- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.841
Oh çok şükür ya, en kısa zamanda tamamen kurtulursun inşallah canım benim yaaaaaaaa sen de iyi ki varsıınnCanım acemim :) çok şükür dün bugün iyiym, sanırım işe yarıyor tedavi, Allah kimseye göstermesin diş ağrısı çok zor gerçekten, düşünüp sorduğun için teşekkür ederim iyi ki varsın
ılık olsun inşallahh mis gibi bahar koksun sonra da sağlıkla bebişlerimizi koklayalım doya doyaSansliyiz iyiki kış bebesi olmuyor bizimkiler tabii yağmuru saymazsak mayis haziran biraz yagmurlu oluyordu
ben aldım iki üç tane ayaklı kuzum :) ama öyle bez ihtimalini düşünmemiştim :))Kızlar benim ayaklı zıbında eksiğim vardı, hastane çantama da koymayı düşünüyordum ama şöyle bir şey gördüm, bezler taşabildiği içintek parça kıyafetler kullanışlı olmuyormuş, almasam mı ne diyorsunuzz??
Ya peki hastaneye koyucak mısın? Ben aşırı garantici bir insanım yedeğin yedeğinin yedeğini koymazsam içim rahat etmezben aldım iki üç tane ayaklı kuzum :) ama öyle bez ihtimalini düşünmemiştim :))
Saga yatiyorum olmuyo sola yatiyorum olmuyo diklesiyorum olmuyoOf bende de var bu, çok sinirimi bozuyor. Burnum tıkanıyor ve ağzımdan aldığım nefes yetmiyor sankiçözümü nedir bilmiyorum
Cok iyi anliyorumBende de var ve uyurken kaburgalarımın agrıdıgını hissediyorum bi de mesela uykumda aniden dönerken sancı giriyor biseyler geriliyor sırtım agrıyor bunlara daha erken degil mi ya geçen hafta yaptıgım işler bu hafta yoruyor mesela
Dün aynısı bende oldu nefes alamıyordum resmen ya bir tıkızlandım anlatamadım.Saga yatiyorum olmuyo sola yatiyorum olmuyo diklesiyorum olmuyo2 gundur de ust uste kotu oluyorum bayilacak gibi gittikce zorlasiyo
hastaneye tulum koymayacağım kuzum bende 2 tane hastane çıkışı 1 tane alt üst takım 3 tane zıbın 3 çorap koyarım diye düşündüm, kullanılmazsa geri getiririm ama lazım olup evde oldu mu zor olur diye düşündüm bende senin gibi :)Ya peki hastaneye koyucak mısın? Ben aşırı garantici bir insanım yedeğin yedeğinin yedeğini koymazsam içim rahat etmezo yüzden hastane çıkışı seti yeterli gelmiyor gözüme, 3 tane de takım koyucam ama alt üst ayrı olandan. İçine zaten normal zıbın giydiririm, yeterli olur dimi?
bence gayet normal bir durum mevsim, benim de minnak biraz önde gidiyor doktorum şeker yüklemesi yapalım belki şekerden iridir demişti sadece, vakti geldiğinde ona bakacağız nasipse. içini ferah tut :)Kızlar günaydın cumartesi günü Dr a gittim bebek önde gidiyor dedi şuan 22+5 iz diyor ki iki hafta önden gidiyor adet tarihinden emin misin diyor yani adım gibi eminim 700 Gr dedi kilosuna herşey normal diyor normalde bu haftalarda kaç kilo olması lazım sizinkiler ne kadar bu haftalarda kafamı karıştırdı iki hafta önce gittiğimde 460 Gr demişti 1 hafta önde gidiyor diyordu kafama takıldı kaldı
Okuyacak biri de yokDün aynısı bende oldu nefes alamıyordum resmen ya bir tıkızlandım anlatamadım.
Dün Kurana gittik ee karında belli oluyor artık herkesim gözü bende sonra amcamlara geçtik orda yemek yedik felan ama ben milletin yanında oturamadım kuzenlerimim odasında uzandım bir ağırlık çöktü annem dedi uyudun mu sen hayır dedi üşüyor musun dedi hayır dedim titriyordum da okuttum hemen kendimi nazar varmışHemde erkek nazarıymış.
Kocaların nazarıda çok değiyorrrr bak doğru dedin belki benimkide kocamın nazarıOkuyacak biri de yokama nazar degdirecek biri de yok kocaminki degmiyosa anneme uzaktan okutsam oluyo mu
İnsanı şüpheye düşürüyorlar sonra sorun değil diyorlar bir aciklama yapın o zaman degilmiBebek kilolu desee bende şeker mi var dicem hani benim öyle bir durumum da yok elhamdülillah ama yok kilolu değil dedi kızların söylediğine göre de anormal bir durum yok o zaman ben öyle anladım
İnşallah kuzu sağolasın ben şeker yüklemesi yaptirmicam açlık tokluk baktircam o yüzden ona da birşey diyemiyorumbence gayet normal bir durum mevsim, benim de minnak biraz önde gidiyor doktorum şeker yüklemesi yapalım belki şekerden iridir demişti sadece, vakti geldiğinde ona bakacağız nasipse. içini ferah tut :)
Sorma deli oluyorum bende cidden hiç dr falan gidesim yok yani çok daha rahat oluyorumİnsanı şüpheye düşürüyorlar sonra sorun değil diyorlar bir aciklama yapın o zaman degilmi
Bebiş organları yukarı ittikçe nefes alışımızı etkiliyor bence, bazen bana da öyle bir fenalık geliyor ki bir iki kere elim ayağım kesildi gözlerim karardı oturduğum yerde migren atağını yaşadım sanki aniden, tansiyonum normal… aman dikkat et teksin kötü hissettiğinde hemen sırt üstü uzan ayaklarını dikSaga yatiyorum olmuyo sola yatiyorum olmuyo diklesiyorum olmuyo2 gundur de ust uste kotu oluyorum bayilacak gibi gittikce zorlasiyo
Bence de ya, sanırım kabin boy valizler küçük gelecekhastaneye tulum koymayacağım kuzum bende 2 tane hastane çıkışı 1 tane alt üst takım 3 tane zıbın 3 çorap koyarım diye düşündüm, kullanılmazsa geri getiririm ama lazım olup evde oldu mu zor olur diye düşündüm bende senin gibi :)
Bende sendenim büyük bi valizle gideriz nasipse acemi :))Bence de ya, sanırım kabin boy valizler küçük gelecekkendimiz için koyacaklarımız var daha ohooo evi hastaneye götürmezsem iyi bebek bakım çantasını seçtiniz mii ben hala sırt çantası mı ne tarz olsun karar veremedim çok büyük olursa kesin çok ağır olur, bir yandan da lazım olan her şeyi alması lazım.. fikri olan ya da alan varsa linklendirin bizi kızlar
Ben de bu sekilde bir sey begendim amazondan onu alicamBende sendenim büyük bi valizle gideriz nasipse acemi :))
bir çanta aldım çok da beğendim hemen ekliyorum linkirenkleri var seçeneklerde
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Çok tatlı duruyoorBende sendenim büyük bi valizle gideriz nasipse acemi :))
bir çanta aldım çok da beğendim hemen ekliyorum linkirenkleri var seçeneklerde
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?