- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.781
Bende su içerek atlatirim umarimBende girdim şükür benimde temiz çıktı sağ sağlim alalım İnşallah kucağımıza
Bendede mesela var gibi yanma kaşıntı vs. Yok ama bende dedim boşuna doktora gidip ilaç almaya gerek yok.
Teşekkür ederim canım bende öyle atlatmaya çalışıyorumCanım monurol bana da vermişti doktor ama içime sinmedi içmedim, bol suyla ve nioli yağıyla geçti. Çok geçmiş olsun
Haha hep olsun bırak ne güzel yaAhhaahha ya kuzumbizimkide hep kordonuma sıkı sıkı sarılmış oluyor benim gibi temas bağımlısı olcak heralde
Aynen aynen ilaçtan iyidir.Bende su içerek atlatirim umarim
Ben içiyorum günde 3 litreAynen aynen ilaçtan iyidir.
Bak ben iş yerinde sürekli içiyorum hafta sonu oldum mu içemiyorum ya
Yok kuzum yaaYasemincim dış ağrın geçti mi merak ettim
Sağolasın acemimÇokk geçmiş olsun canım benim, antibiyotiklik olduysa başka bir şey fayda etmez bence. İnstagramda doç dr Mehmet Fatih Karslı, hamilelikte diş tedavisi yaptırmanın bir sakıncası yoktur, kesinlikle ihmal edilmemeli diyor
Gecmis olsun canımYok kuzum yaaantibiyotik başladılar kullanıyorum ama geçmiyor yaa
Günaydın canımKizlar acil yardim dun geceden beri sag kasigimda agri var sadece uzanip hareket etmeyince geçiyor saga sola donunce yatakdw ayaga kalkinca agriyor sizce be yapmaliyim normalmi yasayan varmi 21+4 haftalik
Siddetli hareket edince acile gidiyorumGünaydın canım
Bence normal çünkü artık rahim daha çok büyümeye başladığı için baskı yapıyor olabilir. Şiddetli bir ağrın olmasın yeter. Ama içim rahat etsin dersen acil bir yere görünebilirsin.
Canım belli oldu mu gittin miSiddetli hareket edince acile gidiyorum
Hayır canım benimde parmaklarım şiş ve herkes farkediyor dışardan.Kızlar sabah uyandığımda parmaklarim davul gibiydi yüzüğümü zor çıkardım ellerimi bükerken zorlandım yüzümde aynı şekildeydi şimdi inmeye başladı daha iyi 21+6yım normal mi tehlikeli bişey degildir demi
Naptın canım nasılsın iyi misin.Siddetli hareket edince acile gidiyorum
Valla bende öyleydim yatınca da ağrıyordu acile gittim bişey yok dedi magnezyum verdi kullanıyorum iyiyim şimdilik canimKizlar acil yardim dun geceden beri sag kasigimda agri var sadece uzanip hareket etmeyince geçiyor saga sola donunce yatakdw ayaga kalkinca agriyor sizce be yapmaliyim normalmi yasayan varmi 21+4 haftalik
Korkttum baya suyu az içiyorum onunda etkisi var tabiHayır canım benimde parmaklarım şiş ve herkes farkediyor dışardan.
Bu dönemde vücudumuz su tuttuğu için vücutta ödem oluyor ondan dolayı.
Ya onunda etkisi var ama bu ödem gebelikte kaçınılmaz oluyor ya. Sen yinede bol içmeye bak kendine şişe al hep yanında dursun. Hafta içi bende 10 bardak anca içiyorum hafta sonu dün 2 bardak bugün daha 1 bardak su içtim düşün.Korkttum baya suyu az içiyorum onunda etkisi var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?