- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.941
Sağol canım vala onun yan etkisi mi bilmiyorum ama yediğim ne varsa kustum ve halsizim çokHayırlısı olsun bebeğim bende cuma inşaallahh
Yaptın mı bariiiiAy valla bu aralar ne görsem canım cekiyor
OLabilir kuzumm bazılarına yapıyor benim mide bulantı ve kol agrısı etmiştiSağol canım vala onun yan etkisi mi bilmiyorum ama yediğim ne varsa kustum ve halsizim çok
Benım çevremdede devlete giden çok var güzel herşeyine bakıyorlar dedi bana da özeller burda 3 bin tl fiyat istedi açıkcası boşa vermek gbi birşey o . Eksiklerimizi alırım. Bu arada ben kızceme baya bişeyler aldım aizler ne durumdasınız. Kızımdan kalma beşiğimiz vardı almayacağım ama salonda mutfakta kullanmak için küçük her yere gidebilen birşey lzım. Tavsiyeniz varmıKızlar yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim.devlet hastanesinde gireceğim özeldeki gibi detaylı incelerler mi? Benim sormam gereken ya da kesinlikle baktır dediğiniz birşey var mı yarın için?
İstanbul birkaç medical parkta 3600 civarında fiyat verdiler, Gebzede bir doktor 7000 TL dedi şok oldumbana da özeller burda 3 bin tl fiyat istedi açıkcası
Yok zaman olarak sıkıntı olmuyor zaten de, böyle aksilik iptal edilme durumu falan olursa bir daha randevu bulmak bir iki gün içinde çok zor oluyor. Kötüyü düşünmek istemiyorum ama bir anda randevu iptal olunca ya sonra da olursa diye panik yaptım anlıkBen detaylıya 23+4 te gireceğim doktor sorun olmaz dedi
Ben de sızın gıbı 23 den sonra gırıcem ıns randevum o sekilde. Sordugumda gec degılmı dıye sorun degıl 24 e kadar bakıyoruz dedi.Ben detaylıya 23+4 te gireceğim doktor sorun olmaz dedi
22 deymıs zaten randevunuz bıdaha ıptal vs olursa dıye bence bı randevu daha ayarlayabılırsınz her ıhtımale karsı. Bende bı devlette aldım sonra devltte nasıl olur dıye bı ozelde aldım randevu bakalm nasıpYok zaman olarak sıkıntı olmuyor zaten de, böyle aksilik iptal edilme durumu falan olursa bir daha randevu bulmak bir iki gün içinde çok zor oluyor. Kötüyü düşünmek istemiyorum ama bir anda randevu iptal olunca ya sonra da olursa diye panik yaptım anlık
tesekkurler, Benım şöyle oluyor bı yukarda sertlık hıssedıyorum sonra asagıda kıpırdanma daha mınık hareketler. Bası yukarda ayakları asagıda heralde ınternette okuduklarıma goreKızlar herzman yazamıyorum ama çoğu mesajı okuyorum . Karında sertlik hisseden arkadaşlar o sertlik bebişinizin ya ğoposu kada kafasıdır buyuk ihtimalle. Benım bebişim başı aşağıdaydı15. Haftamda. 20 de popo gelişli dedi doktorum ben döndüğünü anlamıştım karnım bormalde daha sertti dönunce birden karnım yumuşadıkarnınızdakı yumuşaklık bebişinizin konumundan dolayı deişebilir
sevıyorum o ısmı cok hoş
Ay birilerinin hakkına girerim devlette belki hiç randevu ayarlamayanlar vardır diye iki randevu ayarlamadım, aklıma geldi de22 deymıs zaten randevunuz bıdaha ıptal vs olursa dıye bence bı randevu daha ayarlayabılırsınz her ıhtımale karsı. Bende bı devlette aldım sonra devltte nasıl olur dıye bı ozelde aldım randevu bakalm nasıp
Özelden alın dedim ben devlete gıtmeyı dusunmuyorsanz zaten hıc almayın. ben devleti cok bekledım randevu almak ıcın hıc acılmıyor hemen bştiyor sabah 10 da bakmamı soyledıler saat fılan kurdum o sekılde buldum ama hafta olarak cok geç oldugu ıcın tedirgin oldum ya iyi bakmazsa dıye devlet tecrubem yok cunku asıstan oluyor vs bılmıormki oyuzden sonraki gune de özel bi doktordan aldım. Once devlete gıdelim dıyor eşim de.burda bir arkadaş cok iyi irdelediklerini soyledı devlette ama foto vermıolarmısAy birilerinin hakkına girerim devlette belki hiç randevu ayarlamayanlar vardır diye iki randevu ayarlamadım, aklıma geldi deama dediğiniz gibi biraz daha zaman oluyor bir sıkıntı olursa bulurum inşallah
Anladım canım sagolOLabilir kuzumm bazılarına yapıyor benim mide bulantı ve kol agrısı etmişti
Gebzedeyim ben de ama İstanbul’da zeki Şahinoğluna yönlendirdi doktorum o da 3700tl ona gideceğim. Gerçekten çok pahalı ya işlerine saygım sonsuz ama 40 dakika sürecek en fazla gerçekten pahalı :/İstanbul birkaç medical parkta 3600 civarında fiyat verdiler, Gebzede bir doktor 7000 TL dedi şok oldum
Dier kızımın ismi Saresevıyorum o ısmı cok hoşama yegenımızde var ben de cok kararsızım ısım konusunda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?