- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.881
24-28 hafta arasında yapılıyor canım , ben kontrole gittiğimde yapacağını söyledi doktorum :)Şeker yüklemesi 24. Haftada olmuyor muydu kuzu yaptırmadın mı henüz
ben bu haftaya kadar doktorum ne önerdiyse yapttırdım canım , sende onu dinle yaptır derse yaptır :) gebelik şekeri çok önemli bir konu Allah cümlemiizi korusunkızlar konuşuldu mu takip edemedim ama gebelik şekeri testi yaptıracak mısınız zararları var gerçekten iki dilim baklavaya eşit gibi yazılan yazılar çok doğru değil karar veremedim ben o yüzden bugün tam 22 hafta oldu kendi doktorum dışında bi doktora gittim bugün suyu biraz fazla gibi geldi gözüme iki hafta sonra testi yaptır dedi ama dediğim gibi çok kararsızım
ben her gün tiroid ilacı + kan sulandırıcı iğne + multivitamin kullanıyorum , tetanozu önerdi doktorum 2 doz oldum kuzumKızlarrr
Hepiniz tetenoz aşınızı oldunuz mu ben hala olmadım ama doktorum olabilirsin dedi sanırım bende olacağım. Corasprin kullanıyorum aşı ile bir bağlantısı olmaz heralde.
günaydınnn kuşum hayırlı sağlıklı haberlerle inşallahhhh :)Günoooooo kızlaaarrrrrhaftaya salı detaylım var çok heyecanlıyım
Baklava vs konusunu bilemiyorum ama şöyleki 4 hafta önce gittiğimde doktorum 4 hafta sonra gel şeker taraması yapalım demişti. Yükleme mi yapacaksınız demiştim yok önce bir ölçüm yapıcam ona göre yüklemeye bakıcaz demişti. 4 hafta sonra gittiğimde yani 23+3'te suyun biraz fazla bir taramaya bakalım şeker olabilir dedi. Sonra 50 mglık gazozumsu şey ile baktı benim 140'ın altında çıktığı için devamını yapmadı.kızlar konuşuldu mu takip edemedim ama gebelik şekeri testi yaptıracak mısınız zararları var gerçekten iki dilim baklavaya eşit gibi yazılan yazılar çok doğru değil karar veremedim ben o yüzden bugün tam 22 hafta oldu kendi doktorum dışında bi doktora gittim bugün suyu biraz fazla gibi geldi gözüme iki hafta sonra testi yaptır dedi ama dediğim gibi çok kararsızım
Tamam canım bende en kısa zamanda olacağım.ben her gün tiroid ilacı + kan sulandırıcı iğne + multivitamin kullanıyorum , tetanozu önerdi doktorum 2 doz oldum kuzum
Naber bebeğimmgünaydınnn kuşum hayırlı sağlıklı haberlerle inşallahhhh :)
İyiiim güzellikkkk senden naberrr :)Naber bebeğimm
Aaaa süper hemşerim tamamdır bir kaç tane sayfa çıkıyor karşıma da sen yine de bir link at karışıklık olmasınEvet tatlışeşimle ben işletiyoruz evden
GünaydınnnnGünoooooo kızlaaarrrrrhaftaya salı detaylım var çok heyecanlıyım
Tabiiii parmakları bile sayıyo doktorrGünaydınnnn
Çokkk güzell oluyorr detaylııı
Iyiyimm aynı bebeğimm 2ci gebe zormuş cidden hiç dinlenme yokİyiiim güzellikkkk senden naberrr :)
Evettt çok güzel bir hisssTabiiii parmakları bile sayıyo doktorroğluşumun yüzünügöremedim yavv
Aynen yaaaaa duruma göre ihtiyaca göre hepsi şekillenicek zatenBen de mesirin attigi gibi ama alt acmali olani buldum hepsi icinde onu alsam yeter herhalde yaa baktim yetmiyo sonra dusunuruz
Evet işte ben de bebek kucaktayken çanta omuzda olmaz diye bilemedim biraz daha bakınıcammbuda çok güzelmiş bayıldım :) benim sırt çantası almaktaki amacım bebeği taşımak durumunda kaldığımda kol çantasıyla uğraşmamaktı ama bebek arabası yada baba yanımızda olacağı için gerek kalmayabilir haklısın :)
Sağol canımm seçeneklere ekledimHafif canım epey evet arabaya falan da asılıyor alt açma var içinde bide termos çantası
Tok karna gelin dedi dün aradılar bakalım neolcakEvettt çok güzel bir hisss
Ayyyyyy sayılı gün kaldı jouuuGünoooooo kızlaaarrrrrhaftaya salı detaylım var çok heyecanlıyım
YaaAynen yaaaaa duruma göre ihtiyaca göre hepsi şekillenicek zatenbu arada spor sütyeni gibi önden çıtlı sütyen söyledim demiştim ya geldi onlar, beğendim ama shein hep böyle yapıyor normal poşete koyuyor kargoda süngerleri bozulmuş, o yüzdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?