2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
ee süper haberrr :) perinatoloji öyle dediyse tamam kuzum hiiiç korkma bir şey yoktur Allah'ın izniyle
Çok şükür ne zman doktorun yanına girsem kıpır kıpırdı bır hafta once testti limdi yine başı aşağıda bu kızın yerınde durduğu yok abisi gbi atom karınca olucak

Daha cumartesi kontrole gittim doktor herşeyimiz güzel dedi kistlerde geçmiş dedi ya hatta öyle birşey olsa kesin söylerdi.
Bide karnım biraz yağlı ya ondan mı bilmiyorum bide benim kız sürekli uyuyor ya
plasenta önde yada arkada olduğunda değişiyor hissetme işleri kuzum , benim plesanta arka konumda mesela, önde olanlar daha az ve geç hissediyormuş belki senin öyledir. Plesantanın konumu önemli olabiliyor

plasenta önde yada arkada olduğunda değişiyor hissetme işleri kuzum , benim plesanta arka konumda mesela, önde olanlar daha az ve geç hissediyormuş belki senin öyledir. Plesantanın konumu önemli olabiliyor
plesanta önde olsa doktor bunu kesinlikle söyler diye düşünüyorum. Çünkü rahim ağzını ve doğum yolunu kapatıyor. Çünkü sıkıntılı bir durum bu azda olsa.
Bünyeden bünyeyede değişiyor bence o yüzden bende beklemedeyim.

Jou ben de feramat kullanıyorum korktuğum gibi olmadı. Mide bulantısı demir tadı falan yapmadı. Sende de öyle mi?
Öyle öylee bulantımı yapması lazım bilmiyorum ama ilactan farkediyodur oda bence
Benimde bitti persembe günü doktorumla görüşücem bakalım devam edicekmiyim ediliyomu devam acaba bilgin varmı

Canım benim plasenta ön tarafa yerleşmiş bu gayet normal bi durummuş detaylı ultrasonda söyledi doktorum. Üst,ön,arka tarafa yerleşmesi tamamen normal. Benimkine anterior deniyor. Aşağı yerleşirse previa fln deniyo bu doğum kanalını tıkayabiliyor sıkıntılı vi durum. Öne yerleşince de hareketler geç ya da az hissedilebiliyomuş evet. Ben hissediyorum ama gün içinde aşırı sık değil. Sebebi bu diye düşünüyorum.

Öyle öylee bulantımı yapması lazım bilmiyorum ama ilactan farkediyodur oda bence
Benimde bitti persembe günü doktorumla görüşücem bakalım devam edicekmiyim ediliyomu devam acaba bilgin varmı
Valla benimki bitince direkt eczaneden ikinci kutuyu almıştım. Özellikle danışmadım doktora çünkü demir hep kullanılıyor diye biliyorum. Hatta aldıktan 2 hafta sonra falan sağlık ocağında kan testi vermiştim bi anormallik çıkmadı, demirim yüksek değil, düşük de değil.

Eklentiler

• IMG_2664.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 69
Reactions: Jou
Anladım canım. Normal muayanelerimde doktorum birşey demedi bana. Bu akşam detaylı ultrasyonum var ama ben yinede böyle birşeyi duymak istemiyorum.
Ben hareketlerin hissediyorum ama burdaki arkadaşlar hareketlerini dışardan hissediyorum işte karnıma bir tekme attı dışardan gördüm felan diyor ya öyle birşey yok bende.
Arkadaşım 24. Haftada hissetti hareketlerini ilk bebek onunda

Kızlar ben de 2-3 gündür akşam yemeklerinden sonra çok fena oluyorum. Yani az yememe rağmen inanılmaz şişiyorum midem karnım patlayacak gibi oluyo. Dün yemekten sonra baya bi yürüdüm 1-2 saat sonra anca kendime geldim. Bi süre akşam yemek yemeyeceğim. Çorba yoğurt fln geçiştircem

Zaten 24 e kadar çok normal diyolar. Benim de dışardan anlaşılan bir şey yok. Sadece bi taraf toplandığında anlıyorum ben dışardan bakınca da karnım yamuk duruyo

Ee normalse neden kullanıyorsunki
Anladımm canım ilk hamileliğimde kullanmamıştım ondan sorduydum

Son düzenleme:
Karbon tüketiyorsan o şişiriyodurr yemek te kefir içmeni öneririm rahatlatıyor

evet canım tamamen normal sadece plesanta net hissetmeyi geciktiriyormuş önde olduğunda

Ee normalse neden kullanıyorsunki
Anladımm canım ilk hamileliğimde kullanmamıştım ondan sorduydum
Doktorum sezeryan da olsa normal doğumda olsa beş litre kandan bir litresi doğum masasında kalıyor demişti. Anneler için kansızlık doğum sonrası sıkıntılı olabilen bir durum. Bu yüzden devam ediliyor canım

Ev tipi anakucağı aldınız mıı? Ben basit portatif bişi almak istiyorum otomatik olmasına gerek de yok ama hepsi elektronik ve çok pahalı ya.zaten elektrikli mini beşiğimiz var sadece anakucağı almam lazım alan varsa model tavsiyesi versin

Heee iyi ozaman kuzumm kanımda yüksek aslında olsun verirse içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…