- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.921
Teşekkür ederim canımben canım ısteyınce ara ara yedım ama her bunye farklı bısey dıyemem tatlımkagan hocanın bı vıdeosu var bu yeme ıcme vs annelere soylenenlerle ılgılı onu ızlemenı tavsıye ederım onu ızldıkten sonra rahatlamıstım ben
Aşıyı doktorum söylemeden kesinlikle yaptırmam cano. Bugün aradılar kalp atışını dinlicez dediler anlamadım sizde gittiniz mi hiç sağlık ocağına.Kuzu saglık ocagına guven olmaz yogunlar ıstanbulda sen yaptırmayı dusunuosan doktorunla gorusup kendın gıt bence
Bıkmıyorumkı kuzum beni arıyor ebe kan tahlıl sonucumu falan ıstıyor muayeneler nasıl bı sorun varmı dıyor hıc kalp atısını dınlıyım demedi.Aşıyı doktorum söylemeden kesinlikle yaptırmam cano. Bugün aradılar kalp atışını dinlicez dediler anlamadım sizde gittiniz mi hiç sağlık ocağına.
Anladım canım. Genelde çağırıyorlar duymuştum baya kişidenBıkmıyorumkı kuzum beni arıyor ebe kan tahlıl sonucumu falan ıstıyor muayeneler nasıl bı sorun varmı dıyor hıc kalp atısını dınlıyım demedi.
Evett hangj aylardaydı unuttum bende benide çağırıyolardıAnladım canım. Genelde çağırıyorlar duymuştum baya kişiden
Valla ben evde yapıp yedim etsiz hemde 3 gün üst üsteKızlar bugün nedense canım çok aşırı çiğ köfte istiyor acaba etsizden sipariş etsem yiyebilir miyim Bir sorun olur mu içim rahat etmiyor ama canım da çok istiyor
Evett jouuuEvett hangj aylardaydı unuttum bende benide çağırıyolardı
Benim de dün hissediyor gibiydim bu gün hiç yokYa bu hareket işi çok tuhaf mesela dün bütün gün hissettim kıpır kıpır. Diğer günlere göre çok fazlaydı ama bugün sabahtan beri bi kere bile hissetmedim.
Ben de en iyisi evde yapıyım dışardan daha güvenliValla ben evde yapıp yedim etsiz hemde 3 gün üst üstehiçte bişey olmadı bebiş kıpır kipirdi
Canım çektiiBen de en iyisi evde yapıyım dışardan daha güvenli
Vallahi benim de çok çektiCanım çektii
Alıp yiyememde mide sorunum var zatenVallahi benim de çok çekti
Ay valla bu aralar ne görsem canım cekiyorAlıp yiyememde mide sorunum var zaten
Hayırlısı olsun bebeğim bende cuma inşaallahhBu arada tetenoz aşısı da oldum bir daha ki 1 ay sonra kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?