2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
kızlar vakit yaklaştıkça şampuan , krem gibi bakım ürünlerini almak istiyorum ama içeriği temiz olan önerebileceğiniz markalar var mı? Mustela çok görüyorum şampuan pişik kremi olarak mesela
Bende mustela alicam kesinlikle kullanan var etrafinda gayet basarili pahali ama uzun sure gidiyor zaten

Bende mustela alicam kesinlikle kullanan var etrafinda gayet basarili pahali ama uzun sure gidiyor zaten
Kesinlikle alın ben kızımda dogdugundan beri kullanıyorum hala kullanıyorum vücut icin aldım sampuan içinde alıyorum bende çok memnunum

Pişik kremide sudocrem çok iyii en iyi oy alınan bi krem kızımda tahriş olduğunda aninda geçiriyodu rahatlıyordu bayada uzun gidiyorr büyük almıştım 1.5 senede gitmiştim mesirmacunu

Kızlar ogluşuma bunlar aldım
Bodyler de beyaz aldım
3 tane 3-6 aylık
3 tane 6 9 aylık
bitanede siyah 1 yaş mont aldım duyduğuma göre erkeklerinki belli olmuyomuş boyu kızımada tam oldu artık o giyer erkek olduğu bile belli değil artık oğlanın zamanı geldiğinde alırım bayada indirim vardı e bebekte
Çoraplar aldım 6 12 aylık ve takım aldım 6 aylık

Benim de minnacikti hep memelerimin boyle olmasini isterdim 75A giyiyordum simdi 80B giyiyorum. O sarkma korkusu bende de var kucuk memede oyle dert yoktu da simdi bebis emecek emecek karnima kadar dusecek diye cok korkuyorum
Hahahah valla silikonlu gibi geziyorum ben de ahahah sarkmaması için sürekli destekli sütyen takın diyorlar ama çoook darlıyor yaaa rahat bir sütyen bulamadım

Reactions: Jou
Joum sudocrem aldım. Mustelanın da şampuanını alayım o halde

Hahahah valla silikonlu gibi geziyorum ben de ahahah sarkmaması için sürekli destekli sütyen takın diyorlar ama çoook darlıyor yaaa rahat bir sütyen bulamadım
Amaann salın gitsin sütyen takınca daha çok acıyor memelerr lohusa benimki sarktı ama yapcak birsey yok okadarıda emzirdiğimiz için sarkıyorr helal hoş olsun

Amaann salın gitsin sütyen takınca daha çok acıyor memelerr lohusa benimki sarktı ama yapcak birsey yok okadarıda emzirdiğimiz için sarkıyorr helal hoş olsun
Aslında memeden değil de sırttan çok rahatsız oluyorum yoksa memeyi sütyen taşıdığı için daha bile iyi oluyor

oyyy çok güzel bunlarrrr :))) bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…