2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
OLur öyle arada hergunmü böylesin ki

Kızlar hamilelikte tere otunu zararlıymış bende 2 gündür hapışapur yedim akşam yemeklerde sıkıntı olur mu yiyen bileniniz var mı?

Bende mesela eğer 12 den sonraya kaldıysam uyumak için gözüme uyku girmiyor sabaha kadar dönüp duruyorum.
Uyanırsamda bir daha uyku girmiyor gözüme bide çalışıyorum sabah 6 da uyanmak zorundayım zorlanıyorum biraz nisan sonunda izne ayrılacağım 32. Haftada 4 gözle bekliyorum.

Ben de dün hiç uyuyamadım canım sürekli uyandım durdum. Sağa sola döndüm hep. Sanırım son 3 aya giriyoruz diye bunlar olacak doğuma kadar. Rabbim kolaylaştırsın. Hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucaklarımıza alalım evlâtlarımızı da gerisi önemli değil...

Kızlar demir ilacı kullanıyor musunuz
Kullanıyorum hap yutmakta sıkıntı çektiğim için sidefer toz kullanıyorum direkt ağza dökülüyor. Sabah tetanoz aşısı olmak için sağlık ocağına gideceğim gitmişken tüm rutin kan ve idrar tetkiklerini yaptıracağım. Merak ediyorum magnezyum ve demirim ne durumda diye takviye kullanmama rağmen. Bacaklarıma kramp giriyor az geldiğini düşünüyorum mesela magnezyumun

Bende gynoferon tüketiyorum. Aç tüketmeni mi söyledi rümeysa

Venatura yi öneririm efsane güzel yükseltiyor c vitamini ile birlikte olduğu için içeriği demiri vücuda bağlıyor Dr a sorun bakın derim bı ben şimdiye kadar kan ve demir kullanmadım yarın değerlerime baktircam duruma göre kullancam içeriği temiz önceden de kullandım çok memenundum etrafımdaki herkese de öneriyorum şimdiye kadar çok kişi kullandı herkes memnun mesirmacunu

Kızlar günaydın
Cuma günü idrar ve kan tahlili vermiştim idrarda az miktarda enfeksiyon çıktı kan değerimde düşük çıktı aile hekimim ilacını aksatmadan kullan dedi. İdrardaki enfeksiyon bebeğe zarar verir mi ya kafam takıldı.

Tamam kuzum araştıracağım teşekkür ederim

Günaydınn elif , zarar verecej boyutta olsa antibiyotik başlıyorlar merak etme. Bende de kronik oldu sürekli enfeksiyon var. İlaç kullanıyorum bitiyor tekrar başlıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…