2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Gunaydin benimde dun geceden beri midem bulanıyor sersem gibiyim ki bu zamana kadar bulanti sadece 7.8.9 haftalarda yasamistim simdi nerden ciktiki bu
Ya bende tam bunu yazmak için girdim kaçıncı haftadasin biraz önce kötü oldum midem bulandı böyle bir tuhaf oldum ayakta duramadim nabzım yükseldi niye böyle oldu iki kere oldu sabhatan beri

Cocuk krese baslayinca tribe girmesin kimse benim ismimi soyleyemiyo diye koyduk kiz icin daha cinsiyet belli olmadan ismi belirlemistik oglan olunca 6. Ayda anca isim kararlastirdik… ah su erkekler
Hahahah sürpriz yaptı sizeee bence ikisi de burada rahat söylenebilir ama alternatif olması daha iyii

Ay bendee cok ozledim oğluşumuu baktım olmuyo gene vardiya aynı oldu mecbur gidicez perşembe aksama demir kapsülümde bitti kullancazmı napcaz bilmiyoruz
Vallahi canım ben de bir aydır hiç görmedim bir ayın sonunda ilk defa gidip göreceğim Bir de böyle az hareket ediyor ya hemen sormak istiyorum acaba bir sorun var mı yok mu diye gerçekten yani içim içimi yiyor

Reactions: Jou
Ya bende tam bunu yazmak için girdim kaçıncı haftadasin biraz önce kötü oldum midem bulandı böyle bir tuhaf oldum ayakta duramadim nabzım yükseldi niye böyle oldu iki kere oldu sabhatan beri
Kızlar ben de 1. Trimestera dönüş yaşıyorum sanki ama arada gelip gidiyor çok garip mide yanması mide bulanması, yemeklerden kokulardan hiç tiksinmezdim yeni yeni başladı?? Bir de bir sinir yüklendi sanki adet öncesi sendromu hormonların kafası karıştı heralde

iyiiyim kuuzum çok şükür :) ay acı biber bende de travma oldu , bebek yediklerinizin tadını alır diye bir yazı okumuştum , hiç acı yemek istemiyorum o yüzden ahhahah :)

onlar 7 kat derinin altında amniyon sıvısının içinde sandığımızdan çok daha güçlüler havvacım :) hem Rabbim'e emanetler hiiç canını sıkma hareketleri de varmış maşallahh

canım mevsimim :) günaydınn , manisada biraz yağış var bu ara , bende geçen gün otoparktan eve kadar ıslandım , sanırım orda sinüzit arkadaş şahlandı :)) oy tekmelerini yerim maşallahhhhh :) peki hiç isim yok mu kafanızda

Kızlar günaydın detaylıdan çıktım moralım bozulduya. Kalbinde parlaklık var dedi doktorun kontrol etsin onu başına gelen varmı sonradan geçeniliyor 10 bebekten bir kaçında genelde görülüyyor dedi
canım o görülüyor kayboluyor bildiğim kadarıyla, hani tek başına o bi tehlike değil , bağırsakta da parlaklık olur vs ondan sonra dikkat ediliyor sanırım

Kızlar günaydın, ben radarları açtım yine iki gündür böyle sag kasıgım mı desem sag alt karnım mı desem baya baya acıyor aralıklarla benim kız hareketli allahtan anlıyorum iyi diye ama bilemedim de bu agrı sizde de var mı 22. Haftadayım acaba büyüme ağrısı mı ki bu

Gunaydin benimde dun geceden beri midem bulanıyor sersem gibiyim ki bu zamana kadar bulanti sadece 7.8.9 haftalarda yasamistim simdi nerden ciktiki bu
amerikada yapılan bir araştırmada böyle sonradan midesi bulanan insanların bebeklerinin saçlı olduğu tespit edilmiş, eskiden ninelerimiz de derdi miden ekşiyor yada bulanıyorsa beben saçlı olacak diye :)))

Günaydın canım benim dedim çok başarın vardı kendime nasıl yatağa attım bilmiyorum midem de rahatsızdı ama tansiyonuma hiç baktırmadım bilmiyorum yani
Baş ağrısı bende de oldu ölçtürdüm 10 a 7 cıktı tansiyonum, normal olabilir ama sen yinede ölctür canım öylesine de agrıyabilir

hepimiz aynıyız acemim noluyor böyle yahuuu :)

rahmin büyümesi ile o bağlar gerilip ağrılar yapabiliyormuş monii sanırım öyle bişi seninki

Vallahi canım ben de bir aydır hiç görmedim bir ayın sonunda ilk defa gidip göreceğim Bir de böyle az hareket ediyor ya hemen sormak istiyorum acaba bir sorun var mı yok mu diye gerçekten yani içi
Az da olsa icin rahat etsin canım benim tabi benim dememle için raaht etmez o ayrı güzel haberler alıcaksin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…