- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.452
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.841
Mavişş MavişşşKızlar ogluşuma bunlar aldım
Bodyler de beyaz aldım
3 tane 3-6 aylık
3 tane 6 9 aylık
bitanede siyah 1 yaş mont aldım duyduğuma göre erkeklerinki belli olmuyomuş boyu kızımada tam oldu artık o giyererkek olduğu bile belli değil artık oğlanın zamanı geldiğinde alırım bayada indirim vardı e bebekte
Çoraplar aldım 6 12 aylık ve takım aldım 6 aylık
Eki Görüntüle 3382575
Ben aldım ama sizler aldinızmı acaba kimsede atan olmadıMavişş Mavişşş
Çoo severimmm
Hamileyken de mi takacakmisizHahahah valla silikonlu gibi geziyorum ben de ahahahsarkmaması için sürekli destekli sütyen takın diyorlar ama çoook darlıyor yaaa rahat bir sütyen bulamadım
15 şubat canımCanım merak etme bebek mi değil mi diye düşünme evresi bir süre gidiyor sonra birden güçleniyor anlıyorsun hep de öyle devam ediyor. Kontrolün ne zamann?
Evett hem de emzirme sütyeni bile değil direkt destekli balenli falanHamileyken de mi takacakmisizbeni de cok darliyo su an sutyenle oturamam butun gun ama sonrasi icin ben de trendyoldan bakiyorum derli toplu bir emzirme sutyeni
Ben disardyim eve geçince buraya atarım yorumlarınızefw yazan kilosu oluyor :) fl yazan ölçüyü de 7 ile çarpıp boyunu öğrenebilirsin :)
Sanırım en çok kullanılan uni baby, tecrübeliler varsa önerilerini alırızzahh bu bilgiye benimde ihtiyacım var acemim
Ben içimden çok beğenmiştim sadece dışa vurmamışımHeee yaaa ben oglana birseyler aldığımı attım kimsedemi görmedi bidaha atmayacamm
O zamana kadar hissediyor olursun bencee15 şubat canım
Belli edin banaBen içimden çok beğenmiştim sadece dışa vurmamışımçok tatlılar ne denir ki insan bakmaya doyamıyor
Bende aldım birşeyler eve gidince atarım cano iş yerindeyimBen aldım ama sizler aldinızmı acaba kimsede atan olmadısagol canım
Merak ettimmBende aldım birşeyler eve gidince atarım cano iş yerindeyim
Aa gelince atar misin buraya da merak ettimm ben de spor sutyeni gibi istiyorum aslinda evde de giymek icin… sheindan da hic alisveris yapmadim biraz urkutuyor beniEvett hem de emzirme sütyeni bile değil direkt destekli balenli falanben shein’a taktım kafayı çok fena ordan söyledim 3lü 11 euroya bakalım spor sütyeni gibi önden çıtçıtlı. Süngeri de var biraz toparlasın trendyoldakileri beğenmedim açıkçası hepsi bir yayvan geldi
Canım doktoruna bir yaz istersenMerhaba kızlar, 2 gündür halsizlik boğaz ağrısı grip yaşıyorum bugün üçüncü günü daha iyiyim ama tat ve koku alamadığımı fark ettim. Corona olabilir miyim 21 haftalığım bebeğim için çok endişeliyim
Mustelanın içeriği önceki kadar temiz değil diye duymuştum geçen gün biraz baktım içinde birkaç sülfat içeriği okuyunca vazgeçtim ben. Iva Natura diye bir markadan aldım tavsiye üzerine, bebek şampuanı, yağı ve losyonu %96-100-97 oranında doğal içerikli. Yenidoğan döneminde çok sentetik içerikleri bebeğe kullanmamak gerek diye düşünüyorumkızlar vakit yaklaştıkça şampuan , krem gibi bakım ürünlerini almak istiyorum ama içeriği temiz olan önerebileceğiniz markalar var mı? Mustela çok görüyorum şampuan pişik kremi olarak mesela
İyi sonuclar insallah kacinci haftadasinizKızlar hayırlı kandiller, bugün şeker yükleme için beklemedeyim. İnşallah sonuç güzel olur dualarınızı beklerim
Eki Görüntüle 3382578
Tamamdırr benim 4. Alışverişim falan olacak 2sinde sorunsuz iade yaptım o özelliği güzel yoksa ürünler yine çinden geliyor biraz uzun sürüyor teslimatAa gelince atar misin buraya da merak ettimm ben de spor sutyeni gibi istiyorum aslinda evde de giymek icin… sheindan da hic alisveris yapmadim biraz urkutuyor benigelince bana da gosterr
Her şeyi okuyup en son bir şeyler yazmaya başlayınca kafa karışıyor ondan yani sen yine attt görüyoruz bizzBelli edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?