2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
B

Ben de bu sekilde bir sey begendim amazondan onu alicam alt acmali dimi bu?? Kucukken ise yarayabilirr
Alt açma için ali expressten çanta şeklinde olandan aldım ıslak mendil, bez, kremler hepsini koyarım, alt değiştirirken koca çantayı yanıma almak zorunda kalmam diyee ve çok beğendim gerçekten ortadaki fermuardan ayrılabiliyor da. Bir sürü gözü var büyüklüğü de iyi. Kullanışlıdır heralde yani bilmiyorum kullanınca görücez

Ben de mesirin attigi gibi ama alt acmali olani buldum hepsi icinde onu alsam yeter herhalde yaa baktim yetmiyo sonra dusunuruz

Kizlar acil yardim dun geceden beri sag kasigimda agri var sadece uzanip hareket etmeyince geçiyor saga sola donunce yatakdw ayaga kalkinca agriyor sizce be yapmaliyim normalmi yasayan varmi 21+4 haftalik
Normal canım benimde oluyo bazen bebe biyere baskı yaptığı içi

Bahcelievler medicalpark ayset jane ozcan doktorum, cok memnunum tavsiye ederim :)

kızlar konuşuldu mu takip edemedim ama gebelik şekeri testi yaptıracak mısınız zararları var gerçekten iki dilim baklavaya eşit gibi yazılan yazılar çok doğru değil karar veremedim ben o yüzden bugün tam 22 hafta oldu kendi doktorum dışında bi doktora gittim bugün suyu biraz fazla gibi geldi gözüme iki hafta sonra testi yaptır dedi ama dediğim gibi çok kararsızım

Reactions: Jou
Yaptıranlar varr benim bile ne durumda olcak bilmiyorum doktorum yap dese yaptırırım güveniyorum

Kızlarrr
Hepiniz tetenoz aşınızı oldunuz mu ben hala olmadım ama doktorum olabilirsin dedi sanırım bende olacağım. Corasprin kullanıyorum aşı ile bir bağlantısı olmaz heralde.

Reactions: Jou
Kızlarrr
Hepiniz tetenoz aşınızı oldunuz mu ben hala olmadım ama doktorum olabilirsin dedi sanırım bende olacağım. Corasprin kullanıyorum aşı ile bir bağlantısı olmaz heralde.
Olmaz bence canım bende b12 iğnem var ikisi bir sıkintı olurmu dediğimde olmaz dedi ama bende olamadım kalmamış 30haftasına kadar zaman varmış bidahaki gidişimde olacam

Ben yaptırıcam araştırdığımda ekstra bir zararı yok zaten bebeğin sağlı açısından önemli bir test bence

buda çok güzelmiş bayıldım :) benim sırt çantası almaktaki amacım bebeği taşımak durumunda kaldığımda kol çantasıyla uğraşmamaktı ama bebek arabası yada baba yanımızda olacağı için gerek kalmayabilir haklısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…