- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.701
Çok geçmiş olsun canım. Ben dışım ağrıdığında ağzıma sirke alıyorum ağrıyan tarafta durdurabildigim kadar durduruyor bi de istersen ben de cok ise yaramistikızlar benim dişim çok ağrıyor yaadoktora gittim antibiyotik yazdı hamilelikte diş ile ilgili pek bir şey yapmak istemiyoruz dedi
Aynılar iştee senindeki kızdı demiBızımkı de doktor sallayınca arkasını dondu uyumaya devam ettı
Allah izin verirse bağcılar Trg hospitalistte yapıcam canım benİstanbul'da olanlar hangi hastanede doğum yapacaksınız? Aynı hastanede aynı zamanlarda denk gelsek ne komik olur :)
deneyeyim caanım teşekkür ederiimÇok geçmiş olsun canım. Ben dışım ağrıdığında ağzıma sirke alıyorum ağrıyan tarafta durdurabildigim kadar durduruyor bi de istersen ben de cok ise yaramisti
Sırt ağrıları rahim büyüdükçe normal diye biliyorumKizlar 21.haftada sirt agrisi erken degilmi ya sırtım agriyir 3 gundur
Benim de çok ağrıdı bur kere buz uygulamasi rahattı geçmiş olsun canimkızlar benim dişim çok ağrıyor yaadoktora gittim antibiyotik yazdı hamilelikte diş ile ilgili pek bir şey yapmak istemiyoruz dedi
Çok geçmiş olsunkızlar benim dişim çok ağrıyor yaadoktora gittim antibiyotik yazdı hamilelikte diş ile ilgili pek bir şey yapmak istemiyoruz dedi
Çok sevindim canım gözün aydın.Kızlar normalde 27 şubata olan detaylıma dayanamayıp bugün gittikşükür herşey yolunda o kadar çok sıkıntı yaşadım ki kayıplarım oldu ki size anlatamam anlatıpta moralinizi bozmakta istemem öyle yaram vardı ki siz bişeyler alalım dedikçe keşke biraz daha bekleseler ben yaptım onlar yapmasalar diye hep içimden geçirdim sizede söyleyip heyecanınızı kırmakta istemedim doğuma kadar hep risk oluyor bunun bilincindeyim ama şu detaylı aşaması benim için tranvaydı eşikten geçmiş gibi hissediyorum şimdi bende alışverişime başlayabilllirim Allahım nerde darda şifaya ihtiyacı olan varsa yardım etsin sizede detaylıda güzel güzel haberler almanızı nasip etsin dualarınızı bekliyorum hamiş arkadaşlarım Allah yardımcımız olsun
buz tuzlu su neler denedim yaaa kuzum yok geçmedi en son doktora gittim artık , Allah şifa versin herkese , diş ağrısı zor oluyor bebeğin hareketleri bile azalıyor o ağrıdanBenim de çok ağrıdı bur kere buz uygulamasi rahattı geçmiş olsun canim
teşekkür ederim canım wasntttÇok geçmiş olsun
canım benim ne naifsinKızlar normalde 27 şubata olan detaylıma dayanamayıp bugün gittikşükür herşey yolunda o kadar çok sıkıntı yaşadım ki kayıplarım oldu ki size anlatamam anlatıpta moralinizi bozmakta istemem öyle yaram vardı ki siz bişeyler alalım dedikçe keşke biraz daha bekleseler ben yaptım onlar yapmasalar diye hep içimden geçirdim sizede söyleyip heyecanınızı kırmakta istemedim doğuma kadar hep risk oluyor bunun bilincindeyim ama şu detaylı aşaması benim için tranvaydı eşikten geçmiş gibi hissediyorum şimdi bende alışverişime başlayabilllirim Allahım nerde darda şifaya ihtiyacı olan varsa yardım etsin sizede detaylıda güzel güzel haberler almanızı nasip etsin dualarınızı bekliyorum hamiş arkadaşlarım Allah yardımcımız olsun
Allah saglikla sihhatle yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsinKızlar normalde 27 şubata olan detaylıma dayanamayıp bugün gittikşükür herşey yolunda o kadar çok sıkıntı yaşadım ki kayıplarım oldu ki size anlatamam anlatıpta moralinizi bozmakta istemem öyle yaram vardı ki siz bişeyler alalım dedikçe keşke biraz daha bekleseler ben yaptım onlar yapmasalar diye hep içimden geçirdim sizede söyleyip heyecanınızı kırmakta istemedim doğuma kadar hep risk oluyor bunun bilincindeyim ama şu detaylı aşaması benim için tranvaydı eşikten geçmiş gibi hissediyorum şimdi bende alışverişime başlayabilllirim Allahım nerde darda şifaya ihtiyacı olan varsa yardım etsin sizede detaylıda güzel güzel haberler almanızı nasip etsin dualarınızı bekliyorum hamiş arkadaşlarım Allah yardımcımız olsun
Annem karanfil çiğnerdi doktora gitmemek için denesene bi canım belki işe yararbuz tuzlu su neler denedim yaaa kuzum yok geçmedi en son doktora gittim artık , Allah şifa versin herkese , diş ağrısı zor oluyor bebeğin hareketleri bile azalıyor o ağrıdan
Gözün aydın olsun canım sağlıcakla alalım bebislerimizi kucaklarimizaKızlar normalde 27 şubata olan detaylıma dayanamayıp bugün gittikşükür herşey yolunda o kadar çok sıkıntı yaşadım ki kayıplarım oldu ki size anlatamam anlatıpta moralinizi bozmakta istemem öyle yaram vardı ki siz bişeyler alalım dedikçe keşke biraz daha bekleseler ben yaptım onlar yapmasalar diye hep içimden geçirdim sizede söyleyip heyecanınızı kırmakta istemedim doğuma kadar hep risk oluyor bunun bilincindeyim ama şu detaylı aşaması benim için tranvaydı eşikten geçmiş gibi hissediyorum şimdi bende alışverişime başlayabilllirim Allahım nerde darda şifaya ihtiyacı olan varsa yardım etsin sizede detaylıda güzel güzel haberler almanızı nasip etsin dualarınızı bekliyorum hamiş arkadaşlarım Allah yardımcımız olsun
Evet çok zor geçmiş olsun canimbuz tuzlu su neler denedim yaaa kuzum yok geçmedi en son doktora gittim artık , Allah şifa versin herkese , diş ağrısı zor oluyor bebeğin hareketleri bile azalıyor o ağrıdan
Hangi sayfaydi kuzu link atar mısın bende bakıyorum da hangisi guvenilier bilemedimBendim tatlışyardmcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?