2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ya bu hareket işi çok tuhaf mesela dün bütün gün hissettim kıpır kıpır. Diğer günlere göre çok fazlaydı ama bugün sabahtan beri bi kere bile hissetmedim.

Kuzu saglık ocagına guven olmaz yogunlar ıstanbulda sen yaptırmayı dusunuosan doktorunla gorusup kendın gıt bence
Aşıyı doktorum söylemeden kesinlikle yaptırmam cano. Bugün aradılar kalp atışını dinlicez dediler anlamadım sizde gittiniz mi hiç sağlık ocağına.

Aşıyı doktorum söylemeden kesinlikle yaptırmam cano. Bugün aradılar kalp atışını dinlicez dediler anlamadım sizde gittiniz mi hiç sağlık ocağına.
Bıkmıyorumkı kuzum beni arıyor ebe kan tahlıl sonucumu falan ıstıyor muayeneler nasıl bı sorun varmı dıyor hıc kalp atısını dınlıyım demedi.

Kızlar bugün nedense canım çok aşırı çiğ köfte istiyor acaba etsizden sipariş etsem yiyebilir miyim Bir sorun olur mu içim rahat etmiyor ama canım da çok istiyor
Valla ben evde yapıp yedim etsiz hemde 3 gün üst üste hiçte bişey olmadı bebiş kıpır kipirdi

Bu cumartesi detaylı ultrason randevum vardı, az önce medical park aradı doktorun cenazesi varmış. Randevu için tekrar aranacaksınız dediler ben de detaylı olduğu için belli haftası var ne zaman aranılır diye diretince başka sağlık kurumundan randevu almanızı tavsiye ederim, belli olmayabilir dedi. Stres oldum hemen başka randevu baktım, Allahtan 22+6 ya yeni randevu bulabildim. İnşallah bunda sıkıntı çıkmaz ya, bir anda bu da iptal olursa ne yapacağım stresi oldum

Bende şuan 20+1 ım haftaya salıya bana da randevü verildi detaylı için.
Tatanoz aşısı için de benım doktorum 17-24 haftalar arasında yaptırmamı tavsiye etti bende bu hafta gidip yaptırıcam naasipse

Kızlar yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim.devlet hastanesinde gireceğim özeldeki gibi detaylı incelerler mi? Benim sormam gereken ya da kesinlikle baktır dediğiniz birşey var mı yarın için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…