- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.681
FL diye bir ölçü yazar canım onu 7 ile çarp boyunu öğrenirsinKızlar şu bebek boyu ultrason kağıdında nerde yazıyor ben baktım baktım sadece bir yerde 19.98 yazıyor bana boyu kısa geldi oysa eğer
ben baya tamamladım sayılır , biraz aceleci ve hevesli olabiliriimKızlar selaaam, alışverişlere başladınız mı neler aldınız bebişlerinize ? Ben daha hiçbir şey almadım neyle başlasam napsam bilmiyorum hiç
Hic bilmiyordum bunu kız bende diyodum niye az yazıyo burdaFL diye bir ölçü yazar canım onu 7 ile çarp boyunu öğrenirsin
aynen Joum :))) 30 cmlere geliyor bebikler inşallah artıkkkHic bilmiyordum bunu kız bende diyodum niye az yazıyo burda
Bızımkı de doktor sallayınca arkasını dondu uyumaya devam ettıAyy bende gittim işten çıktım yemek yedim sonra üstüne çikolata yedim yok uyanmadı doktor dedi wcye git gel dedim az önce gittim he tamam o zaman 5 dk yürü gel dedi yok yine uyanmadı
Gerçekten çok zevkliben baya tamamladım sayılır , biraz aceleci ve hevesli olabiliriimasla eksikleri bitmiyor bu arada , aldıkça aklınıza bir şeyler geliyor , ve gerçekten hayatımın en zevkli alışverişleri
Bakiyim bıFL diye bir ölçü yazar canım onu 7 ile çarp boyunu öğrenirsin
7aydan sonra daha çabuk artış oluyor bide şimdi yavaş gidiyor geneldeaynen Joum :))) 30 cmlere geliyor bebikler inşallah artıkkk
YaptınmıBakiyim bı
Kafam basmadiYaptınmı
otribebenin aldım ben wasnt , en güzel yorumlar ondaydı, bak istersen birGerçekten çok zevkliben de baya tamamladım. Ama bi türlü karar veremediğim alamadığım şey burun aspiratörü. Hangisini alsam acaba
Kızlar ya keşke ondan almasaydinız o çok tahris yapıyo burnunu kuru kuru çekmekten tabi siz bilirsinizotribebenin aldım ben wasnt , en güzel yorumlar ondaydı, bak istersen bir
Maaleseffkızlar benim dişim çok ağrıyor yaadoktora gittim antibiyotik yazdı hamilelikte diş ile ilgili pek bir şey yapmak istemiyoruz dedi
Yanında aynı markanın serum fizyolojik’ini kullanınca sorun olmuyorKızlar ya keşke ondan almasaydinız o çok tahris yapıyo burnunu kuru kuru çekmekten tabi siz bilirsiniz
Heee iyi ozaman kuzum ben okadarıda etmedim kafasinı egilttik lavoba da burnunden sırıngayla geçirip hallediyodum anind abitiyo o çekmeyi kızım çok korktu daha çok ağladıYanında aynı markanın serum fizyolojik’ini kullanınca sorun olmuyorben de ikili olarak aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?