- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.821
Aaayyy yarinnn7 sinde nasipse joumçok heyecanlıyım hayırlı haberlerle inşallah
Bende mustela alicam kesinlikle kullanan var etrafinda gayet basarili pahali ama uzun sure gidiyor zatenkızlar vakit yaklaştıkça şampuan , krem gibi bakım ürünlerini almak istiyorum ama içeriği temiz olan önerebileceğiniz markalar var mı? Mustela çok görüyorum şampuan pişik kremi olarak mesela
Kesinlikle alın ben kızımda dogdugundan beri kullanıyorum hala kullanıyorum vücut icin aldım sampuan içinde alıyorum bende çok memnunumBende mustela alicam kesinlikle kullanan var etrafinda gayet basarili pahali ama uzun sure gidiyor zaten
Evet ama bu halde seksi olsalar ne yazarHahahahaha çok seksi oluyo ama heee
BendeHer gün aynı şeyi yaşıyorum
Ooo hadi hayırlısıyla güzel sonuç çıkar insKızlar hayırlı kandiller, bugün şeker yükleme için beklemedeyim. İnşallah sonuç güzel olur dualarınızı beklerim
Eki Görüntüle 3382578
Hahahah valla silikonlu gibi geziyorum ben de ahahahBenim de minnacikti hep memelerimin boyle olmasini isterdim75A giyiyordum simdi 80B giyiyorum. O sarkma korkusu bende de var kucuk memede oyle dert yoktu da simdi bebis emecek emecek karnima kadar dusecek diye cok korkuyorum
Ayyy çok heyecanlııııAaayyy yarinnn
Bnde çok duydum bu markayıBende mustela alicam kesinlikle kullanan var etrafinda gayet basarili pahali ama uzun sure gidiyor zaten
Ben de deterjan soracaktım, önerisi olan var mıııkızlar vakit yaklaştıkça şampuan , krem gibi bakım ürünlerini almak istiyorum ama içeriği temiz olan önerebileceğiniz markalar var mı? Mustela çok görüyorum şampuan pişik kremi olarak mesela
JoumKesinlikle alın ben kızımda dogdugundan beri kullanıyorum hala kullanıyorum vücut icin aldım sampuan içinde alıyorum bende çok memnunum
Pişik kremide sudocrem çok iyii en iyi oy alınan bi krem kızımda tahriş olduğunda aninda geçiriyodu rahatlıyordu bayada uzun gidiyorr büyük almıştım 1.5 senede gitmiştimmesirmacunu
All kuzummJoumsudocrem aldım. Mustelanın da şampuanını alayım o halde
Amaann salın gitsin sütyen takınca daha çok acıyor memelerr lohusa benimki sarktı ama yapcak birsey yok okadarıda emzirdiğimiz için sarkıyorr helal hoş olsunHahahah valla silikonlu gibi geziyorum ben de ahahahsarkmaması için sürekli destekli sütyen takın diyorlar ama çoook darlıyor yaaa rahat bir sütyen bulamadım
Aslında memeden değil de sırttan çok rahatsız oluyorum yoksa memeyi sütyen taşıdığı için daha bile iyi oluyorAmaann salın gitsin sütyen takınca daha çok acıyor memelerr lohusa benimki sarktı ama yapcak birsey yok okadarıda emzirdiğimiz için sarkıyorr helal hoş olsun
Heee yaaa ben oglana birseyler aldığımı attım kimsedemi görmedi bidaha atmayacammAslında memeden değil de sırttan çok rahatsız oluyorum yoksa memeyi sütyen taşıdığı için daha bile iyi oluyor
oyyy çok güzel bunlarrrr :))) bayıldımKızlar ogluşuma bunlar aldım
Bodyler de beyaz aldım
3 tane 3-6 aylık
3 tane 6 9 aylık
bitanede siyah 1 yaş mont aldım duyduğuma göre erkeklerinki belli olmuyomuş boyu kızımada tam oldu artık o giyererkek olduğu bile belli değil artık oğlanın zamanı geldiğinde alırım bayada indirim vardı e bebekte
Çoraplar aldım 6 12 aylık ve takım aldım 6 aylık
Eki Görüntüle 3382575
ahh bu bilgiye benimde ihtiyacım var acemimBen de deterjan soracaktım, önerisi olan var mııı
Teşekkür ederim bitanemoyyy çok güzel bunlarrrr :))) bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?