2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ayrıca rahim ağzı uzunluğum çok iyi açıklık yok bi kanama yada akıntım falan yok sadece sol boşluk agrıyor ve hafiften kasıpıma vuruyordu ağrı ama şimdi resumlar ve ilaçlarla böbrek ağrımda yok nst de sancı görülmüyor tabi sabaha kadar bakılacak

Reactions: Jou
Saol canım teşekkür ederim inşallah bebeğimi sağ sağlim kucağıma alırım tek dileğim Bütün anneler inşallahh
Bilmiyorum bi araştırayım yalancı sancı duymamıştım
Oluyoyaa bu yalancı sancılar hatta son aylardada sık rastlaniyorr sebepsiz yere oluyo

En güzeli.kontrollü olmak

Evet kesinlikle ilk sayfaya sabit yapılabilirse çok iyi olur. İllaki unuttuğumuz şeyler çıkıyor. Burda ekleme yapa yapa gideriz

Basla kuzum kafan rahat olurr cok birsey getirmeyin derim bosuna getirceğinizz instada hepsi abarttılıyorrr

Ben herseyi getirdim kullanamadan döndüm eve

Sezaryenli için
2lohusa
Sudocrem
Bezler
Icme suyu (bebeğin altinı temizlerken)
Temizleme pamuğu
Özel hastanede en ihtiyaçlarım.bunlardı eğerki başka ihtiyacim olursa eşim halleder getirir zaten
Yakın bana hastane terlik falanda hastaneden giydim

Kızlar selamlar,
Ben detaylı ultrasona gittim. Çok şükür bir sorun çıkmadı, 22+6 da gittim kilo 572, boy 29 dedi doktor. Üç kere kalkıp yürüdüm, farklı yerlere bakabilmesi için doktorun. Yüzünü de iki eliyle sakladı utangaç kızım İnşallah tüm bekleyenler güzel haberler alırlar. Bir de haftasonu İstanbul Fatih civarında bir mağazadan babynest takım aldık, elimizde taşımayalım diye eve kargolattırdık. Dün geldi çok hoşumuza gitti. Düşünen varsa busebabyhome, instagram sayfaları da trendyol da mağazaları da var.

Gözünaydın kuzum

genel bir liste oluşturdum ilk sayfaya kızlar ekle çıkar dediklerinizi yaparız :)

Reactions: Jou
Gözün aydın canım bende yarın gidecem sabah detaylı ultrasona biraz korkuyorum ya hiç rahat hisetmiyom 2 aydır bu sıra verildi neredyse yarın gidecek olmak beni baya korkutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…