2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
kızlar benim dişim çok ağrıyor yaa doktora gittim antibiyotik yazdı hamilelikte diş ile ilgili pek bir şey yapmak istemiyoruz dedi
Çok geçmiş olsun canım. Ben dışım ağrıdığında ağzıma sirke alıyorum ağrıyan tarafta durdurabildigim kadar durduruyor bi de istersen ben de cok ise yaramisti

İstanbul'da olanlar hangi hastanede doğum yapacaksınız? Aynı hastanede aynı zamanlarda denk gelsek ne komik olur :)

Kızlar normalde 27 şubata olan detaylıma dayanamayıp bugün gittik şükür herşey yolunda o kadar çok sıkıntı yaşadım ki kayıplarım oldu ki size anlatamam anlatıpta moralinizi bozmakta istemem öyle yaram vardı ki siz bişeyler alalım dedikçe keşke biraz daha bekleseler ben yaptım onlar yapmasalar diye hep içimden geçirdim sizede söyleyip heyecanınızı kırmakta istemedim doğuma kadar hep risk oluyor bunun bilincindeyim ama şu detaylı aşaması benim için tranvaydı eşikten geçmiş gibi hissediyorum şimdi bende alışverişime başlayabilllirim Allahım nerde darda şifaya ihtiyacı olan varsa yardım etsin sizede detaylıda güzel güzel haberler almanızı nasip etsin dualarınızı bekliyorum hamiş arkadaşlarım Allah yardımcımız olsun

Çok sevindim canım gözün aydın.
Ettiğin duslar için kocaman amin

Benim de çok ağrıdı bur kere buz uygulamasi rahattı geçmiş olsun canim
buz tuzlu su neler denedim yaaa kuzum yok geçmedi en son doktora gittim artık , Allah şifa versin herkese , diş ağrısı zor oluyor bebeğin hareketleri bile azalıyor o ağrıdan

canım benim ne naifsin aminnn inşallahhh , senin adına da çok sevindim keyifli güzel alışverişlerin olsun

Allah saglikla sihhatle yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin

Gözün aydın olsun canım sağlıcakla alalım bebislerimizi kucaklarimiza

Kızlar kançmeralarda hangısı daha iyi telefona bağlanan wifililrwmi yoksa dıjital ekranlı olanlarmı. İnternet flan gidince nasıl olacak dşye düşünüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…