2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlarrr gittim doktora herşey yolunda

Boy 25 kilo 455 miş 21 .5 haftalığızz
Sizlerinki nasıldı hiç benim gibi detayları anlatmiyonuz beee anca hersey yolunda deyip çekip gidiyonuz
Ben en son 16 haftalıkken gitmiştim, doktor detaylıya gittiğin ay bana gelmene gerek yok demişti. O yüzden uzun zamandır görmedim bebişimi

Reactions: Jou
Evett evettt bu hamilelikte çok farklı bi dönem yaşıyorum çok çabuk aldım kilo ben şaşırdımda kaldım

Devletemi gidiyorsun o ne saçma birseydir belki birsey oldu
Yok özele gidiyorum, telefon üzerinden sonuçlarını gönderebilirsin demişti doktor. Detaylıda zaten ayrıntılı inceliyorlar, o ay bizim kontrol etmemize gerek yok demişti. İki hafta önce detaylıya girecektim ama randevum iptal edildi, pazartesi gideceğim inşallah görmeye kuzumu

Heeee süperr ozamann yaa bende 1.5 hafta sonra anca şuaniki elinle kapattı yüzünü göremedim

Aminnn cano hadıyaa kıyamam nazlı bunlarben de oncesınde cıkolata fılan yedım kıpırdasın dıye ama bızım doktor da gıtmıs asagıya oturmus kalkmıyor dıyor
Ayy bende gittim işten çıktım yemek yedim sonra üstüne çikolata yedim yok uyanmadı doktor dedi wcye git gel dedim az önce gittim he tamam o zaman 5 dk yürü gel dedi yok yine uyanmadı

Ooyyy maźaallahhhh
Allah razı olsunnn
Benimki tam bir balerin gibi duruyordu doktor dedi
Sonra bir baktım yüzünü kapattı eliyle ama herşeyimiz normalde çıktı gayet sağlıklı dedi doktorumuz rapor yazı resim verdi pc verdi detaylının görüntüleri komple

Ayy ne güzel kuzum hep böyle güzel haberler alalım inşallah ya bemimkide kapatmış totosu açık ama göstermeyi biliyo hahahahaha

Sorma yavv inşallahh detayda görürümm pohluyu
İnşallahh cano görürsün ama şey duydum portal suyu içince hareketleniyorlarmış galiba bir dahakine öyle yaparsın. Benim kızda kafasını çevirmediği için doktor ölçüm alamamışım ya almam lazım felan dedi kendi karnımı salladı bebek yine hareket etmedi sonra sen yap bakim dedi ben az karnıma dokundum vurdum kafasını çevirdi çok korktum ya bir daha gelemem dedim içimden

Benim şuankine de oyle yaptı salladı yüzünü görelim diye açmadı illede
Tok karnamı gidiliyodu ben hepten unuttum bunları
Eninde sonunda ölçüsünü alması şart kuzum göndermezdi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…