2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Soran arkadaslar etiketleyenedm genel olarak cvim savah kadin doguma gittim bebek iyi bisey yok tahlil verdim apabdisten suphelendi burda genel cerrah yok bi bakmadi lazim dedi
Baska hastaneye gittik ultrasona sontular ama apandisti goremediler arkadada kalabiliyormus bazen tomigrafiyede giremedigim icin sabah tekrar hastaneye gidip ultrasona girip tahlilletim tekrarlanicak ve agrim hala gecmedi sag bosluguma kadar vuruyor gercekten morelim cok bozuk bide kum dokuyormusum ama kum bukadar agri yap az dedi enfeksiyonda cikmadi

Bugün bende zorladim max 1.5 icebiliyorum
Geçmiş olsun canım içini ferah tut bişey olmaz inşallah

Çok geçmiş olsun canım

Bende nefes darligi basladi nefes alamiyormus gibi hissediyorum surekli cigerim sıkısıyor sanki var mi baslayan benden baska 23+3 bu arada son birkac gundur boyle

Bende nefes darligi basladi nefes alamiyormus gibi hissediyorum surekli cigerim sıkısıyor sanki var mi baslayan benden baska 23+3 bu arada son birkac gundur boyle
Benim bir önceki hamileliğimde öyleydi nefes alamıyorum çabuk yoruluyorum diyordum kimse inanmıyordu. Tiroidim vardı ona yoruyordum ama şimdiki hamileliğimde öyle birşey yapmasam bile bazen zor nefes alıyorum yorulmuşsun gibi. Ama bence sorun olcağını sanmıyorum öncekide öyle olduğu için benim ben alışkınım. Hamileliği sevmiyorum kısacası her hafta bunu söylerim eşime bıktı benden

Belki o anlık fazla su tuttun, yine fazla su içtiğinde geçer ama şöyle bir konu var ödem maalesef sonlara doğru büyük ihtimalle yaşayacağımız bir şey o yüzden doğumda herhangi bir sıkıntı olmaması için yüzükleri sıkışmadan çıkarın diyorlar

Çok geçmiş olsun canım. Ağrının içerden geldiğine emin misin? Bazen yanlış yatmaktan vs yanlarımız ciddi ağrıyabiliyor inşallah öyle bir şeydir bizi de haberdar et

Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah.

Kızlar günaydın cumartesi günü Dr a gittim bebek önde gidiyor dedi şuan 22+5 iz diyor ki iki hafta önden gidiyor adet tarihinden emin misin diyor yani adım gibi eminim 700 Gr dedi kilosuna herşey normal diyor normalde bu haftalarda kaç kilo olması lazım sizinkiler ne kadar bu haftalarda kafamı karıştırdı iki hafta önce gittiğimde 460 Gr demişti 1 hafta önde gidiyor diyordu kafama takıldı kaldı

Of bende de var bu, çok sinirimi bozuyor. Burnum tıkanıyor ve ağzımdan aldığım nefes yetmiyor sanki çözümü nedir bilmiyorum

Canım ben geçen hafta gittim doktora. 23+2 de. 700 gram dedi boyunu sormayı unuttum.

Oy maşallahh biz 24+1de 700gr’dık, haftasına uygun demişti canım. Önden gitmesi problem miymiş ki?

Canım ben geçen hafta gittim doktora. 23+2 de. 700 gram dedi boyunu sormayı unuttum.
Oy maşallahh biz 24+1de 700gr’dık, haftasına uygun demişti canım. Önden gitmesi problem miymiş ki?
Yani anlamadım ben diyor ki 22 hafta değil 24 hafta olman lazım diyor diyorum ki bu bir problem mi hani sıkıntıli bir durum mu var yok hayir herşey normal iri bir bebek de değil ama haftasıyla uyumlu değil diyor anlamadım gitti valla neye göre öyle söylüyorlar ultrason durumuna göre öyle söylüyorlar sanırım

Bence problem olmamalı en fazla 2 hafta önden doğum yapcaz ama şeker falan yoksa tabi şeker varsa bebek çok kilo alıyor
Bebek kilolu desee bende şeker mi var dicem hani benim öyle bir durumum da yok elhamdülillah ama yok kilolu değil dedi kızların söylediğine göre de anormal bir durum yok o zaman ben öyle anladım

Bence problem olmamalı en fazla 2 hafta önden doğum yapcaz ama şeker falan yoksa tabi şeker varsa bebek çok kilo alıyor
Belki boyu kilosu gelişimi her şeyi birbiriyle uyumlu olduğu için öyle diyordur. Atıyorum boyu 22 haftaya uygun kilosu 24 haftaya uygun olsa kilosu çok derdi, o yüzden her şeyi normal diyor. Bence kafaya takacak bir durum değil ya maşallah sağlıklıymış daha ne olsun. Erken döllenme geç döllenme bunlar hep bir etken ama tam net tarihini bilemeyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…