- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.901
Allah kolaylık versin kuzumIyiyimm aynı bebeğimm 2ci gebe zormuş cidden hiç dinlenme yok
benimde 45 çıktı son kontrolde canım , doktorum paketli gıdayı azaltalım dikkatli beslenelim dedi kii ben dikkat ediyorum bu konuda, bir daha ki kontrolde tekrar bakıp ona göre yorumlayacak sanırım. çok üstünde durmadı açıkçasıKızlar günaydın dün sağlık ocağında tahlillerimi yaptılar (alt) karaciğer değerim 1 ayda 18 den 77 çıkmış sizde var mı böyle bi durum hamilelikle alakalı mı?
Ins bebeğimm sonrada doktoruma görüncem bakalım kan tahlili etcek ac lik sekeri falanAyyyyyy sayılı gün kaldı jouuugüzel haberlerle inşallahhh
Günaydın canım benimde cuma günü saat 3 te ayrıntılı var bende çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadırGünoooooo kızlaaarrrrrhaftaya salı detaylım var çok heyecanlıyım
Bende kolostez falan mı diye korktum gerçi bu ara çok hasta oldum aburcubur yedim onun etkisinde olmuş olabilirbenimde 45 çıktı son kontrolde canım , doktorum paketli gıdayı azaltalım dikkatli beslenelim dedi kii ben dikkat ediyorum bu konuda, bir daha ki kontrolde tekrar bakıp ona göre yorumlayacak sanırım. çok üstünde durmadı açıkçası
Amiinn kuzumm senin baya yakına kaldı vallahaa benimde anca salıya bos bulunduGünaydın canım benimde cuma günü saat 3 te ayrıntılı var bende çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır
Bende tok gitmiştimTok karna gelin dedi dün aradılar bakalım neolcak
Aaa kumaşı da yapmış olabilir bazı kumaşlar çok kaşındırıyorYaaben de normal yarim atlet gibi aldim ama sungerli. Cook rahat ettim. Bedenini buyuk aldim L. Ama hic sikmadi yatarken bile kullandim sonra havasizliktan midir bilmem inanilmaz meme kasintisi yasadim cikarinca gecti
Stres yapmıyorsun dimiiiIns bebeğimm sonrada doktoruma görüncem bakalım kan tahlili etcek ac lik sekeri falan
Benim hep sağ alttaydı şimdi baya dönüyor sol üstte de oluyorr her yerde olabilir canım bağırsak hareketleri genelde sesli olur ve ilk zamanlar sırt üstü yatarken belli ediyor kendini. Sessiz sakin bir ortamda dene, biraz göbüşünü mıncıkla uyansın minnoşMerhaba, bebek hareketlerini karnınızın neresinde hissediyorsunuz. 20+5 oldu hissediyor muyum emin değilim. Bir alt kısmında bir göbek deliğinin sol üstünde günde 4-5 kere yakalıyorum belki ama bağırsak hareketi de olabilir emin olamıyorum. Doktor gece yattığında dinle kendini dedi ama gece hiçbir şey hissetmiyorum baya da bekliyorum. 1 hafta antibiyotik kullandım geçen hafta korkuyorum bir şey mi oldu diye
Bir de tetanoz aşısı ne zaman oldunuz ben yaptırsam mı hiç bilmiyorum
Cuma günü detaylı ultrasonum var
Evett evett kuzumm yok kizzz hic strest yapmam böyle seylere herkesin bi derdi oluyo mutlakaaStres yapmıyorsun dimiiiinşallah çıkmaz hiçbir şey ama çıkarsa da bunu şimdiden bilmen olabilecek en iyi şeyyy o yüzden için rahat olsun
Cikolata yalanmış ya bende denedim hic kipırdamazdı kızıkamBende tok gitmiştim
Çikolatada yedim
Ama noo tıkk
abur cubur kesinlikle etkiliyor birde düzenli kullandığın ilaç varsa oda etkiler, ben tiroid ilacı kullanıyorum mesela doktorum ona da bağladı biraz, kolestazın en büyük belirtisi el ayak kaşıntısı ama uyutmayacak derecede, korkma Allah'ın izniyle öyle bir şey değildir :)Bende kolostez falan mı diye korktum gerçi bu ara çok hasta oldum aburcubur yedim onun etkisinde olmuş olabilir
senin haftalarında kasıklarımda hissediyordum , bağırsak hareketine benzer hareketler oluyor bide böyle tık tık tık diye atma gibi oluyor aynı yerde kelebek kanat çırpar gibi oluyor. Antibiyotik bende kullandım öyle kendini strese sokma bir şey olmaz Allah'ın izniyle, verdikleri antibiyotikler plesantadan geçemeyecek şekilde, tetanozu benim doktorum önerdi yaptırdım ona doktorunla karar verin canım , detaylıdan da sağlıklı hayırlı haberler alın inşallah :)Merhaba, bebek hareketlerini karnınızın neresinde hissediyorsunuz. 20+5 oldu hissediyor muyum emin değilim. Bir alt kısmında bir göbek deliğinin sol üstünde günde 4-5 kere yakalıyorum belki ama bağırsak hareketi de olabilir emin olamıyorum. Doktor gece yattığında dinle kendini dedi ama gece hiçbir şey hissetmiyorum baya da bekliyorum. 1 hafta antibiyotik kullandım geçen hafta korkuyorum bir şey mi oldu diye
Bir de tetanoz aşısı ne zaman oldunuz ben yaptırsam mı hiç bilmiyorum
Cuma günü detaylı ultrasonum var
Ay ben napim o zamanCikolata yalanmış ya bende denedim hic kipırdamazdı kızıkam
bence çikolatalı süt iç :)) çok daha işe yarayabilir yada meyveli kefir olabilirAy ben napim o zaman
Akşam deniyeyim bunu yoksa bu kız sürekli uyuyor.bence çikolatalı süt iç :)) çok daha işe yarayabilir yada meyveli kefir olabilir
Benim hissettiklerim o zaman bebek hareketi değil çünkü hiç kasıkta hissetmedim. Herkes hissedince ben de kendimi fazla dinlemeye endişelenmeye başladımsenin haftalarında kasıklarımda hissediyordum , bağırsak hareketine benzer hareketler oluyor bide böyle tık tık tık diye atma gibi oluyor aynı yerde kelebek kanat çırpar gibi oluyor. Antibiyotik bende kullandım öyle kendini strese sokma bir şey olmaz Allah'ın izniyle, verdikleri antibiyotikler plesantadan geçemeyecek şekilde, tetanozu benim doktorum önerdi yaptırdım ona doktorunla karar verin canım , detaylıdan da sağlıklı hayırlı haberler alın inşallah :)
şöyle tarif edeyim , göbek deliği ile vajina arasında o bölgede hissediyordum , bahsettiğim şekliyle, kimi insan geç hissedermiş endişelenme yakındır :) ben net hissediyorum dediğimde 21+lardaydım şuan 24+5 im bazen yine kıpırdamıyor , biraz bebeğin mizacı biraz vücudumuz ile ilgiliBenim hissettiklerim o zaman bebek hareketi değil çünkü hiç kasıkta hissetmedim. Herkes hissedince ben de kendimi fazla dinlemeye endişelenmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?