- 19 Aralık 2021
- 2.198
- 2.732
- 83
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.421
Ya bende tam bunu yazmak için girdim kaçıncı haftadasin biraz önce kötü oldum midem bulandı böyle bir tuhaf oldum ayakta duramadim nabzım yükseldi niye böyle oldu iki kere oldu sabhatan beriGunaydin benimde dun geceden beri midem bulanıyor sersem gibiyim ki bu zamana kadar bulanti sadece 7.8.9 haftalarda yasamistim simdi nerden ciktiki bu
Yarin 21 hafta canimYa bende tam bunu yazmak için girdim kaçıncı haftadasin biraz önce kötü oldum midem bulandı böyle bir tuhaf oldum ayakta duramadim nabzım yükseldi niye böyle oldu iki kere oldu sabhatan beri
Hahahah sürpriz yaptı sizeeeCocuk krese baslayinca tribe girmesin kimse benim ismimi soyleyemiyo diye koydukkiz icin daha cinsiyet belli olmadan ismi belirlemistik oglan olunca 6. Ayda anca isim kararlastirdik… ah su erkekler
Vallahi canım ben de bir aydır hiç görmedim bir ayın sonunda ilk defa gidip göreceğim Bir de böyle az hareket ediyor ya hemen sormak istiyorum acaba bir sorun var mı yok mu diye gerçekten yani içim içimi yiyorAy bendee cok ozledim oğluşumuubaktım olmuyo gene vardiya aynı oldu mecbur gidicez perşembe aksama demir kapsülümde bitti kullancazmı napcaz bilmiyoruz
Kızlar ben de 1. Trimestera dönüş yaşıyorum sanki ama arada gelip gidiyor çok garip mide yanması mide bulanması, yemeklerden kokulardan hiç tiksinmezdim yeni yeni başladı?? Bir de bir sinir yüklendi sanki adet öncesi sendromuYa bende tam bunu yazmak için girdim kaçıncı haftadasin biraz önce kötü oldum midem bulandı böyle bir tuhaf oldum ayakta duramadim nabzım yükseldi niye böyle oldu iki kere oldu sabhatan beri
hani 2 . trimester balayıydı karşiiim yaaaGünaydınnn çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim bugün
. Bende sanki ilk hamilelik zamanlarındaki gibi yorgunluk var. Sıfır enerjideyim
iyiiyim kuuzum çok şükür :) ay acı biber bende de travma oldu , bebek yediklerinizin tadını alır diye bir yazı okumuştum , hiç acı yemek istemiyorum o yüzden ahhahah :)Günaydınnn
Şükür şükür iyi olmuşsun
Bende dün acı biber yedim dünden beri kavruluyorum pişman oldum resmen midemi bozdu ya umarım bebeğe zararı yoktur.
Hiç hatırlamıyorum ama akşam eşime diyormuşum çabuk yanıma gel belim tutuldu demişim sırt üstü uyumuşum hiç hatırlamıyorum yalnız bu dediklerimi
onlar 7 kat derinin altında amniyon sıvısının içinde sandığımızdan çok daha güçlüler havvacım :) hem Rabbim'e emanetler hiiç canını sıkma hareketleri de varmış maşallahhBenim moralim çok bozuk. Dün iş çıkışı küçük oğlumu bakımından aldım 2.5 yaşında bu arada. Kucagimdan hiç inmedi. Ayakkabılarını çıkardı. Ben de mecburen taşıdım eve kadar. Ama karnımın sag tarafından içten birsey kirt dedi. Ara ara sag kaşığı ağrıdı gece. Bebek hareketlerini yakıp ettim çok şükür hareketli. Ama şimdi dairedeyim sag tarafım ağrıyor.
canım mevsimim :) günaydınn , manisada biraz yağış var bu ara , bende geçen gün otoparktan eve kadar ıslandım , sanırım orda sinüzit arkadaş şahlandı :)) oy tekmelerini yerim maşallahhhhh :) peki hiç isim yok mu kafanızdaCanım yasemin günaydın neden öyle oldu ki çok geçmiş olsunbende iki gündür depresiftim ama bugün güzel uyandım çok şükür tekmelerle devam ediyorum gözümü açar açmaz burdayım diyor hemen bal ogluş isme karar vermedik henüz en başından beri erkek hissedip isim düşünmeyen biz varız herhalde sağlıkla gelsinler
canım o görülüyor kayboluyor bildiğim kadarıyla, hani tek başına o bi tehlike değil , bağırsakta da parlaklık olur vs ondan sonra dikkat ediliyor sanırımKızlar günaydın detaylıdan çıktım moralım bozulduya. Kalbinde parlaklık var dedi doktorun kontrol etsin onu başına gelen varmı sonradan geçeniliyor 10 bebekten bir kaçında genelde görülüyyor dedi
ben üşütmüşüm kuzum yaa ama sen de bi bak tansiyonuna, gebelikte önemliGünaydın canım benim dedim çok başarın vardı kendime nasıl yatağa attım bilmiyorum midem de rahatsızdı ama tansiyonuma hiç baktırmadım bilmiyorum yani
amerikada yapılan bir araştırmada böyle sonradan midesi bulanan insanların bebeklerinin saçlı olduğu tespit edilmiş, eskiden ninelerimiz de derdi miden ekşiyor yada bulanıyorsa beben saçlı olacak diye :)))Gunaydin benimde dun geceden beri midem bulanıyor sersem gibiyim ki bu zamana kadar bulanti sadece 7.8.9 haftalarda yasamistim simdi nerden ciktiki bu
Baş ağrısı bende de oldu ölçtürdüm 10 a 7 cıktı tansiyonum, normal olabilir ama sen yinede ölctür canım öylesine de agrıyabilirGünaydın canım benim dedim çok başarın vardı kendime nasıl yatağa attım bilmiyorum midem de rahatsızdı ama tansiyonuma hiç baktırmadım bilmiyorum yani
Baktiricam canımben üşütmüşüm kuzum yaa ama sen de bi bak tansiyonuna, gebelikte önemli
hepimiz aynıyız acemim noluyor böyle yahuuu :)Kızlar ben de 1. Trimestera dönüş yaşıyorum sanki ama arada gelip gidiyor çok garip mide yanması mide bulanması, yemeklerden kokulardan hiç tiksinmezdim yeni yeni başladı?? Bir de bir sinir yüklendi sanki adet öncesi sendromuhormonların kafası karıştı heralde
rahmin büyümesi ile o bağlar gerilip ağrılar yapabiliyormuş monii sanırım öyle bişi seninkiKızlar günaydın, ben radarları açtım yineiki gündür böyle sag kasıgım mı desem sag alt karnım mı desem baya baya acıyor aralıklarla benim kız hareketli allahtan anlıyorum iyi diye ama bilemedim de bu agrı sizde de var mı 22. Haftadayım acaba büyüme ağrısı mı ki bu
Haklısın canım ben bı takip ediyimBaş ağrısı bende de oldu ölçtürdüm 10 a 7 cıktı tansiyonum, normal olabilir ama sen yinede ölctür canım öylesine de agrıyabilir
Az da olsa icin rahat etsin canım benim tabi benim dememle için raaht etmez o ayrı güzel haberler alıcaksin insallahhVallahi canım ben de bir aydır hiç görmedim bir ayın sonunda ilk defa gidip göreceğim Bir de böyle az hareket ediyor ya hemen sormak istiyorum acaba bir sorun var mı yok mu diye gerçekten yani içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?