2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Gözün aydın canım bende yarın gidecem sabah detaylı ultrasona biraz korkuyorum ya hiç rahat hisetmiyom 2 aydır bu sıra verildi neredyse yarın gidecek olmak beni baya korkutuyo
Ay hiç korkma, çok eğlenceli geçiyor. Benim bebek biraz zor yerdeydi, doktor eliyle döndürmek için biraz bastırdı ama canım kesinlikle yanmadı. Birkaç kez öksürdüm, biraz da hastane koridorlarında turladım. Kahvaltımı yapmıştım ama yanıma bir hurma ve muz almıştım. Nitekim pozisyon değiştirir belki diye doktor yanında tatlı bişeyler varsa atıştır dedi. Tüm ölçümleri alıyor doktor ama tabi bizim için çok anlamlı olmuyor en son da şuan haftasıyla uyumlu, gayet sağlıklı görünen bir bebek dedi. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız

Kızlar bişey soracağım,
Biz ufaktan hoşumuza giden kıyafetlerden almıştık bebişimize. Önce 0-3 ay aldık, sonra iki üç takım da yenidoğan aldık. Şimdi bakıyorum da mesela yenidoğan olarak aldığımız takımlardan bir tanesi 0-3 ay takımla aynı boyutta. Öyleyse 0-3'leri de doğar doğmaz kullanabilir miyiz? Hastane çantasına daha küçük gibi görünen yenidoğanları mı koymak gerekir Kafamda deli sorular, tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum

Reactions: Jou
İnşallah inşallah ya cnm daha önce kendimde iki yaşadım kötü olayı o Dr söylemişti hastane giderken bile onun odasından geçerken dolu dolu olyo gözlerim içeri de girsem ağlarım kesin zor bir sabah olck yarın bnim için

detaylı ultrasondan güzel haberler almanıza çok sevindim :))

yenidoğan ve 0-3 aynı oluyor genelde , bence hastane çantasına koyulabilir :)

Rabbim hayırlı sağlıklı güzel haberler aldırsın :)

Ay canım benim, hamilelik bir yolculuk. Bazen endişeleniyoruz, korkularımız oluyor. Daha önce kötü bişey yaşamamış olsak da inanki hepimizin bir eli devamlı kalbinde. Detaylı ultrason boyunca doktorun bişey söylemediği zamanlarda yüzüne bakıp ifadesinden herşey yolunda mı diye anlamaya çalıştım inanki Yarın için bizden güç al, hepimiz senin yanındayız. Annelik bebeğimizin ilk rahmimize düştüğü andan itibaren başlıyor, daha tanışmadan miniğimizin iyi olması için dualar ediyor, onu korumak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. İkili testte vs endişelenen arkadaşlarımız da sonrasında hep güzel haber aldılar, şükürler olsun. Süreçlerde bazen korkutsa da miniklerimiz, çok güçlüler. Burada seninle aynı duyguları heyecanları paylaşan birçok kadın var, umarım bu seni bir nebze rahatlatır.

Teşekkür ederim çookkk cokk çok iyi geldi şimdi fark etim ben buraya soru sormaya gelmiştim detaylı ultrason ile ilgili temuz annesi yada haziran annesi olcm iyiki tesadüfen geldim desteğin iyi geldi sağlıkla al inşallah kucağına sende hepinizde cnm

Canım yarın için hiç korkma Allahın izniyle güzel şeyler duyacaksınız
Birde hurmayı şuan yemeyin erken doğuma neden olduğunu okumuştum hamileliğin son haftalarında yemek daha iyi oluyor.

Merhaba optimed de detaylıdan memnun kaldınız mı? Cihan bey mi gelmişti acaba? Bende detaylıya gireceğimde bir kaç hastaneden fiyat aldım kararsız kaldım araştırıyorum

Kızlar Selamm
Cuma günü 23. Haftama giriyorum hala net bir hareket hissetmiyorum bebeğimde hissettiğim şeylerde doğru mu bilmiyorum ama benim gibi olan var mı bu durum iyice kafamı kurcalamaya başladı.

Kızlar Selamm
Cuma günü 23. Haftama giriyorum hala net bir hareket hissetmiyorum bebeğimde hissettiğim şeylerde doğru mu bilmiyorum ama benim gibi olan var mı bu durum iyice kafamı kurcalamaya başladı.
Canim kontrolde bi sıkıntı yoksa bosuna dert etme kendine. Bence hissediyorsun ama onun bebek oldugunu dusunmuyorsun… ne zaman gitmistin en son kontrole hatirladigim kadariyla her sey yolundaydi… kilo ile de ilgisi olabilir

Kızlar yaklaşık bir haftadır hormonlar yüzünden kendimde degisik bir koku alıyorum. Östrojen yükselmesinden vs vs biliyorum ama insan çok değişik oluyor gerçekten. İlk gebeliğimde yaşadığımı hatırlamıyorum ama bu sefer yaşıyorum, gerçekten çok ilginç

Ay ben de ter kokum degisti resmen cok sinir bozucu

Canim kontrolde bi sıkıntı yoksa bosuna dert etme kendine. Bence hissediyorsun ama onun bebek oldugunu dusunmuyorsun… ne zaman gitmistin en son kontrole hatirladigim kadariyla her sey yolundaydi… kilo ile de ilgisi olabilir
Detaylıda felan hiç sorunumuz çıkmadı doktor gayet sağlıklı bir bebek dedi ve gönderdi.
Ama kime sorsam yok çok hareket ediyor dışardan bile görüyorum felan diyor. Ben şuan 90 kiloyum dediğim gibi hayatımda ilk defa bu kiloya geldim göbeğimde zaten yağlıydı.
Ya içimde bir hareketlenme hissediyorum ama işte bebek mi anlamadım sürekli değil birde neden tekme atmıyor diyorum.
Bide her gittiğimde bebek uyuyor oluyor. Sadece bir kere çok hareketli halini gördüm.

Ama 90 kiloysan cok normal net hissetmemen. O hareketlenme bagirsak degil bebek her zaman da hareket etmez zaten gunun neredeyse 20 saati uyuyor oluyorlar. Bosuna sıkma canini

Ama 90 kiloysan cok normal net hissetmemen. O hareketlenme bagirsak degil bebek her zaman da hareket etmez zaten gunun neredeyse 20 saati uyuyor oluyorlar. Bosuna sıkma canini
90 kiloyum gören neren 90 kilo diyor 75 felan gösteriyorum sanırım boydan
Bencede bebek hareketi ya çünkü hamile değilken karnımda böyle şeyler olmuyordu yani

Ay ben de ter kokum degisti resmen cok sinir bozucu

Bunu ben de farkettim!! . Evet gerçekten ter kokum değişti. Spagettinin dediği gibi östrojenden heraldee

Yasemin liste çok güzel; çok detaylı olmuş. Eline sağlık . Ss alıp üstünü çizeceğim

Kızlar ben hazırım doğurabilirim hastaneye 3 tane şey yaptırcaktm erkenden yaptırdım ne olur ne olmaz dedim sizede fikir olur belki

Eklentiler

• 05C84928-3BBB-4BBD-B2A8-D8CA3539C0CE.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 0928f679-ae63-46a8-9191-b7738d6b68e6.webp
    91,6 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…