- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.452
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.901
Kutlarım yaa eşimin doğum gününüEevett canımm
YAaaa varmı kutlama
Bencede öyle yap kuzu ona göre hareket edersin
Buarada kizlar benimde yarın tetanoz aşım varmış ama cuma gunü gidicem b12 iğnemde var
Hayırlı haberler inşaallahh canimmKutlarım yaa eşimin doğum gününü
İlk önce doktordan güzel haberler almam lazım ama kutlamam için.
Benide şimdi sağlık ocağından aradılar bebeğin kalp atışı için gelir misin dediler gelemem işteyim dedim zaten 2 gün sonra doktora gitcem ne gerek var.
Erkek isminde biz de çok zorlandık. Hala da emin değiliz ama ağır basanlar arasından seçeceğiz. Birine Melih birine Mahir düşünüyoruz gibi bu araYa ne güzel benimkilerde ikiz erkek biz daha isme karar veremedik yaa
Du bakalımm bikac güne birsey olmazBeni daha aramadilar tetenoz icin bugun 20 hafta oldu nezaman ararlar acaba
Ben cuma günü 21. Haftama giriyorum ama benide aramadılar tetenoz için doktorumda zaten aşıya gitme erken demişti 17. HaftalardaBeni daha aramadilar tetenoz icin bugun 20 hafta oldu nezaman ararlar acaba
Yarın sabahtan uğrayadabilirim o da güzel olur jouuHayırlı haberler inşaallahh canimm
Onlarda bi nevi kontrol ediyo kuzum yaa sen bilirsin tabii
Evett bebeğiimm cok muhimde değil devlet işte orasıda hastaları kontrol ediyor daha ben habe veermeden sisteme düşmüş hemen beni aradılar zaten ebeyle kanka gibiyizz tanıyo iyice beniYarın sabahtan uğrayadabilirim o da güzel olur jouu
Oğlumun ismide mahirErkek isminde biz de çok zorlandık. Hala da emin değiliz ama ağır basanlar arasından seçeceğiz. Birine Melih birine Mahir düşünüyoruz gibi bu ara
Bi takıntı oldu sanki isimleri de benzer olmak zorunda gibi hissediyoruzMerih Melih diyorduk. Sonradan vazgeçtik zaten tek yumurta ikizi olacaklar bari isimleri bu kadar aynı olmasın diye
Evet evet ama beni atlamışlar bence çünkü normalde 17 ocakta gitmem lazımdı 17 şubat geldi daha yeni arıyorlarEvett bebeğiimm cok muhimde değil devlet işte orasıda hastaları kontrol ediyor daha ben habe veermeden sisteme düşmüş hemen beni aradılar zaten ebeyle kanka gibiyizz tanıyo iyice beni
kimi doktorlar önermiyor bence en iyisi olmuşBen doktorumla görüştüm bence tetanoz yaptırma gerek yok dedi o yüzden yaptırmayacağım
HahahahhaEvet evet ama beni atlamışlar bence çünkü normalde 17 ocakta gitmem lazımdı 17 şubat geldi daha yeni arıyorlar
Hiç sorma sonradan akıllarına geldm resmenHahahahha
Aaa hadi yaa aboo
Deseydin şimdimi geldim aklınaHiç sorma sonradan akıllarına geldm resmen
ben canım ısteyınce ara ara yedım ama her bunye farklı bısey dıyemem tatlımKızlar bugün nedense canım çok aşırı çiğ köfte istiyor acaba etsizden sipariş etsem yiyebilir miyim Bir sorun olur mu içim rahat etmiyor ama canım da çok istiyor
Kuzu saglık ocagına guven olmaz yogunlar ıstanbulda sen yaptırmayı dusunuosan doktorunla gorusup kendın gıt benceEvet evet ama beni atlamışlar bence çünkü normalde 17 ocakta gitmem lazımdı 17 şubat geldi daha yeni arıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?