- 18 Mart 2023
- 2.302
- 1.450
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.441
Off bende yedim işte kızım bana kızdı mı acabaaiyiiyim kuuzum çok şükür :) ay acı biber bende de travma oldu , bebek yediklerinizin tadını alır diye bir yazı okumuştum , hiç acı yemek istemiyorum o yüzden ahhahah :)
Vallahi buraya yazınca böyle duyunca buradakileri de benimle aynı şekilde yaşayıp ya da tecrübeli olan annelerden güzel şeyler duyunca bir nebze olsun İçim rahatlıyor ama zaten galiba benim bebiş biraz tembelAz da olsa icin rahat etsin canım benim tabi benim dememle için raaht etmez o ayrı güzel haberler alıcaksin insallahh
Diyorum yaaa burdakilerde aynı yaşıyorsa anlaki normalVallahi buraya yazınca böyle duyunca buradakileri de benimle aynı şekilde yaşayıp ya da tecrübeli olan annelerden güzel şeyler duyunca bir nebze olsun İçim rahatlıyor ama zaten galiba benim bebiş biraz tembel
Günaydınnn
Şükür şükür iyi olmuşsun
Bende dün acı biber yedim dünden beri kavruluyorum pişman oldum resmen midemi bozdu ya umarım bebeğe zararı yoktur.
Hiç hatırlamıyorum ama akşam eşime diyormuşum çabuk yanıma gel belim tutuldu demişim sırt üstü uyumuşum hiç hatırlamıyorum yalnız bu dediklerimi
iyiiyim kuuzum çok şükür :) ay acı biber bende de travma oldu , bebek yediklerinizin tadını alır diye bir yazı okumuştum , hiç acı yemek istemiyorum o yüzden ahhahah :)
Anneme diyorum annem diyor ki senin kız kardeşin de böyleydi gram tekmelemiyordu 30 haftalıkken bile günde bir defa tekmesini hissediyordum diyor doğduktan sonra bırakıp dışarı gidiyordum bile ağlamıyordu inşallah benimki de onun gibi sakin olurDiyorum yaaa burdakilerde aynı yaşıyorsa anlaki normalne güzel işte dogunca uslu bi bebe olcak
Hahahahahaa uykusu bile iyi olurr bak benim kızımda öyleydiii hala düzenli uyur çok şükür insallah oglumda aynı olurAnneme diyorum annem diyor ki senin kız kardeşin de böyleydi gram tekmelemiyordu 30 haftalıkken bile günde bir defa tekmesini hissediyordum diyor doğduktan sonra bırakıp dışarı gidiyordum bile ağlamıyordu inşallah benimki de onun gibi sakin olur
evet doğru diyorsun demir de yapıyorDemir hapı da bulantı yapıyor bunu anladım, en zor kullandıgım ilac kendisiii ama mecburr
yok yahuu kızar mııı :) biber tam bir c vitamini kaynağı :) benimki hüsnü kuruntu , kendini öyle strese sokma canım benim, tekmeler de bi başladı mı gerisi gelir Allah'ın izniyle, plesanta önde mi arkada mı biliyor muusun? o bile etkiliyorOff bende yedim işte kızım bana kızdı mı acabaa
Zaten ben net hareketlerinide hissetmiyorum hiç tekme felan atmadı bana
Haklısın canım e tabi onlar eskiler yani eskiden de böyle imkanlar şimdiki gibi yokmuş ama tabii ki ben dayanamam kesinlikle yani sürekli gider gelirim hareket hissetmezsemHahahahahaa uykusu bile iyi olurr bak benim kızımda öyleydiii hala düzenli uyur çok şükür insallah oglumda aynı olur
Ama 30 haftadan sonra cok önemli kuzum hep takip ediceksin hic hareket olmazsa doktorunu arıcaksın nst ye alırlar bakarlar kontrol ederler hic belli olmazz
Hangi marka demir hapı seninkiDemir hapı da bulantı yapıyor bunu anladım, en zor kullandıgım ilac kendisiii ama mecburr
ee süper haberrr :) perinatoloji öyle dediyse tamam kuzum hiiiç korkma bir şey yoktur Allah'ın izniyleKızlar kalbıne baktı priantoloji mi tam aklımda kalmadı doktorum ismi sitresten bir sıkıntı yok gelmene gerek yok dedi. Biri var biri yok diyor bu nasıl iş anlamadım benya kaldım şimdi muammada
Demir hapı da bulantı yapıyor bunu anladım, en zor kullandıgım ilac kendisiii ama mecburr
Evett kuzum eskiden böyle birsey yoktu ve herzamanki gibi iyiydiiHaklısın canım e tabi onlar eskiler yani eskiden de böyle imkanlar şimdiki gibi yokmuş ama tabii ki ben dayanamam kesinlikle yani sürekli gider gelirim hareket hissetmezsem
kesinlikle :))Bir Antepli olarak canım sürekli acı yemek çekiyor ve yiyorum. Samsun’lu karabibere bile acı diyen eşim ibrahim tatlıses doğuracaksın diyor. Benim savunmam da şu; acı yemekten bebeğe bişi olsaydı Antep’te Urfa’da adam kalmazdı. Sadece tabii mide rahatsızlığı ve bağırsak huzursuzluğu yapıyor o zaman ara veriyorum.
Ohh iyi o zaman ne güzel açıklama yapmışsınBir Antepli olarak canım sürekli acı yemek çekiyor ve yiyorum. Samsun’lu karabibere bile acı diyen eşim ibrahim tatlıses doğuracaksın diyor. Benim savunmam da şu; acı yemekten bebeğe bişi olsaydı Antep’te Urfa’da adam kalmazdı. Sadece tabii mide rahatsızlığı ve bağırsak huzursuzluğu yapıyor o zaman ara veriyorum.
Çok teşekkür ederim canımonlar 7 kat derinin altında amniyon sıvısının içinde sandığımızdan çok daha güçlüler havvacım :) hem Rabbim'e emanetler hiiç canını sıkma hareketleri de varmış maşallahh
Daha cumartesi kontrole gittim doktor herşeyimiz güzel dedi kistlerde geçmiş dedi ya hatta öyle birşey olsa kesin söylerdi.yok yahuu kızar mııı :) biber tam bir c vitamini kaynağı :) benimki hüsnü kuruntu , kendini öyle strese sokma canım benim, tekmeler de bi başladı mı gerisi gelir Allah'ın izniyle, plesanta önde mi arkada mı biliyor muusun? o bile etkiliyor
Olabilir canımm bakalım artıkrahmin büyümesi ile o bağlar gerilip ağrılar yapabiliyormuş monii sanırım öyle bişi seninki
Gyno ferro olması lazım canımHangi marka demir hapı seninki
Benim hic yapmadı bulantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?