- 6 Ocak 2024
- 3.217
- 4.450
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.541
26+2 olduk teyzeleri her gün ultrasonda oynuyor maşallah kızıma. Birkaç gün pembe kanama yaşadım ama bitti bebeğinle alakalı değil dediler yatmaya devam ediyorum hastanedeyimSelam aleyküm canım nasıl oldun bebiş nasıl
Zorluyo iste çikamazkiii daha beklesin sipaaa sabirsız bu bebelerKız benim ki de bu gün sürekli aşağı vuruyor tekmeleri baya aşağda oda çıkmak istiyor
Aaa çok geçmiş olsun ben kaçırdım galiba neyin vardı26+2 olduk teyzeleri her gün ultrasonda oynuyor maşallah kızıma. Birkaç gün pembe kanama yaşadım ama bitti bebeğinle alakalı değil dediler yatmaya devam ediyorum hastanedeyim
Rabbim haftasını doldurup hayırlarla zamanında doğmasını nasip etsin inşallah yavrunun26+2 olduk teyzeleri her gün ultrasonda oynuyor maşallah kızıma. Birkaç gün pembe kanama yaşadım ama bitti bebeğinle alakalı değil dediler yatmaya devam ediyorum hastanedeyim
Cok sevindim canım rabbim yardımcın olsun bebeğin suyu hala yok mu26+2 olduk teyzeleri her gün ultrasonda oynuyor maşallah kızıma. Birkaç gün pembe kanama yaşadım ama bitti bebeğinle alakalı değil dediler yatmaya devam ediyorum hastanedeyim
AynenZorluyo iste çikamazkiii daha beklesin sipaaa sabirsız bu bebeler
Jou 22 haftada bebeğinin suyu bitmişti hastanede yatıyor çok şükür ki iyiler bebek annesine sıkı sık tutunuyorAaa çok geçmiş olsun ben kaçırdım galiba neyin vardı
Yaaa amaann iyi şükürrrJou 22 haftada bebeğinin suyu bitmişti hastanede yatıyor çok şükür ki iyiler bebek annesine sıkı sık tutunuyor
Suyu az ama kendini idare ediyor diyor doktorum 4. Haftasında dayanıyor kızım dualarınız için çok teşekkür ederimCok sevindim canım rabbim yardımcın olsun bebeğin suyu hala yok mu
Ne demek canım hepimiz birer anne adayiyiz Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın kaç hafta daha kalicaksin hastanede canımSuyu az ama kendini idare ediyor diyor doktorum 4. Haftasında dayanıyor kızım dualarınız için çok teşekkür ederim
Henüz net bir şey demiyorlar genelde erken doğum olduğu için risk durumundan dolayı doğum olana kadar yatırıyorlarmışNe demek canım hepimiz birer anne adayiyiz Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın kaç hafta daha kalicaksin hastanede canım
Anladım canım zor süreçler rabbim yardımcıniz olsunHenüz net bir şey demiyorlar genelde erken doğum olduğu için risk durumundan dolayı doğum olana kadar yatırıyorlarmış
Sağlıcakla kucagına all inşallah canımHenüz net bir şey demiyorlar genelde erken doğum olduğu için risk durumundan dolayı doğum olana kadar yatırıyorlarmış
Magnezyum alıyomusun acaba sürekli ağrıyosa doktoruna bi de istersen sana bi takviye verebilir oakdar ağrı olmaz sürekliGünaydın kızlar nedense dün akşamdan beri beni daha doğrusu sabaha doğru kalsam sürekli bir ağrıdı bir türlü uyutmadı beni yani sürekli böyle bir kramp gibi bir şey var orada anlamadım yani böyle mi devam edecek son 3 ay gerçekten bacak ağrısı çok kötü
Al bendende o kadar bazen vurmasına irkiliyorumGunooooooooo kızlarrr benim boksçu oğluş çok fena vuruyo bana bian kramp giriyor ooyyyyedi bitirdi beni bu oğlan
Cok fena cok şaşırilacak iş ciddenAl bendende o kadar bazen vurmasına irkiliyorumerkek annesi olmaya hazırmıyım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?