2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Oh çok şükür ya, en kısa zamanda tamamen kurtulursun inşallah canım benim yaaaaaaaa sen de iyi ki varsıınn

ben aldım iki üç tane ayaklı kuzum :) ama öyle bez ihtimalini düşünmemiştim :))

ben aldım iki üç tane ayaklı kuzum :) ama öyle bez ihtimalini düşünmemiştim :))
Ya peki hastaneye koyucak mısın? Ben aşırı garantici bir insanım yedeğin yedeğinin yedeğini koymazsam içim rahat etmez o yüzden hastane çıkışı seti yeterli gelmiyor gözüme, 3 tane de takım koyucam ama alt üst ayrı olandan. İçine zaten normal zıbın giydiririm, yeterli olur dimi?

Cok iyi anliyorum kahvalti hazirlarken bayilma tehlikesi geciriyorum artik

Saga yatiyorum olmuyo sola yatiyorum olmuyo diklesiyorum olmuyo 2 gundur de ust uste kotu oluyorum bayilacak gibi gittikce zorlasiyo
Dün aynısı bende oldu nefes alamıyordum resmen ya bir tıkızlandım anlatamadım.
Dün Kurana gittik ee karında belli oluyor artık herkesim gözü bende sonra amcamlara geçtik orda yemek yedik felan ama ben milletin yanında oturamadım kuzenlerimim odasında uzandım bir ağırlık çöktü annem dedi uyudun mu sen hayır dedi üşüyor musun dedi hayır dedim titriyordum da okuttum hemen kendimi nazar varmış Hemde erkek nazarıymış.

hastaneye tulum koymayacağım kuzum bende 2 tane hastane çıkışı 1 tane alt üst takım 3 tane zıbın 3 çorap koyarım diye düşündüm, kullanılmazsa geri getiririm ama lazım olup evde oldu mu zor olur diye düşündüm bende senin gibi :)

bence gayet normal bir durum mevsim, benim de minnak biraz önde gidiyor doktorum şeker yüklemesi yapalım belki şekerden iridir demişti sadece, vakti geldiğinde ona bakacağız nasipse. içini ferah tut :)

Okuyacak biri de yok ama nazar degdirecek biri de yok kocaminki degmiyosa anneme uzaktan okutsam oluyo mu

Okuyacak biri de yok ama nazar degdirecek biri de yok kocaminki degmiyosa anneme uzaktan okutsam oluyo mu
Kocaların nazarıda çok değiyorrrr bak doğru dedin belki benimkide kocamın nazarı
Uzaktan okutma işini öğrenip sana dönüş yapıcamm. Çünkü dün suya okudular ben onu içtim elime yüzüme renk geldi.

Bebek kilolu desee bende şeker mi var dicem hani benim öyle bir durumum da yok elhamdülillah ama yok kilolu değil dedi kızların söylediğine göre de anormal bir durum yok o zaman ben öyle anladım
İnsanı şüpheye düşürüyorlar sonra sorun değil diyorlar bir aciklama yapın o zaman degilmi

bence gayet normal bir durum mevsim, benim de minnak biraz önde gidiyor doktorum şeker yüklemesi yapalım belki şekerden iridir demişti sadece, vakti geldiğinde ona bakacağız nasipse. içini ferah tut :)
İnşallah kuzu sağolasın ben şeker yüklemesi yaptirmicam açlık tokluk baktircam o yüzden ona da birşey diyemiyorum

Saga yatiyorum olmuyo sola yatiyorum olmuyo diklesiyorum olmuyo 2 gundur de ust uste kotu oluyorum bayilacak gibi gittikce zorlasiyo
Bebiş organları yukarı ittikçe nefes alışımızı etkiliyor bence, bazen bana da öyle bir fenalık geliyor ki bir iki kere elim ayağım kesildi gözlerim karardı oturduğum yerde migren atağını yaşadım sanki aniden, tansiyonum normal… aman dikkat et teksin kötü hissettiğinde hemen sırt üstü uzan ayaklarını dik

Bence de ya, sanırım kabin boy valizler küçük gelecek kendimiz için koyacaklarımız var daha ohooo evi hastaneye götürmezsem iyi bebek bakım çantasını seçtiniz mii ben hala sırt çantası mı ne tarz olsun karar veremedim çok büyük olursa kesin çok ağır olur, bir yandan da lazım olan her şeyi alması lazım.. fikri olan ya da alan varsa linklendirin bizi kızlar

Bende sendenim büyük bi valizle gideriz nasipse acemi :))
bir çanta aldım çok da beğendim hemen ekliyorum linki renkleri var seçeneklerde

Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Çok tatlı duruyoor ama ben biraz daha yatay seviyorum sanırım içine koyucağım her şeyi aynı anda görebilmek istiyorum. Şunu beğenmiştim. Aslında spor çantasıymış ama şişme çantalar çok hafif oluyor, ıslanmaz su geçirmez bir de en alttaki bölmesini battaniye için kullanırım diye düşünmüştüm sonra sırt çantasını taşımak daha mı kolay olur diye aklım karıştı. Direkt bebek çantası olunca biberon koyma yeri de oluyor daha kullanışlı. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…