- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.941
Hissedersin kuzumm derlanma 30haftadan sonra iyice sertleşcek ozaman hissediceksijBende öyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum İnşallah hareketlerini net hissettiğim günler gelir
Birde ilk gebeliğim zatennn
Oluyoyaa bu yalancı sancılar hatta son aylardada sık rastlaniyorr sebepsiz yere oluyoSaol canım teşekkür ederim inşallah bebeğimi sağ sağlim kucağıma alırım tek dileğimBütün anneler inşallahh
Bilmiyorum bi araştırayım yalancı sancı duymamıştım
En güzeli.kontrollü olmakAyrıca rahim ağzı uzunluğum çok iyi açıklık yok bi kanama yada akıntım falan yok sadece sol boşluk agrıyor ve hafiften kasıpıma vuruyordu ağrı ama şimdi resumlar ve ilaçlarla böbrek ağrımda yok nst de sancı görülmüyor tabi sabaha kadar bakılacak
Aynen ya ilk hamileligim böyle değildi bide bazen aşağıya doğru baskı yapiyor idrar torbası üzerine sanki idrarım geliyor o anda gidiyorum bişey yok şimdiden boyleyseler son ayı lavaboda gecircezBenimki de sanki duvardan duvara vuruyo kendini…
+1Aynen ya ilk hamileligim böyle değildi bide bazen aşağıya doğru baskı yapiyor idrar torbası üzerine sanki idrarım geliyor o anda gidiyorum bişey yok şimdiden boyleyseler son ayı lavaboda gecircez
Evet kesinlikle ilk sayfaya sabit yapılabilirse çok iyi olur. İllaki unuttuğumuz şeyler çıkıyor. Burda ekleme yapa yapa giderizkızlar şöyle bir alışveriş listesi yapsak diyorum , hastane çantası listesini önümüzdeki ay yapabiliriz belki ama en azından alınması gerekenler listesi yapsak ilk sayfaya eklesek mi? yol gösterici olur mu ne dersiniz
Basla kuzum kafan rahat olurr cok birsey getirmeyin derim bosuna getirceğinizz instada hepsi abarttılıyorrrkızlar şöyle bir alışveriş listesi yapsak diyorum , hastane çantası listesini önümüzdeki ay yapabiliriz belki ama en azından alınması gerekenler listesi yapsak ilk sayfaya eklesek mi? yol gösterici olur mu ne dersiniz
Gözünaydın kuzumKızlar selamlar,
Ben detaylı ultrasona gittim. Çok şükür bir sorun çıkmadı, 22+6 da gittim kilo 572, boy 29 dedi doktor. Üç kere kalkıp yürüdüm, farklı yerlere bakabilmesi için doktorun. Yüzünü de iki eliyle sakladı utangaç kızımİnşallah tüm bekleyenler güzel haberler alırlar. Bir de haftasonu İstanbul Fatih civarında bir mağazadan babynest takım aldık, elimizde taşımayalım diye eve kargolattırdık. Dün geldi çok hoşumuza gitti. Düşünen varsa busebabyhome, instagram sayfaları da trendyol da mağazaları da var.
Teşekkür ederim, darısı başına joucuumGözünaydın kuzum
Evtt yaa bi atlatsam hayırlısıylaaaTeşekkür ederim, darısı başına joucuumAz kaldı senin de
Gözün aydın canımKızlar selamlar,
Ben detaylı ultrasona gittim. Çok şükür bir sorun çıkmadı, 22+6 da gittim kilo 572, boy 29 dedi doktor. Üç kere kalkıp yürüdüm, farklı yerlere bakabilmesi için doktorun. Yüzünü de iki eliyle sakladı utangaç kızımİnşallah tüm bekleyenler güzel haberler alırlar. Bir de haftasonu İstanbul Fatih civarında bir mağazadan babynest takım aldık, elimizde taşımayalım diye eve kargolattırdık. Dün geldi çok hoşumuza gitti. Düşünen varsa busebabyhome, instagram sayfaları da trendyol da mağazaları da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?