- 25 Ağustos 2019
- 62.453
- 119.879
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.561
OLur öyle arada hergunmü böylesin kiKızlar meraba . Benim gbi uykusuzluk yaşayanlar varmı. 3-4 saat en fazla uyuyorum oda bölüm pörçük desem yeridir. Birdne uyanıyorum dakamıyorum evde tur atmaya başladım artık. Aşırı derecede piakoşojım bozuldu ya geceler benım için işkence oldu resmen. Bu sabah uyuyamıyorum diye ağladım resmen. Acaba başına helen vard mı
3 gün sonra gidicem şeker yüklemesi için o zaman söylerim bu ağrılar icinMagnezyum alıyomusun acaba sürekli ağrıyosa doktoruna bi de istersen sana bi takviye verebilir oakdar ağrı olmaz sürekli
Bence zararlı ise bile fazlası zararlıdır normal düzeyde yersen bir şey olmaz inşallah canımKızlar hamilelikte tere otunu zararlıymış bende 2 gündür hapışapur yedim akşam yemeklerde sıkıntı olur mu yiyen bileniniz var mı?
Olurr canım söylersin3 gün sonra gidicem şeker yüklemesi için o zaman söylerim bu ağrılar icin
Bende mesela eğer 12 den sonraya kaldıysam uyumak için gözüme uyku girmiyor sabaha kadar dönüp duruyorum.Kızlar meraba . Benim gbi uykusuzluk yaşayanlar varmı. 3-4 saat en fazla uyuyorum oda bölüm pörçük desem yeridir. Birdne uyanıyorum dakamıyorum evde tur atmaya başladım artık. Aşırı derecede piakoşojım bozuldu ya geceler benım için işkence oldu resmen. Bu sabah uyuyamıyorum diye ağladım resmen. Acaba başına helen vard mı
Ben kullanıyorum günde 2 defa yemekten 1 saat önce ama akşam yemeğinden önce olanı hep unutuyorum yaKızlar demir ilacı kullanıyor musunuz
Ben de dün hiç uyuyamadım canım sürekli uyandım durdum. Sağa sola döndüm hep. Sanırım son 3 aya giriyoruz diye bunlar olacak doğuma kadar. Rabbim kolaylaştırsın. Hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucaklarımıza alalım evlâtlarımızı da gerisi önemli değil...Kızlar meraba . Benim gbi uykusuzluk yaşayanlar varmı. 3-4 saat en fazla uyuyorum oda bölüm pörçük desem yeridir. Birdne uyanıyorum dakamıyorum evde tur atmaya başladım artık. Aşırı derecede piakoşojım bozuldu ya geceler benım için işkence oldu resmen. Bu sabah uyuyamıyorum diye ağladım resmen. Acaba başına helen vard mı
Evet ben düzenli olarak Decavit kullanıyordum. 2 gün önce şeker yüklemesi yaptırırken kan ve idrar tahlili de yaptırdım. Demirim düşük çıktı yine de. Ekstra bir demir ilacı yazdı doktorum Gynoferon.Kızlar demir ilacı kullanıyor musunuz
Kullanıyorum hap yutmakta sıkıntı çektiğim için sidefer toz kullanıyorum direkt ağza dökülüyor. Sabah tetanoz aşısı olmak için sağlık ocağına gideceğim gitmişken tüm rutin kan ve idrar tetkiklerini yaptıracağım. Merak ediyorum magnezyum ve demirim ne durumda diye takviye kullanmama rağmen. Bacaklarıma kramp giriyor az geldiğini düşünüyorum mesela magnezyumunKızlar demir ilacı kullanıyor musunuz
Bende de aynı sorun var yaa akşam yemeğinden önce olanı unutuyorumBen kullanıyorum günde 2 defa yemekten 1 saat önce ama akşam yemeğinden önce olanı hep unutuyorum ya
Bende gynoferon tüketiyorum. Aç tüketmeni mi söyledi rümeysaEvet ben düzenli olarak Decavit kullanıyordum. 2 gün önce şeker yüklemesi yaptırırken kan ve idrar tahlili de yaptırdım. Demirim düşük çıktı yine de. Ekstra bir demir ilacı yazdı doktorum Gynoferon.
Venatura yi öneririm efsane güzel yükseltiyor c vitamini ile birlikte olduğu için içeriği demiri vücuda bağlıyor Dr a sorun bakın derim bı ben şimdiye kadar kan ve demir kullanmadım yarın değerlerime baktircam duruma göre kullancam içeriği temiz önceden de kullandım çok memenundum etrafımdaki herkese de öneriyorum şimdiye kadar çok kişi kullandı herkes memnunEvet ben düzenli olarak Decavit kullanıyordum. 2 gün önce şeker yüklemesi yaptırırken kan ve idrar tahlili de yaptırdım. Demirim düşük çıktı yine de. Ekstra bir demir ilacı yazdı doktorum Gynoferon.
Tamam kuzum araştıracağım teşekkür ederimVenatura yi öneririm efsane güzel yükseltiyor c vitamini ile birlikte olduğu için içeriği demiri vücuda bağlıyor Dr a sorun bakın derim bı ben şimdiye kadar kan ve demir kullanmadım yarın değerlerime baktircam duruma göre kullancam içeriği temiz önceden de kullandım çok memenundum etrafımdaki herkese de öneriyorum şimdiye kadar çok kişi kullandı herkes memnunmesirmacunu
Günaydınn elif , zarar verecej boyutta olsa antibiyotik başlıyorlar merak etme. Bende de kronik oldu sürekli enfeksiyon var. İlaç kullanıyorum bitiyor tekrar başlıyor .Kızlar günaydın
Cuma günü idrar ve kan tahlili vermiştim idrarda az miktarda enfeksiyon çıktı kan değerimde düşük çıktı aile hekimim ilacını aksatmadan kullan dedi. İdrardaki enfeksiyon bebeğe zarar verir mi ya kafam takıldı.
Banada antibiyotik verdi bu kutuyu bitir yeter dedi zaten az miktardaymış.Günaydınn elif , zarar verecej boyutta olsa antibiyotik başlıyorlar merak etme. Bende de kronik oldu sürekli enfeksiyon var. İlaç kullanıyorum bitiyor tekrar başlıyor .
Cicili bicili bandana bone önerisi varsa link alabilirim yaKızlar aldıklarımı şöyle bir liste yaptım. Eksik var mı bakmak adına size de fikir olsun
Eki Görüntüle 3396284
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?