- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.981
Çok güzel olmuş canım bayıldımKızlar ben hazırımdoğurabilirim hastaneye 3 tane şey yaptırcaktm erkenden yaptırdım ne olur ne olmaz dedim sizede fikir olur belki
Eki Görüntüle 3391127
Güzel günlerde kullan canımKızlar ben hazırımdoğurabilirim hastaneye 3 tane şey yaptırcaktm erkenden yaptırdım ne olur ne olmaz dedim sizede fikir olur belki
Eki Görüntüle 3391127
Çoookk güzel olmuş canımKızlar ben hazırımdoğurabilirim hastaneye 3 tane şey yaptırcaktm erkenden yaptırdım ne olur ne olmaz dedim sizede fikir olur belki
Eki Görüntüle 3391127
Hastane çantası listesi hazırlarken ekleyeceğim onları joum , bunlar alışveriş için :)Ne o benim yazdığımı beğenmedinmi
hepsine bayıldım canım , sağlıkla kullanmak nasip olsun , hangi sayfalardan yaptırdın bizimle de paylaşır mısınKızlar ben hazırımdoğurabilirim hastaneye 3 tane şey yaptırcaktm erkenden yaptırdım ne olur ne olmaz dedim sizede fikir olur belki
Eki Görüntüle 3391127
elif bence bu kişiden kişiye değişiyor, hiç kendini strese sokma, sen uyurken de hareket ediyor olabilir yaramaz :) ben bugün 25+0 oldum, hala bazen his yok bazen hissediyorum . Kontrollerin normal geçiyorsa hiiç kurcalama kafanıKızlar Selamm
Cuma günü 23. Haftama giriyorum hala net bir hareket hissetmiyorum bebeğimde hissettiğim şeylerde doğru mu bilmiyorum ama benim gibi olan var mı bu durum iyice kafamı kurcalamaya başladı.
Ne o benim yazdığımı beğenmedinkigenel bir liste oluşturdum ilk sayfaya kızlar ekle çıkar dediklerinizi yaparız :)
Heee ben soruyon sandım kizzz sonradan gördümHastane çantası listesi hazırlarken ekleyeceğim onları joum , bunlar alışveriş için :)
İnşallah öyledir Yasemin ya.elif bence bu kişiden kişiye değişiyor, hiç kendini strese sokma, sen uyurken de hareket ediyor olabilir yaramaz :) ben bugün 25+0 oldum, hala bazen his yok bazen hissediyorum . Kontrollerin normal geçiyorsa hiiç kurcalama kafanı
kendini dinledikçe de atmıyor tekme bu sıpalar, çok akıllılar gerçekten :) dün benim de bütün gün ses soluk yoktu dürtükledim durdum , akşam yemeği yaparken biraz fena oldum eşime sen devam et ben biraz uzanacağım dedim uzandığım anda vurdu , çikolata da yedim süt de içtim yapmadı, canları ne zaman isterse o zaman yapıyorlar ve ilk zamanlar bunu yakalamak kolay olmuyorİnşallah öyledir Yasemin ya.
Bu gecede hiiiçç uyuyamadım 1 de yattım uykum kaçtı gitti sabaha kadar döndüm ağrım sızım yok şükür nedense uyku tutmadı galiba bu durumu düşünmekten mi ne sürekli kendimi dinlemeye çalışıyorum.
Bende genelde ayakta iş yaparken sanki kıpırdıyor gibi bu kız ama yatağa yatınca sanki o da benle dinleniyorkendini dinledikçe de atmıyor tekme bu sıpalar, çok akıllılar gerçekten :) dün benim de bütün gün ses soluk yoktu dürtükledim durdum , akşam yemeği yaparken biraz fena oldum eşime sen devam et ben biraz uzanacağım dedim uzandığım anda vurdu , çikolata da yedim süt de içtim yapmadı, canları ne zaman isterse o zaman yapıyorlar ve ilk zamanlar bunu yakalamak kolay olmuyorcanını sıkma
haydaaBende genelde ayakta iş yaparken sanki kıpırdıyor gibi bu kız ama yatağa yatınca sanki o da benle dinleniyor
anahtarlık için bende bis'den fiyat almıştım oradan yaptıracağım inşallah , kapı süsüne bayıldıııım , bende fiyat aldım şimdi bakalım uygunsa yaptıracağım inşşallahh, teşekkürlerHepinizi etiketleyemedim paylaşıyım canlar
Kapı süsünü instagramdan ikinci kez yaptırıyorum ilk çocuğumada aynısını yaptırmıştım mimoza_designn
Anahtarlığı bistasarım instagramdan
Kıyafetide yine instagramdan pinkbabydesign
Bende senin gibi masa başında çalışıyorum aman Allahım çok uykum geliyor günün içinde sen nasılsınnn.haydaabu akıllılara akıl fikir ermiyor yahuu
Sanırım 56 0-3 ay oluyor, 50 0-1 ay oluyor. Bana sorarsan yeni alacaklar için 0-3 ay daha mantıklı çünkü bebişler tombiş mi olacak bilmiyoruzKızlar bişey soracağım,
Biz ufaktan hoşumuza giden kıyafetlerden almıştık bebişimize. Önce 0-3 ay aldık, sonra iki üç takım da yenidoğan aldık. Şimdi bakıyorum da mesela yenidoğan olarak aldığımız takımlardan bir tanesi 0-3 ay takımla aynı boyutta. Öyleyse 0-3'leri de doğar doğmaz kullanabilir miyiz? Hastane çantasına daha küçük gibi görünen yenidoğanları mı koymak gerekirKafamda deli sorular, tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum
Güzel haberlerini bekliyoruzzzzİnşallah inşallah ya cnm daha önce kendimde iki yaşadım kötü olayı o Dr söylemişti hastane giderken bile onun odasından geçerken dolu dolu olyo gözlerim içeri de girsem ağlarım kesin zor bir sabah olck yarın bnim için
Ay bunlar neeeeeKızlar ben hazırımdoğurabilirim hastaneye 3 tane şey yaptırcaktm erkenden yaptırdım ne olur ne olmaz dedim sizede fikir olur belki
Eki Görüntüle 3391127
Ay listeye bayıldımmHastane çantası listesi hazırlarken ekleyeceğim onları joum , bunlar alışveriş için :)
Canım ben 3tane almıştım 0 3 ay takimı zaten çabuk büyüyorr herseyde 3 6 aylik aldım bayada iyi gittii hatta bi pijaması var 9 12 aylık hala giyiyo onu mesela suan 21 aylık kilodanda kaynaklı oluyor olup olmaması 3 ay çabuk büyüyor ve yaz zamanları en çokta zıbın lazım oluyorrKızlar bişey soracağım,
Biz ufaktan hoşumuza giden kıyafetlerden almıştık bebişimize. Önce 0-3 ay aldık, sonra iki üç takım da yenidoğan aldık. Şimdi bakıyorum da mesela yenidoğan olarak aldığımız takımlardan bir tanesi 0-3 ay takımla aynı boyutta. Öyleyse 0-3'leri de doğar doğmaz kullanabilir miyiz? Hastane çantasına daha küçük gibi görünen yenidoğanları mı koymak gerekirKafamda deli sorular, tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?