorsunAyy dimi insan onu merak ediyorgidersen bize de haber et kuşum
Aynı mevzularrr jouuuHahahahahaha patlatayımmi kafanıı geene neye takildın de hele
Kesinlikleeeİnan ki en güzeliHerkes naaparsa yapsın banane modundayım. Önceliğim bebeğim ve kendim
Yapma şöyle şeyler kuzumAynı mevzularrr jouuu
Az kaldı zaten ya cuma gün muayane günüYapma şöyle şeyler kuzum
Hayırlısıyla güzelce haberler all inşaallahhAz kaldı zaten ya cuma gün muayane günü
7 sinde nasipse joumSEn ne zaman gidiyorsun
Kuzum az kaldı inşallahKizçeler bazen karnım boşmuş gibi oluyor qh ah ne olucak bu herşeyi takan Halim bebiş bi tam hissetseydim belki biraz rahatladım
Doktoru duymadım ama hayırlı haberlerle inşallah23+3 te detaylı ultrasona gideceğim Zeki Şahinoğluna daha önce duyan var mı ? Şüşko olduğum için son ana kadar bekledim ki kızım büyüsün rahat görünsün inşallah yanlış düşünmemişimdir
Memeler bile baş kaldırmışKonuşalim bebeğimm horminlar gelişiyor memeler şişiyorr kolay değil hamilelik kararmaktan yana bi yuvarlak yeride genişliyorr alış bunlarabenimde öyle acimsı var ama 2ci gebe olduğu için çok ağrim olmuyo ilkinde benimde öyleydi çok fena
Ay inşallah bir an önce hissederim canım her gün düzenli şekilde hissediyor musun yoksa arada bir miKuzum az kaldı inşallahhissettikten sonra bi tık rahatlama geliyor insana elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?