2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba canım,
Eğer düşük tehliken yoksa doktorda yasaklamadıysa aksine bebek için bile iyi geliyor diye duydum ve okudum.
Mesela benim düşük tehlikem vardı 4. Aya kadar biz hiç yapmadık halada yapıyoruz sayılmaz tamamen uzaklaştık korkudan yani.

Riskli bir durum yoksa ve doktor yasaklamadıysa aynen hayatınıza devam edebilirsiniz :)

Eger erken dogum gibi riskin yoksa doktorun uyarmadiysa bir tehlikesi yok balim merak etme.

Geçmiş olsun canım insaallahh yoluna girer doğana kadar

+1

Kızlar ben grip oldum yaa. Her yerim dökülüyor. Burnum akıyor sürekli. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?
Canım bende öyle 4 gündürr gripim halsiz dökülüyorum ya terlemen lazım iyice bide ıhlamur kuşburnu kaynat iç limon sık ben daha yeni bugün az toparlandım öksürük desen vardı bogaz kaşintısı öldüm resmen hep gargara ettim burun spreyi kizım icin vardı onu sıkıp uyuyodum rahatlatıyodu beni evi bolbol havalandır bol su iç iştah desen sıfır zarzor yiyorum cocugum beslensin diye

Arkdaşalar günaydın,
Bu aralar akşamları yediklerimi sindiremiyorum akşamda yemek bitsin diye yedim midem çok kötüydü gece kalkıp ilaç içeyim dedim içmemle kusmam bir oldu sizce normal mi ya 6. Ayda kusmak.
Normal canım mideni zorladığın için

Internete bakma sen
Benimde geçen hafta bacağımın üst yan taraflarında ağri oluyodu uykumdan uyanıyodum buhafta öyle ağrim yok

Ya kizlar bizim bebisler hala cok ufak 1 kg bile olmadilarrr 2.5 ayda nasil 3 kilolara gelecekler hayal edemiyorum simdi bile biraz yuruyunce belim cok agriyor napicaz biz
Dimi ya nasıl birden büyüyecekler bizi de büyütecekler bol bol bel bacak çalıştırmak lazım valla oturduğu yerden yardımsız kalkamayanlardan olucaz yakında

Bana diyene bakkkk sen yappp ben başladım bu arada bel ağrılarıma katlanamayınca mecbur kaldım gibi oldu ama pilatesten nefret ettiğimi farkettim 15 kere bir hareket onu da 3 set yap bilmem nee bana göre değilmiş. Akışımda yogamı yapıyorum açma germe esneme oh mis havalar düzelsin yürüyüşüme de çıkıcam yumurta dayandı galiba hahajaahaj

Ben yapamiyorum evi supurmemle temizlememle yetiyo artık yürüyüş desen çıkamam kızıkamı kime bırakem ağlar durur peşimde

[
elif hanım merhaba forumda dolaşırken Eylül ayında başka bir kullanıcının açtığı bir başlıkta denk geldim ve size sormak istedim hamile olduğunuzu da öğrenince Öncelikle tebrikler Herhalde gebelikten önce prolaktin değeriniz üst sınıra yakınmış ve bir kullanıcı size doktorunuza danışıp dostinex kullanıp minımuma indirmenizi tavsiye etmiş. Şimdi hamile olduğunuza da okuyunca sormak istedim acaba gerçekten uydunuz mu tavsiyesine arkadaşın. Benim de prolaktin yüksekliğim var çok yüksek olmasa da referans aralığı üst sınırında ..

İkinci ayımda keseye yakın bi kanama var diye bir ay yasaklamıştı sonra bi sorun kalmadı normal hayatınıza dönebilirsiniz demişti.o kadar evham yaptı ki beni de korkuttu eşim size sormak istedim ben de
Riskli bir durum yoksa ve doktor yasaklamadıysa aynen hayatınıza devam edebilirsiniz :)

Eger erken dogum gibi riskin yoksa doktorun uyarmadiysa bir tehlikesi yok balim merak etme.
Teşekkür ederim kızlar içim rahatladı

Ben yapamiyorum evi supurmemle temizlememle yetiyo artık yürüyüş desen çıkamam kızıkamı kime bırakem ağlar durur peşimde
Evde yürüyüş yap kız bir sürü video var youtube’da. Başta yorucu olur ama yaptıkça vücut alışıyor

Reactions: Jou
Merhaba canım,
Benim proklatim değerim yüksek değildi sadece sormuştum diye hatırlıyorum hiçbir zaman bununla ilgili bir ilaç kullanmadım. Kullanıcı başka birisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…