2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim.devlet hastanesinde gireceğim özeldeki gibi detaylı incelerler mi? Benim sormam gereken ya da kesinlikle baktır dediğiniz birşey var mı yarın için?
Benım çevremdede devlete giden çok var güzel herşeyine bakıyorlar dedi bana da özeller burda 3 bin tl fiyat istedi açıkcası boşa vermek gbi birşey o . Eksiklerimizi alırım. Bu arada ben kızceme baya bişeyler aldım aizler ne durumdasınız. Kızımdan kalma beşiğimiz vardı almayacağım ama salonda mutfakta kullanmak için küçük her yere gidebilen birşey lzım. Tavsiyeniz varmı

Kızlar herzman yazamıyorum ama çoğu mesajı okuyorum . Karında sertlik hisseden arkadaşlar o sertlik bebişinizin ya ğoposu kada kafasıdır buyuk ihtimalle. Benım bebişim başı aşağıdaydı15. Haftamda. 20 de popo gelişli dedi doktorum ben döndüğünü anlamıştım karnım bormalde daha sertti dönunce birden karnım yumuşadı karnınızdakı yumuşaklık bebişinizin konumundan dolayı deişebilir

Ben detaylıya 23+4 te gireceğim doktor sorun olmaz dedi
Yok zaman olarak sıkıntı olmuyor zaten de, böyle aksilik iptal edilme durumu falan olursa bir daha randevu bulmak bir iki gün içinde çok zor oluyor. Kötüyü düşünmek istemiyorum ama bir anda randevu iptal olunca ya sonra da olursa diye panik yaptım anlık

22 deymıs zaten randevunuz bıdaha ıptal vs olursa dıye bence bı randevu daha ayarlayabılırsınz her ıhtımale karsı. Bende bı devlette aldım sonra devltte nasıl olur dıye bı ozelde aldım randevu bakalm nasıp

tesekkurler, Benım şöyle oluyor bı yukarda sertlık hıssedıyorum sonra asagıda kıpırdanma daha mınık hareketler. Bası yukarda ayakları asagıda heralde ınternette okuduklarıma gore

Ay birilerinin hakkına girerim devlette belki hiç randevu ayarlamayanlar vardır diye iki randevu ayarlamadım, aklıma geldi de ama dediğiniz gibi biraz daha zaman oluyor bir sıkıntı olursa bulurum inşallah

Ay birilerinin hakkına girerim devlette belki hiç randevu ayarlamayanlar vardır diye iki randevu ayarlamadım, aklıma geldi de ama dediğiniz gibi biraz daha zaman oluyor bir sıkıntı olursa bulurum inşallah
Özelden alın dedim ben devlete gıtmeyı dusunmuyorsanz zaten hıc almayın. ben devleti cok bekledım randevu almak ıcın hıc acılmıyor hemen bştiyor sabah 10 da bakmamı soyledıler saat fılan kurdum o sekılde buldum ama hafta olarak cok geç oldugu ıcın tedirgin oldum ya iyi bakmazsa dıye devlet tecrubem yok cunku asıstan oluyor vs bılmıormki oyuzden sonraki gune de özel bi doktordan aldım. Once devlete gıdelim dıyor eşim de.burda bir arkadaş cok iyi irdelediklerini soyledı devlette ama foto vermıolarmıs

İstanbul birkaç medical parkta 3600 civarında fiyat verdiler, Gebzede bir doktor 7000 TL dedi şok oldum
Gebzedeyim ben de ama İstanbul’da zeki Şahinoğluna yönlendirdi doktorum o da 3700tl ona gideceğim. Gerçekten çok pahalı ya işlerine saygım sonsuz ama 40 dakika sürecek en fazla gerçekten pahalı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…