2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kızlar. Bebek odasını ne zaman sipariş vermek gerekir. 5. Ayımdayım 6 ideal gibi geliyor ama siz ne yaptınız? Almak istediğim yer 1 ay içinde hazırlanıyor dedi. Bu arada fiyatlara şok oldum :)

Reactions: Jou
Yarin 21 hafta canim
Nasıl oldun canım bulantı benim tansiyonum düşmüş ondan olmuş sanırım ama geçti gibi dün ara ara ölçtüm normal zmaana göre düşüktu ama gebelik aralığında iyi dedi ablam olur normal düşmesi bebek senden almaya başlıyor artık dedi tuzlu ayran yaptım içtim annemlere geçtim dinledim bugün ölçmedim hiç ne durumda bilmiyorum

Günaydın kızlar. Bebek odasını ne zaman sipariş vermek gerekir. 5. Ayımdayım 6 ideal gibi geliyor ama siz ne yaptınız? Almak istediğim yer 1 ay içinde hazırlanıyor dedi. Bu arada fiyatlara şok oldum :)
ben aldım canım bekliyorum henüz gelmedi, arkadaşım geçen hafta çilekten aldı ona nisan sonu teslim demişler, eğer senin alacağın yer 1 ay diyorsa martta almak mantıklı olabilir sanki :)

Vala bende hep var basur da var mahvoluyorum afedersiniz tuvalette
Canısı ya benimki de ara ara tetikliyor doğal zeytin yağın varsa evde onu pamuğa batırıp afedersin sürüyorum oraya sonra yatarken de pamuğu orda bırakıyorum sabaha çok güzel dinlenmiş oluyor tabsiye ederim

Sanırım vücutlarımiza yeni birşeyler daha yükleniyor belli bir süre sonra benim de mide yanmalarim başladı bu kadar erken başlarsa napcaz sonuna kadar bilmiyorum kız o ne biçim yanma öyle ben ilk defa yaşıyorum

Olabilir canım sıcak tut başını nasıl oldun peki. Benimde tansiyonum düşmüş dün bugün olmadı şükür dünkü gibi ama hafiften baş ağrım var gece güzel uyduum çok şükür bir tane varda aklımızda bakalım biraz daha dursun kenarda diyoruz

Bende bakınıyorum fiyatlar efsane 5-6 ay arası sipariş oluşturuldu güzel olur sanırım hangi sayfadan siteden bakıyorsunuz arada link bırakın da fikir olsun

iyiyim çok şükür canım Allah hepimize iyilik versin isim konusunda da daha vakit var içinize sinsin inşallahhh

Kızlar günaydın,size bişey sormak istiyorum.benim bebeğim 14 Haziran'da doğacak Allah'ın izniyle.bulundugum şehir aşırı sıcak sizce kısa kol mu almalıyım yoksa uzun kol mu?en önemlisi yazlık kıyafetleri daha çok kaç aylık almalıyım 0-3 mu yoksa 3-6 mı?

ben yenidoğanları uzuun kollu aldım canım yazlıkları hep 3-6 aldım

kızın hangi ay doğumlu jouum
Ohhoooo anlattım amaaa unuttun demekk ondada eylülde hamile kaldım aynı oglan gibi hazirna doğumlu benim kiz 3 haziran sezaryenli diyorum acaba aynıgünemi denk getirsem napsam yada 3 gün araylamı

Ohhoooo anlattım amaaa unuttun demekk ondada eylülde hamile kaldım aynı oglan gibi hazirna doğumlu benim kiz 3 haziran sezaryenli diyorum acaba aynıgünemi denk getirsem napsam yada 3 gün araylamı
benim b12 yerlerde unutmuşum :)) aynı güne denk gelse ne güzel oluuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…