- 12 Ekim 2023
- 321
- 503
- 18
- 27
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.861
Ben 2021 de 2 doz olmstm şimdi 1 doz daha oldum 20. HaftadaKızlar selam ben iş için 2017'de 1 doz 2021 de 1 doz şeklinde tetanoz aşısı olmuştum. Az önce sağlık oacağından aradılar 1 doz vurulması gerekiyor diye. Sİz yaptırdınız mı? Ne düşünüyorsunuz?
Benim de cuma günü kontrolüm var orda doktoruma sorayım da ona göre yaptırayım o zamanBen 2021 de 2 doz olmstm şimdi 1 doz daha oldum 20. Haftada
Ben yaptırdım canım tetanoz. doktorum yaptır dediKızlar selam ben iş için 2017'de 1 doz 2021 de 1 doz şeklinde tetanoz aşısı olmuştum. Az önce sağlık oacağından aradılar 1 doz vurulması gerekiyor diye. Sİz yaptırdınız mı? Ne düşünüyorsunuz?
Patlatırım o kafayı haaHer şeyi okuyup en son bir şeyler yazmaya başlayınca kafa karışıyor ondan yani sen yine attt görüyoruz bizz
Sakin ol kızzz senin oğlan asabi gelcek vallaaPatlatırım o kafayı haacanınız sağlığı kuzum gören yazar
Sormaaa kocamda diyo kızçe zaten aynı sen bide oğlanda aynı olursa ben ne edemmSakin ol kızzz senin oğlan asabi gelcek vallaa
24. haftadayım canımİyi sonuclar insallah kacinci haftadasiniz
HaklısınO zamana kadar hissediyor olursun benceeacele etme herkeste farklı bir haftada başlıyor
Eren ismini çok beğeniyorum benBirde isim konusunda cok kararsizimm
Eren
Aslan
Hatta bu isimler bile icime sinmis degil
Eren daha agir basiyor bizim icindeEren ismini çok beğeniyorum benoğlum olsa düşünüyordum bu ismi
Gönlünüze göre versin RabbimEren daha agir basiyor bizim icindeesim eren diye seviyor hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?