- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.001
Aramıza hoş geldinGunooo kızlarrrr bugece kızım çok güzel uyudu ama ben 5 kez çişe kalktim zombi gibiyimm:S
Hahahahah gözüm kapalı gidiyorum bideee kızımda uykusu cok hafif bi ses etcem diye ödüm kopuyoAramıza hoş geldinben o konuda uyur gezere bağladım hatırlamıyorum bile artık kaç kere kalktım
Cokk. Teşekkür ederim yaa çok uzun bakmadı resimde vermedi öle yüzünü flnda görmedim ters duryo 495 Gr. İyi herşey git dediGüzel haberlerini bekliyoruzzzz
bazen uyukluyorum iş çok yoğun değilseBende senin gibi masa başında çalışıyorum aman Allahım çok uykum geliyor günün içinde sen nasılsınnn.
En sevdiğimCokk. Teşekkür ederim yaa çok uzun bakmadı resimde vermedi öle yüzünü flnda görmedim ters duryo 495 Gr. İyi herşey git dedidevlet olunca yorgunluktan bu kadar galiba
ben hiç uyanmıyorum yaa normal mi acaba. sabah kalktığımda baya sıkışık oluyorum amaHahahahah gözüm kapalı gidiyorum bideee kızımda uykusu cok hafif bi ses etcem diye ödüm kopuyo
Ben de ben deHahahahah gözüm kapalı gidiyorum bideee kızımda uykusu cok hafif bi ses etcem diye ödüm kopuyo
Aslında mesele uyanmakta çünkü çokk yorgunsam ya da çok rahatsam ben de deliksiz uyuyorum özellikle sıkışıp da uyanmıyorum ama uyanırsam gitmek zorunda kalıyorum biraz uyku kalitesiyle ilgiliben hiç uyanmıyorum yaa normal mi acaba. sabah kalktığımda baya sıkışık oluyorum ama
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu banaEn sevdiğimher şey iyi diyorsa zaten gerisini pek duymuyor insann çookk şükür canım maşallah sizee
Hahahaha hey allamm yaaaBen de ben deyatmadan tuvaletin yolunu kontrol ediyorum yerde filan bir şey olmasın diye gece gözüm açılmıyor çünkü
Heee sen geceye yakın su icmiyorsan normal kuzummben hiç uyanmıyorum yaa normal mi acaba. sabah kalktığımda baya sıkışık oluyorum ama
Kapı süsünü 900 e yaptırmıştm zam gelmediyse o fiyattıranahtarlık için bende bis'den fiyat almıştım oradan yaptıracağım inşallah , kapı süsüne bayıldıııım , bende fiyat aldım şimdi bakalım uygunsa yaptıracağım inşşallahh, teşekkürler
Aynı bende öyle birde benim bileklerim şişiyor gün içinde sürekli ayakkabılı olduğum için galiba sende durumlar nasıl.bazen uyukluyorum iş çok yoğun değilsebenim oturmaktan popom ağrıyor akşam bacaklarım karıncalanıyor :)
Ben mesela akşam su içersem gece yatağa gidene kadar gidiyorum sonra kalktığımda sabah sıkışık oluyorum gece bende pek kalkmıyorum ilk başlar öyleydim.ben hiç uyanmıyorum yaa normal mi acaba. sabah kalktığımda baya sıkışık oluyorum ama
aynen ben işyerinde çok su içiyorum yatmadan önce çok fazla içmiyorum joum ondan sanırımHeee sen geceye yakın su icmiyorsan normal kuzumm
ooo çok kaliteli uuykum var çok güzel uyurum acemiiiiAslında mesele uyanmakta çünkü çokk yorgunsam ya da çok rahatsam ben de deliksiz uyuyorum özellikle sıkışıp da uyanmıyorum ama uyanırsam gitmek zorunda kalıyorum biraz uyku kalitesiyle ilgili
benimde bacaklarım huzursuzlanıyor karıncalanıyor filan :) oluyor öyle şeyler bütün gün sallanıyor yaaaAynı bende öyle birde benim bileklerim şişiyor gün içinde sürekli ayakkabılı olduğum için galiba sende durumlar nasıl.
Aynenn bebeğimm gündüz boyna işiyorsan geceye kalmıyoduraynen ben işyerinde çok su içiyorum yatmadan önce çok fazla içmiyorum joum ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?