- 18 Ekim 2023
- 146
- 237
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.861
Şeker yüklemesi 24. Haftada olmuyor muydu kuzu yaptırmadın mı henüzbence gayet normal bir durum mevsim, benim de minnak biraz önde gidiyor doktorum şeker yüklemesi yapalım belki şekerden iridir demişti sadece, vakti geldiğinde ona bakacağız nasipse. içini ferah tut :)
aaa çok güzelmişş hem sırt çantası hem yatay açılabilir sanki, dimiPUREDU Haki Renk Bebek Bakım Ãanta Seti- Basil Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bende bu çantadan aldım kızlar bakmak isteyen olursa baya öveni vardı
Alt açma için ali expressten çanta şeklinde olandan aldım ıslak mendil, bez, kremler hepsini koyarım, alt değiştirirken koca çantayı yanıma almak zorunda kalmam diyee ve çok beğendim gerçekten ortadaki fermuardan ayrılabiliyor da. Bir sürü gözü var büyüklüğü de iyi. Kullanışlıdır heralde yani bilmiyorum kullanınca görücezB
Ben de bu sekilde bir sey begendim amazondan onu alicamalt acmali dimi bu?? Kucukken ise yarayabilirr
Ben de mesirin attigi gibi ama alt acmali olani buldum hepsi icinde onu alsam yeter herhalde yaa baktim yetmiyo sonra dusunuruzAlt açma için ali expressten çanta şeklinde olandan aldım ıslak mendil, bez, kremler hepsini koyarım, alt değiştirirken koca çantayı yanıma almak zorunda kalmam diyee ve çok beğendim gerçekten ortadaki fermuardan ayrılabiliyor da. Bir sürü gözü var büyüklüğü de iyi. Kullanışlıdır heralde yani bilmiyorum kullanınca görücez
TaÅınabilir bebek bezi ped açık seyahat çok fonksiyonlu çocuklar için deÄiÅen ped omuz askıları ile su geçirmez Mat Pañales Berços - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hafif canım epey evet arabaya falan da asılıyor alt açma var içinde bide termos çantasıaaa çok güzelmişş hem sırt çantası hem yatay açılabilir sanki, dimiKendi ağırlığı nasıl canım boşken?
Normal canım benimde oluyo bazen bebe biyere baskı yaptığı içiKizlar acil yardim dun geceden beri sag kasigimda agri var sadece uzanip hareket etmeyince geçiyor saga sola donunce yatakdw ayaga kalkinca agriyor sizce be yapmaliyim normalmi yasayan varmi 21+4 haftalik
Bahcelievler medicalpark ayset jane ozcan doktorum, cok memnunum tavsiye ederim :)Kızlar selamm :) Bayadır okuyorum yazdıklarınızı buralardaydım hep. İstanbul Asya yakasından Avrupa’ya yeni taşındım ve acil iyi bir doktor bulmam lazım. Özelde takipte olduğunuz doktorlar kimler acaba. 22+1 olduk bugün bu arada :)
Yaptıranlar varr benim bile ne durumda olcak bilmiyorum doktorum yap dese yaptırırım güveniyorumkızlar konuşuldu mu takip edemedim ama gebelik şekeri testi yaptıracak mısınız zararları var gerçekten iki dilim baklavaya eşit gibi yazılan yazılar çok doğru değil karar veremedim ben o yüzden bugün tam 22 hafta oldu kendi doktorum dışında bi doktora gittim bugün suyu biraz fazla gibi geldi gözüme iki hafta sonra testi yaptır dedi ama dediğim gibi çok kararsızım
Olmaz bence canım bende b12 iğnem var ikisi bir sıkintı olurmu dediğimde olmaz dedi ama bende olamadım kalmamış 30haftasına kadar zaman varmış bidahaki gidişimde olacamKızlarrr
Hepiniz tetenoz aşınızı oldunuz mu ben hala olmadım ama doktorum olabilirsin dedi sanırım bende olacağım. Corasprin kullanıyorum aşı ile bir bağlantısı olmaz heralde.
Ben yaptırıcam araştırdığımda ekstra bir zararı yok zaten bebeğin sağlı açısından önemli bir test bencekızlar konuşuldu mu takip edemedim ama gebelik şekeri testi yaptıracak mısınız zararları var gerçekten iki dilim baklavaya eşit gibi yazılan yazılar çok doğru değil karar veremedim ben o yüzden bugün tam 22 hafta oldu kendi doktorum dışında bi doktora gittim bugün suyu biraz fazla gibi geldi gözüme iki hafta sonra testi yaptır dedi ama dediğim gibi çok kararsızım
Evet tatlışBiz derken sizin mi canısı sayfa bu arada Kayseriliydin dimi Gümüşhaneye mi gelin gitmiştin
Yaaa çok güzel İnşallah çok güzel iştahlı bir bebek olurEk gıda setimiz geldiEki Görüntüle 3389844
Alt açması yok pınar , yani ben keşfetmedim varsa da :))B
Ben de bu sekilde bir sey begendim amazondan onu alicamalt acmali dimi bu?? Kucukken ise yarayabilirr
buda çok güzelmiş bayıldım :) benim sırt çantası almaktaki amacım bebeği taşımak durumunda kaldığımda kol çantasıyla uğraşmamaktı ama bebek arabası yada baba yanımızda olacağı için gerek kalmayabilir haklısın :)Çok tatlı duruyoorama ben biraz daha yatay seviyorum sanırım içine koyucağım her şeyi aynı anda görebilmek istiyorum. Şunu beğenmiştim. Aslında spor çantasıymış ama şişme çantalar çok hafif oluyor, ıslanmaz su geçirmez bir de en alttaki bölmesini battaniye için kullanırım diye düşünmüştüm sonra sırt çantasını taşımak daha mı kolay olur diye aklım karıştı. Direkt bebek çantası olunca biberon koyma yeri de oluyor daha kullanışlı. Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?