2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar şu bebek boyu ultrason kağıdında nerde yazıyor ben baktım baktım sadece bir yerde 19.98 yazıyor bana boyu kısa geldi oysa eğer

Kızlar selaaam, alışverişlere başladınız mı neler aldınız bebişlerinize ? Ben daha hiçbir şey almadım neyle başlasam napsam bilmiyorum hiç

Kızlar selaaam, alışverişlere başladınız mı neler aldınız bebişlerinize ? Ben daha hiçbir şey almadım neyle başlasam napsam bilmiyorum hiç
ben baya tamamladım sayılır , biraz aceleci ve hevesli olabiliriim asla eksikleri bitmiyor bu arada , aldıkça aklınıza bir şeyler geliyor , ve gerçekten hayatımın en zevkli alışverişleri

ben baya tamamladım sayılır , biraz aceleci ve hevesli olabiliriim asla eksikleri bitmiyor bu arada , aldıkça aklınıza bir şeyler geliyor , ve gerçekten hayatımın en zevkli alışverişleri
Gerçekten çok zevkli ben de baya tamamladım. Ama bi türlü karar veremediğim alamadığım şey burun aspiratörü. Hangisini alsam acaba

kızlar benim dişim çok ağrıyor yaa doktora gittim antibiyotik yazdı hamilelikte diş ile ilgili pek bir şey yapmak istemiyoruz dedi

Kızlar ebebekte hubble bebek kameralarında baya indirim var sabah erkenden kaptım ne zamandır takip ettiğim bi model vardı ilk defa bu fiyatlara düşmüştü. Almak isteyen varsa haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…