2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Eevett canımm
YAaaa varmı kutlama
Bencede öyle yap kuzu ona göre hareket edersin

Buarada kizlar benimde yarın tetanoz aşım varmış ama cuma gunü gidicem b12 iğnemde var
Kutlarım yaa eşimin doğum gününü
İlk önce doktordan güzel haberler almam lazım ama kutlamam için.
Benide şimdi sağlık ocağından aradılar bebeğin kalp atışı için gelir misin dediler gelemem işteyim dedim zaten 2 gün sonra doktora gitcem ne gerek var.

Reactions: Jou
Hayırlı haberler inşaallahh canimm
Onlarda bi nevi kontrol ediyo kuzum yaa sen bilirsin tabii

Ya ne güzel benimkilerde ikiz erkek biz daha isme karar veremedik yaa
Erkek isminde biz de çok zorlandık. Hala da emin değiliz ama ağır basanlar arasından seçeceğiz. Birine Melih birine Mahir düşünüyoruz gibi bu ara
Bi takıntı oldu sanki isimleri de benzer olmak zorunda gibi hissediyoruz Merih Melih diyorduk. Sonradan vazgeçtik zaten tek yumurta ikizi olacaklar bari isimleri bu kadar aynı olmasın diye

Oğlumun ismide mahir

Evett bebeğiimm cok muhimde değil devlet işte orasıda hastaları kontrol ediyor daha ben habe veermeden sisteme düşmüş hemen beni aradılar zaten ebeyle kanka gibiyizz tanıyo iyice beni
Evet evet ama beni atlamışlar bence çünkü normalde 17 ocakta gitmem lazımdı 17 şubat geldi daha yeni arıyorlar

Reactions: Jou
Kızlar bugün nedense canım çok aşırı çiğ köfte istiyor acaba etsizden sipariş etsem yiyebilir miyim Bir sorun olur mu içim rahat etmiyor ama canım da çok istiyor

SA kızlarrr, bıkac gundur gıremıyordun yogunluktan, herkes için hersey yolunda umarım ebebek ındırımınden bişeyler aldım,hamıle yastıgı arayan varsa ındırımdeydı bakabilir

Kızlar bugün nedense canım çok aşırı çiğ köfte istiyor acaba etsizden sipariş etsem yiyebilir miyim Bir sorun olur mu içim rahat etmiyor ama canım da çok istiyor
ben canım ısteyınce ara ara yedım ama her bunye farklı bısey dıyemem tatlım kagan hocanın bı vıdeosu var bu yeme ıcme vs annelere soylenenlerle ılgılı onu ızlemenı tavsıye ederım onu ızldıkten sonra rahatlamıstım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…