2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
iyiiyim kuuzum çok şükür :) ay acı biber bende de travma oldu , bebek yediklerinizin tadını alır diye bir yazı okumuştum , hiç acı yemek istemiyorum o yüzden ahhahah :)
Off bende yedim işte kızım bana kızdı mı acabaa
Zaten ben net hareketlerinide hissetmiyorum hiç tekme felan atmadı bana

Kızlar kalbıne baktı priantoloji mi tam aklımda kalmadı doktorum ismi sitresten bir sıkıntı yok gelmene gerek yok dedi. Biri var biri yok diyor bu nasıl iş anlamadım benya kaldım şimdi muammada

Az da olsa icin rahat etsin canım benim tabi benim dememle için raaht etmez o ayrı güzel haberler alıcaksin insallahh
Vallahi buraya yazınca böyle duyunca buradakileri de benimle aynı şekilde yaşayıp ya da tecrübeli olan annelerden güzel şeyler duyunca bir nebze olsun İçim rahatlıyor ama zaten galiba benim bebiş biraz tembel

Vallahi buraya yazınca böyle duyunca buradakileri de benimle aynı şekilde yaşayıp ya da tecrübeli olan annelerden güzel şeyler duyunca bir nebze olsun İçim rahatlıyor ama zaten galiba benim bebiş biraz tembel
Diyorum yaaa burdakilerde aynı yaşıyorsa anlaki normal ne güzel işte dogunca uslu bi bebe olcak

iyiiyim kuuzum çok şükür :) ay acı biber bende de travma oldu , bebek yediklerinizin tadını alır diye bir yazı okumuştum , hiç acı yemek istemiyorum o yüzden ahhahah :)

Bir Antepli olarak canım sürekli acı yemek çekiyor ve yiyorum. Samsun’lu karabibere bile acı diyen eşim ibrahim tatlıses doğuracaksın diyor. Benim savunmam da şu; acı yemekten bebeğe bişi olsaydı Antep’te Urfa’da adam kalmazdı. Sadece tabii mide rahatsızlığı ve bağırsak huzursuzluğu yapıyor o zaman ara veriyorum.

Diyorum yaaa burdakilerde aynı yaşıyorsa anlaki normal ne güzel işte dogunca uslu bi bebe olcak
Anneme diyorum annem diyor ki senin kız kardeşin de böyleydi gram tekmelemiyordu 30 haftalıkken bile günde bir defa tekmesini hissediyordum diyor doğduktan sonra bırakıp dışarı gidiyordum bile ağlamıyordu inşallah benimki de onun gibi sakin olur

Hahahahahaa uykusu bile iyi olurr bak benim kızımda öyleydiii hala düzenli uyur çok şükür insallah oglumda aynı olur
Ama 30 haftadan sonra cok önemli kuzum hep takip ediceksin hic hareket olmazsa doktorunu arıcaksın nst ye alırlar bakarlar kontrol ederler hic belli olmazz

Off bende yedim işte kızım bana kızdı mı acabaa
Zaten ben net hareketlerinide hissetmiyorum hiç tekme felan atmadı bana
yok yahuu kızar mııı :) biber tam bir c vitamini kaynağı :) benimki hüsnü kuruntu , kendini öyle strese sokma canım benim, tekmeler de bi başladı mı gerisi gelir Allah'ın izniyle, plesanta önde mi arkada mı biliyor muusun? o bile etkiliyor

Haklısın canım e tabi onlar eskiler yani eskiden de böyle imkanlar şimdiki gibi yokmuş ama tabii ki ben dayanamam kesinlikle yani sürekli gider gelirim hareket hissetmezsem

Reactions: Jou
Kızlar kalbıne baktı priantoloji mi tam aklımda kalmadı doktorum ismi sitresten bir sıkıntı yok gelmene gerek yok dedi. Biri var biri yok diyor bu nasıl iş anlamadım benya kaldım şimdi muammada
ee süper haberrr :) perinatoloji öyle dediyse tamam kuzum hiiiç korkma bir şey yoktur Allah'ın izniyle

Demir hapı da bulantı yapıyor bunu anladım, en zor kullandıgım ilac kendisiii ama mecburr
Haklısın canım e tabi onlar eskiler yani eskiden de böyle imkanlar şimdiki gibi yokmuş ama tabii ki ben dayanamam kesinlikle yani sürekli gider gelirim hareket hissetmezsem
Evett kuzum eskiden böyle birsey yoktu ve herzamanki gibi iyiydii

kesinlikle :))

Ohh iyi o zaman ne güzel açıklama yapmışsın

Daha cumartesi kontrole gittim doktor herşeyimiz güzel dedi kistlerde geçmiş dedi ya hatta öyle birşey olsa kesin söylerdi.
Bide karnım biraz yağlı ya ondan mı bilmiyorum bide benim kız sürekli uyuyor ya

kızlar umarım hepimizin gönlüne göre ve sağlıklı minnakları olur ben yeni aday olarak ilk verdiğimde öğrendiğimde betam 34 tü , 4 gün sonra 133 oldu 2 gün sonra 221 ve yarın tekrar 4 gün sonra vermiş olacağım sizce nasıl tecrübeli anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…