2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Sırt üstü yatınca ölüm fermanım gibi oluyor valla aşırı belim ağrıyor zor dönüyorum jou ya bende bide bel kayması var ondan zorlanıyorum galiba
Oyy olabilir kuzum yaaa bende şu 2 gündür güzel uyuyamıyorum ya belim ağrıyo yada dönerken biyerime baskı vuruyo bebe dönene kadar canım acıyo vallahaa son aylara hic düşünemiyorum asla uyuyamam

Kızlar ben doktora gidince idrar tahlili vermiştim hafif yapmam olduğu için az bir şey enfeksiyon çıktı internete ilaç yazmadı doktorum sadece bir Monrol verdi ama onu da kullanma su iç 3 litre suyu iç geçer dedi ben de acaba ilacı kullansam mı kullanmasam mı diye çok düşünüyorum çünkü bana ilacı al evde bulunsun ama kullanma biz bebek için antibiyotik iyi olmadığı için kullanma taraftarı değiliz suyla geçebilecek Bir enfeksiyon dedi ben de günde 3 litre su içiyorum acaba geçer mi gerçekten kafam çok karışık

Reactions: Jou
Geçer tabikii su daha önemli eğer kullanma dediyse kullanma baktı olmuyo kullanırsın gibisinden evde bulundur demek istiyo dr ağrın sızın varmı hiç

Bol suyla geçiyor canım.

Geçer tabikii su daha önemli eğer kullanma dediyse kullanma baktı olmuyo kullanırsın gibisinden evde bulundur demek istiyo dr ağrın sızın varmı hiç
Yok canım ağrım sızım pek yok uyu az içtiğim gün sadece hafif böyle yanmam oluyor onun dışında pek rahatsız olmuyorum ben 3 litre su içiyorum İnşallah hemen geçer

Reactions: Jou
Kilonuz nasıl acaba, doktor bana ilk haftalarda karın içi yağlanması az olan kişiler bebek hareketini daha çabuk hisseder demişti. Belki onunla alakalıdır
Demekki benim karın içi yaglanmam yok yaklasik 1 aydır baya hareketlerini hissediyorum dışa da yansıyor benim popom da yağlanma çok iyi ki orada değil hissetmezdim o zaman

Demekki benim karın içi yaglanmam yok yaklasik 1 aydır baya hareketlerini hissediyorum dışa da yansıyor benim popom da yağlanma çok iyi ki orada değil hissetmezdim o zaman
Bende göbek normaldede vardı azda olsa ona rağmen karnım büyüdükçe yanlarım ve göbek altımda iki tane çatlak oldu.

Yok canım ağrım sızım pek yok uyu az içtiğim gün sadece hafif böyle yanmam oluyor onun dışında pek rahatsız olmuyorum ben 3 litre su içiyorum İnşallah hemen geçer
Mikropu atması lazım ya ondan hep su önemli diye hafif yanması normal eğerki ilerlerse doktoruna söyleyip ilaca başlatır sana zaten simdi bi sıkıntı yoktur

Canım monurol bana da vermişti doktor ama içime sinmedi içmedim, bol suyla ve nioli yağıyla geçti. Çok geçmiş olsun

Ayy canım çok iyi oldu bu liste çok teşekkür ederim, senin listenden kontrol ederek ben de başlıyorum alışverişlere yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…