- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.401
Günaydınnn çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim bugüngüüünaaaydınnnn güzel annelerrrr :) dün baş ağrısı bulantı kusma gibi şikayetlerim vardı Allah'tan kii tansiyonum normaldi, çok şükür bugün iyiyim :) sizler nasılsınız umarım herkes iyidir
Günaydınnngüüünaaaydınnnn güzel annelerrrr :) dün baş ağrısı bulantı kusma gibi şikayetlerim vardı Allah'tan kii tansiyonum normaldi, çok şükür bugün iyiyim :) sizler nasılsınız umarım herkes iyidir
Canım yasemin günaydın neden öyle oldu ki çok geçmiş olsungüüünaaaydınnnn güzel annelerrrr :) dün baş ağrısı bulantı kusma gibi şikayetlerim vardı Allah'tan kii tansiyonum normaldi, çok şükür bugün iyiyim :) sizler nasılsınız umarım herkes iyidir
Günaydın canım benim dedim çok başarın vardı kendime nasıl yatağa attım bilmiyorum midem de rahatsızdı ama tansiyonuma hiç baktırmadım bilmiyorum yanigüüünaaaydınnnn güzel annelerrrr :) dün baş ağrısı bulantı kusma gibi şikayetlerim vardı Allah'tan kii tansiyonum normaldi, çok şükür bugün iyiyim :) sizler nasılsınız umarım herkes iyidir
İnşallah geçer canım hareket varsa sıkıntı etme belki kasların bir anda gerilemiştir büyümeye başladığı için zaten hassas bende geçen gün öksürcektim yataktan kalkmaya kalmadı bir anda öksürdüm karnimin içinden sanki böyle bir yer yırtıldı gibi hissettim ama içim gitti böyle bian korktum sonra baktım hareketler devam ağrı da yok geçtim gittim bir öksürükle bile gerilip birşeyler oluyorsa çocuğu taşımissin ya birde normal canımBenim moralim çok bozuk. Dün iş çıkışı küçük oğlumu bakımından aldım 2.5 yaşında bu arada. Kucagimdan hiç inmedi. Ayakkabılarını çıkardı. Ben de mecburen taşıdım eve kadar. Ama karnımın sag tarafından içten birsey kirt dedi. Ara ara sag kaşığı ağrıdı gece. Bebek hareketlerini yakıp ettim çok şükür hareketli. Ama şimdi dairedeyim sag tarafım ağrıyor.
Ay bende yoktu ya ilk zamanlar böyle hep enerjiktim şu bir kaç gündür var üzerimde enerjisizlik umarım geçicidirGünaydınnn çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim bugün
. Bende sanki ilk hamilelik zamanlarındaki gibi yorgunluk var. Sıfır enerjideyim
Ay umarım vücudumuz yine bi geçiş süresinde heraldeAy bende yoktu ya ilk zamanlar böyle hep enerjiktim şu bir kaç gündür var üzerimde enerjisizlik umarım geçicidir
Eşimin yeğeninde olmuş ona benzer bir şey.Doğmadan önce tamamen geçmiş. 28-30 da tekrar kontrol verdi mi doktor? Çoğunlukla o zaman geçmiş oluyormuş. Moralini bozma canım doktor da demiş hem geçiyor diyeKızlar günaydın detaylıdan çıktım moralım bozulduya. Kalbinde parlaklık var dedi doktorun kontrol etsin onu başına gelen varmı sonradan geçeniliyor 10 bebekten bir kaçında genelde görülüyyor dedi
AAA persembe mi2 gün sonra randevum var sorucam mutlaka
Kalbinde parlaklık tek başınaysa birşey olmuyor canım geçiyor hiççç korkmaaaKızlar günaydın detaylıdan çıktım moralım bozulduya. Kalbinde parlaklık var dedi doktorun kontrol etsin onu başına gelen varmı sonradan geçeniliyor 10 bebekten bir kaçında genelde görülüyyor dedi
Kızlar günaydın detaylıdan çıktım moralım bozulduya. Kalbinde parlaklık var dedi doktorun kontrol etsin onu başına gelen varmı sonradan geçeniliyor 10 bebekten bir kaçında genelde görülüyyor dedi
Evet canımAAA persembe mi
Ay bendee cok ozledim oğluşumuuEvet canım
Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibidir.İnşallah geçer canım hareket varsa sıkıntı etme belki kasların bir anda gerilemiştir büyümeye başladığı için zaten hassas bende geçen gün öksürcektim yataktan kalkmaya kalmadı bir anda öksürdüm karnimin içinden sanki böyle bir yer yırtıldı gibi hissettim ama içim gitti böyle bian korktum sonra baktım hareketler devam ağrı da yok geçtim gittim bir öksürükle bile gerilip birşeyler oluyorsa çocuğu taşımissin ya birde normal canım
Hayırlısıyla güzel haberler allBenım ilinci bebeğim tirizomi 18 di kalbinde sıkıntı bardı o yüzden korku aldı beni yine . Hemen başka bir doktora gönderdi şuan baktı ama arkası dönüktü çık bir saat dolan gel dedi beklemedeyim inşallah birşey çıkmaz. Başka bir sıkıntı yok çok şukur
Gunaydin benimde dun geceden beri midem bulanıyor sersem gibiyim ki bu zamana kadar bulanti sadece 7.8.9 haftalarda yasamistim simdi nerden ciktiki bugüüünaaaydınnnn güzel annelerrrr :) dün baş ağrısı bulantı kusma gibi şikayetlerim vardı Allah'tan kii tansiyonum normaldi, çok şükür bugün iyiyim :) sizler nasılsınız umarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?