2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
21+1 olduk ama ben hala hareket vs hissetmiyorum normal mi acaba çevremde herkes bu haftalarda hissetmiş

21+1 olduk ama ben hala hareket vs hissetmiyorum normal mi acaba çevremde herkes bu haftalarda hissetmiş
Çok normal kuzum bende oyleyim bide erkek bebek hareketli derler doktora sordum hareket ediyodur ama senin hissetmen 24u bulur bagirsak hareketleriyle ayirt edemiyorsundur belkide dedi. Tatli yiyip yatiyodum yine yok bende 21+5im dün portakal suyu içtim cok hafif bi kipirti hissettim burda okumuştum portakal suyu dene bi

Kızlar e bebekten kendi markası olan oda termometresi aldım çok içime sinmedi geç algılıyor sanki aranizda kullanan var mi değiştirsem mi bilemedim fikrinize ihtiyacım varr

Kızlar kançmeralarda hangısı daha iyi telefona bağlanan wifililrwmi yoksa dıjital ekranlı olanlarmı. İnternet flan gidince nasıl olacak dşye düşünüyorum ya
bu benimde kafama çok takılıyor canım, bir kamera buldum çok da beğendim aslında ama internet ve elektrik gidince işlevini kaybediyor bu beni biraz endişelendirdi, ama bulunduğum bölgede çok fazla bu tarz kesintiler yaşanmıyor, eğer yaşanıyorsa telsiz düşünülebilir belki :)

Gerçekten çok zevkli ben de baya tamamladım. Ama bi türlü karar veremediğim alamadığım şey burun aspiratörü. Hangisini alsam acaba
Ayy sağlıkla kullansınlar bebişlerimiz inşallah ben de nereden başlayacağımı bilmiyorum neler aldınız yazsanıza henüz alışverişe başlamayanlara da liste gibi olur

Ayy sağlıkla kullansınlar bebişlerimiz inşallah ben de nereden başlayacağımı bilmiyorum neler aldınız yazsanıza henüz alışverişe başlamayanlara da liste gibi olur

Bebek arabası, araba koltuğu

Reflü yatağı

Ana kucağı

Kanguru

Emzik

Termometre

Hava nemlendirici

İlk süt kaşığı

Silikon göğüs ucu

Gögüs pompası

Gümüş kapak

Göğüs pedi

Kulaktan ateş ölçer

Kamera

12 tane ağız bezi

Korbell çöp kovası

Mama önlüğü

Bebek uyku seti

Bebek nevresim takımı

Kundak kemer

Alt açma bezi-alt açma organizeri

Puset minderi-puset örtüsü

2 kalın 2 ince battaniye

Bebek havlusu şapkalı

Aylara göre çorap

Kulak çöpü

Pudra

Losyon

Şampuan

Konak tarağı

Banyı süngeri

Pişik kremi

Tırnak bakım seti

Alt temizleme pamuğu

Ayaklı küvet

Bebek elbise askısı

Bebek organizeri

Dönence

Anne yanı yatağı

Hastane çıkışı takımı 10lu

Bebek saç tarağı

1,5 veya 2 tog uyku tulumu

Keçe organizer

Burun aspiratörü

Bebek bezi

Süt saklama poşeti

Fotoğraf albümü

Çamaşır deterjanı

Kıyafet bence yaşağınız şehrin havasına göre alınmalı. Aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olur. Bi de instagramdan bazı bebek anne sayfalarını takip ediyorum ordan da karşıma çıkıyor. Mayfabricbaby, anneoluyorumeyvah en çok baktıklarım. Güzel şeyler paylaşıyorlar

Ay nasıl iyi oldu bu liste bende aldıklarımı alacaklarımı kontrol ettim :)

Benım komşumunki wifisiz bana diyorki eifili al. Dışarı çıkınca evde birini bırakırsanda aklın kalmaz bakabılırsın. Geçen iki telefonddan da izlenebilen bi marka görmüştğm ama unuttum adını benım akılda bişey hiç kalmıyor ya. Hamileliğin en büyük aıkıntısı bende herlade şuan bu

acemiyogi aşko seker taraması ettirmistin nasil yaptılarr doktorum banada önerdide
Kuzum ben almanyadayım ya biraz farklı sanırım. Tok gittim bir bardak suya bir toz karıştırdı, içtim. 1 saat bekleyeceksin dedi. O sırada bir makineye bağladılar 20 dk yattım ama bebeğin kalp atışları değilmiş o bir sonraki geldiğinde dediler. Zaman dolunca kanımı aldı bu kadar. Sonuç 1 haftaya çıkar, eğer aramazsak sorun yok demektir, randevu günü görüşürüz dedi 12 marta verdi. Dün 1 hafta doldu aramadılar ama pazartesi de bekliycem inşallah aramazlar… bu arada bana doktor sormadı şeker testi yaptırmak ister misin veya yaptırmalısın, gerek yok fln demiyor. Burada rutinin içinde. Sana doktorun neye dayanarak öneriyorum dedii??

Reactions: Jou
Hee anladımm canımm yaa bakıyolarmış zaten gebelik şekerim var canım ondan yana dedi ama yaptırmayabilirim zaten

Canım emeğine sağlık. Ne güzel bir paylaşım oldu bu. Ekran resmi aldım

Hee anladımm canımm yaa bakıyolarmış zaten gebelik şekerim var canım ondan yana dedi ama yaptırmayabilirim zaten
Sen eğer var olduğunu biliyorsan tekrar yaptırmana gerek yok zaten ona göre beslenmene dikkat edersin tansiyonunu sürekli ölçersin varmış gibi devam edersin yanii

Reactions: Jou
kızlar benim dişim çok ağrıyor yaa doktora gittim antibiyotik yazdı hamilelikte diş ile ilgili pek bir şey yapmak istemiyoruz dedi
Çokk geçmiş olsun canım benim, antibiyotiklik olduysa başka bir şey fayda etmez bence. İnstagramda doç dr Mehmet Fatih Karslı, hamilelikte diş tedavisi yaptırmanın bir sakıncası yoktur, kesinlikle ihmal edilmemeli diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…