- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.761
Oyy olabilir kuzum yaaa bende şu 2 gündür güzel uyuyamıyorum ya belim ağrıyo yada dönerken biyerime baskı vuruyo bebe dönene kadar canım acıyo vallahaa son aylara hic düşünemiyorum asla uyuyamamSırt üstü yatınca ölüm fermanım gibi oluyor valla aşırı belim ağrıyor zor dönüyorum jou ya bende bide bel kayması var ondan zorlanıyorum galiba
Geçer tabikii su daha önemli eğer kullanma dediyse kullanma baktı olmuyo kullanırsın gibisinden evde bulundur demek istiyo dr ağrın sızın varmı hiçKızlar ben doktora gidince idrar tahlili vermiştim hafif yapmam olduğu için az bir şey enfeksiyon çıktı internete ilaç yazmadı doktorum sadece bir Monrol verdi ama onu da kullanma su iç 3 litre suyu iç geçer dedi ben de acaba ilacı kullansam mı kullanmasam mı diye çok düşünüyorum çünkü bana ilacı al evde bulunsun ama kullanma biz bebek için antibiyotik iyi olmadığı için kullanma taraftarı değiliz suyla geçebilecek Bir enfeksiyon dedi ben de günde 3 litre su içiyorum acaba geçer mi gerçekten kafam çok karışık
Biraz daha bekliyelim içimizi ferah tutalım detaylıya girdin mi senGaliba öyle canım
Allah yardımcımız olsunOyy olabilir kuzum yaaa bende şu 2 gündür güzel uyuyamıyorum ya belim ağrıyo yada dönerken biyerime baskı vuruyo bebe dönene kadar canım acıyo vallahaa son aylara hic düşünemiyorum asla uyuyamam
Bol suyla geçiyor canım.Kızlar ben doktora gidince idrar tahlili vermiştim hafif yapmam olduğu için az bir şey enfeksiyon çıktı internete ilaç yazmadı doktorum sadece bir Monrol verdi ama onu da kullanma su iç 3 litre suyu iç geçer dedi ben de acaba ilacı kullansam mı kullanmasam mı diye çok düşünüyorum çünkü bana ilacı al evde bulunsun ama kullanma biz bebek için antibiyotik iyi olmadığı için kullanma taraftarı değiliz suyla geçebilecek Bir enfeksiyon dedi ben de günde 3 litre su içiyorum acaba geçer mi gerçekten kafam çok karışık
Yok canım ağrım sızım pek yok uyu az içtiğim gün sadece hafif böyle yanmam oluyor onun dışında pek rahatsız olmuyorum ben 3 litre su içiyorum İnşallah hemen geçerGeçer tabikii su daha önemli eğer kullanma dediyse kullanma baktı olmuyo kullanırsın gibisinden evde bulundur demek istiyo dr ağrın sızın varmı hiç
Girdim ben temiz çok şükürBiraz daha bekliyelim içimizi ferah tutalım detaylıya girdin mi sen
Bende kendimi suya verdim inşallah gecerBol suyla geçiyor canım.
Demekki benim karın içi yaglanmam yok yaklasik 1 aydır baya hareketlerini hissediyorum dışa da yansıyor benim popom da yağlanma çok iyi ki orada değilKilonuz nasıl acaba, doktor bana ilk haftalarda karın içi yağlanması az olan kişiler bebek hareketini daha çabuk hisseder demişti. Belki onunla alakalıdır
Girdim ben temiz çok şükür
Bende girdim şükür benimde temiz çıktı sağ sağlim alalım İnşallah kucağımızaBende kendimi suya verdim inşallah gecer
Bende göbek normaldede vardı azda olsa ona rağmen karnım büyüdükçe yanlarım ve göbek altımda iki tane çatlak oldu.Demekki benim karın içi yaglanmam yok yaklasik 1 aydır baya hareketlerini hissediyorum dışa da yansıyor benim popom da yağlanma çok iyi ki orada değilhissetmezdim o zaman
Bende çok takiyodum doktorla konuşunca rahatladim cinsiyeti ne senn bebisinnBende hazır aldım denedim de olmadı bugün akşam kendim yaparım olmadı.
Ama anlamadım herkes işte tekme atıyor tekmeleriyle uyandırıyor diyor ama bizde tık yok ya.
Mikropu atması lazım ya ondan hep su önemli diye hafif yanması normal eğerki ilerlerse doktoruna söyleyip ilaca başlatır sana zaten simdi bi sıkıntı yokturYok canım ağrım sızım pek yok uyu az içtiğim gün sadece hafif böyle yanmam oluyor onun dışında pek rahatsız olmuyorum ben 3 litre su içiyorum İnşallah hemen geçer
Kız benim bebek canım seninki neydiiBende çok takiyodum doktorla konuşunca rahatladim cinsiyeti ne senn bebisinn
Kızlar ben doktora gidince idrar tahlili vermiştim hafif yapmam olduğu için az bir şey enfeksiyon çıktı internete ilaç yazmadı doktorum sadece bir Monrol verdi ama onu da kullanma su iç 3 litre suyu iç geçer dedi ben de acaba ilacı kullansam mı kullanmasam mı diye çok düşünüyorum çünkü bana ilacı al evde bulunsun ama kullanma biz bebek için antibiyotik iyi olmadığı için kullanma taraftarı değiliz suyla geçebilecek Bir enfeksiyon dedi ben de günde 3 litre su içiyorum acaba geçer mi gerçekten kafam çok karışık
Erkek canım ama kızlar nazlı oluyor annesiii :))Kız benim bebek canım seninki neydii
Ayy canım çok iyi oldu bu liste çok teşekkür ederim, senin listenden kontrol ederek ben de başlıyorum alışverişlere yavaştanBebek arabası, araba koltuğu
Reflü yatağı
Ana kucağı
Kanguru
Emzik
Termometre
Hava nemlendirici
İlk süt kaşığı
Silikon göğüs ucu
Gögüs pompası
Gümüş kapak
Göğüs pedi
Kulaktan ateş ölçer
Kamera
12 tane ağız bezi
Korbell çöp kovası
Mama önlüğü
Bebek uyku seti
Bebek nevresim takımı
Kundak kemer
Alt açma bezi-alt açma organizeri
Puset minderi-puset örtüsü
2 kalın 2 ince battaniye
Bebek havlusu şapkalı
Aylara göre çorap
Kulak çöpü
Pudra
Losyon
Şampuan
Konak tarağı
Banyı süngeri
Pişik kremi
Tırnak bakım seti
Alt temizleme pamuğu
Ayaklı küvet
Bebek elbise askısı
Bebek organizeri
Dönence
Anne yanı yatağı
Hastane çıkışı takımı 10lu
Bebek saç tarağı
1,5 veya 2 tog uyku tulumu
Keçe organizer
Burun aspiratörü
Bebek bezi
Süt saklama poşeti
Fotoğraf albümü
Çamaşır deterjanı
Kıyafet bence yaşağınız şehrin havasına göre alınmalı. Aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olur. Bi de instagramdan bazı bebek anne sayfalarını takip ediyorum ordan da karşıma çıkıyor. Mayfabricbaby, anneoluyorumeyvah en çok baktıklarım. Güzel şeyler paylaşıyorlar
Senin oğlanda bence akıllı uslu olcak demek annesiErkek canım ama kızlar nazlı oluyor annesiii :))
Ahhaahha ya kuzumSenin oğlanda bence akıllı uslu olcak demek annesi
Doktor detaylıda bize dediki baksana balerin gibi durmuş diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?