- 18 Mart 2023
- 2.301
- 1.449
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.701
Merhaba canım,Kızlar biraz özel bir soru soracağım bana kızmayın lütfen internette yeterli bilgi bulamadım.hamileliğin herhangi bir aşamasında cinsel hayat sorun oluyor mu? Yani bebeğe bir zararı oluyor mu? Eşim birşey okumuş internette bir haftadır başımın etini yedi bebeğe bişi olur tehlikeliymiş vs diye.sizde durumlar ne diye haddim olmayan bi soru sorsam
Riskli bir durum yoksa ve doktor yasaklamadıysa aynen hayatınıza devam edebilirsiniz :)Kızlar biraz özel bir soru soracağım bana kızmayın lütfen internette yeterli bilgi bulamadım.hamileliğin herhangi bir aşamasında cinsel hayat sorun oluyor mu? Yani bebeğe bir zararı oluyor mu? Eşim birşey okumuş internette bir haftadır başımın etini yedi bebeğe bişi olur tehlikeliymiş vs diye.sizde durumlar ne diye haddim olmayan bi soru sorsam
Eger erken dogum gibi riskin yoksa doktorun uyarmadiysa bir tehlikesi yok balim merak etme.Kızlar biraz özel bir soru soracağım bana kızmayın lütfen internette yeterli bilgi bulamadım.hamileliğin herhangi bir aşamasında cinsel hayat sorun oluyor mu? Yani bebeğe bir zararı oluyor mu? Eşim birşey okumuş internette bir haftadır başımın etini yedi bebeğe bişi olur tehlikeliymiş vs diye.sizde durumlar ne diye haddim olmayan bi soru sorsam
Geçmiş olsun canım insaallahh yoluna girer doğana kadarKızlar bugün randevum vardı. Bebisimi gördüm 960 gram olmuş. Sol böbrek hariç herseyi iyi dedi doktorum. Ama sol böbrek çok yüksek ihtimalle çürük yani fonksiyonu yok dedi. Çok üzüldüm yine çok ağladım.
Çocuk nefrolojisi doğumdan 1 gün sonra gormeliymis. .sizden ricam mübarek ramazan ayı geliyor dua ederken benim oğluma da dua edin ne olur. Sağlıkla sıhhatli yavrularimiza zamanında kavusup güzelce buyutmemizi nasip etsin Rabbım inşallah
+1Kızlar kaç kilo aldınız ben +10 ile devam ediyorum tartıya çıkmak istemiyorum 32 beden kot pantolon giyerdim hiçbir kıyafetim olmuyor sürekli postlar görüyorum 6/7 kilo ile doğuma gidenler var bunalıma girdim resmen sizde durumlar nasıl
Canım bende öyle 4 gündürr gripim halsiz dökülüyorum ya terlemen lazım iyice bide ıhlamur kuşburnu kaynat iç limon sık ben daha yeni bugün az toparlandım öksürük desen vardı bogaz kaşintısı öldüm resmen hep gargara ettim burun spreyi kizım icin vardı onu sıkıp uyuyodum rahatlatıyodu beni evi bolbol havalandır bol su iç iştah desen sıfır zarzor yiyorum cocugum beslensin diyeKızlar ben grip oldum yaa. Her yerim dökülüyor. Burnum akıyor sürekli. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?
FeramatArkadaşlar gebelikte hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?
Normal canım mideni zorladığın içinArkdaşalar günaydın,
Bu aralar akşamları yediklerimi sindiremiyorum akşamda yemek bitsin diye yedim midem çok kötüydü gece kalkıp ilaç içeyim dedim içmemle kusmam bir oldu sizce normal mi ya 6. Ayda kusmak.
Amin canım inşallah.Geçmiş olsun canım insaallahh yoluna girer doğana kadar
Internete bakma senKızlar 2 gündür gece uyurken bacak ağrısı yaşıyorum, sanki saatlerce yürümüşüm de bacaklarım yorulmuş gibi. Uykumu vs çok etkiliyor yaşayan var mı benzer bir şey? İnternette huzursuz bacak sendromu diyor
Dimi ya nasıl birden büyüyeceklerYa kizlar bizim bebisler hala cok ufak 1 kg bile olmadilarrr 2.5 ayda nasil 3 kilolara gelecekler hayal edemiyorumsimdi bile biraz yuruyunce belim cok agriyor napicaz biz
Egzersiz yapDimi ya nasıl birden büyüyeceklerbizi de büyütecekler bol bol bel bacak çalıştırmak lazım valla oturduğu yerden yardımsız kalkamayanlardan olucaz yakında
Bana diyene bakkkk sen yapppEgzersiz yap
Ben yapamiyorum evi supurmemle temizlememle yetiyo artıkBana diyene bakkkk sen yapppben başladım bu arada bel ağrılarıma katlanamayınca mecbur kaldım gibi oldu ama pilatesten nefret ettiğimi farkettim 15 kere bir hareket onu da 3 set yap bilmem nee bana göre değilmiş. Akışımda yogamı yapıyorum açma germe esneme oh mis havalar düzelsin yürüyüşüme de çıkıcam yumurta dayandı galiba hahajaahaj
Sagol canımgeçmiş olsun
elif hanım merhaba forumda dolaşırken Eylül ayında başka bir kullanıcının açtığı bir başlıkta denk geldim ve size sormak istedim hamile olduğunuzu da öğreninceMerhaba canım,
Eğer düşük tehliken yoksa doktorda yasaklamadıysa aksine bebek için bile iyi geliyor diye duydum ve okudum.
Mesela benim düşük tehlikem vardı 4. Aya kadar biz hiç yapmadık halada yapıyoruz sayılmaz tamamen uzaklaştık korkudan yani.
İkinci ayımda keseye yakın bi kanama var diye bir ay yasaklamıştı sonra bi sorun kalmadı normal hayatınıza dönebilirsiniz demişti.o kadar evham yaptı ki beni de korkuttu eşim size sormak istedim ben deMerhaba canım,
Eğer düşük tehliken yoksa doktorda yasaklamadıysa aksine bebek için bile iyi geliyor diye duydum ve okudum.
Mesela benim düşük tehlikem vardı 4. Aya kadar biz hiç yapmadık halada yapıyoruz sayılmaz tamamen uzaklaştık korkudan yani.
Riskli bir durum yoksa ve doktor yasaklamadıysa aynen hayatınıza devam edebilirsiniz :)
Teşekkür ederim kızlar içim rahatladıEger erken dogum gibi riskin yoksa doktorun uyarmadiysa bir tehlikesi yok balim merak etme.
Evde yürüyüş yap kız bir sürü video var youtube’da. Başta yorucu olur ama yaptıkça vücut alışıyorBen yapamiyorum evi supurmemle temizlememle yetiyo artıkyürüyüş desen çıkamam kızıkamı kime bırakem ağlar durur peşimde
Merhaba canım,[
elif hanım merhaba forumda dolaşırken Eylül ayında başka bir kullanıcının açtığı bir başlıkta denk geldim ve size sormak istedim hamile olduğunuzu da öğreninceÖncelikle tebrikler Herhalde gebelikten önce prolaktin değeriniz üst sınıra yakınmış ve bir kullanıcı size doktorunuza danışıp dostinex kullanıp minımuma indirmenizi tavsiye etmiş. Şimdi hamile olduğunuza da okuyunca sormak istedim acaba gerçekten uydunuz mu tavsiyesine arkadaşın. Benim de prolaktin yüksekliğim var çok yüksek olmasa da referans aralığı üst sınırında ..
Oyle yapıyorum tabii yapmama gerek kalmıyoki kızım sağolsun oturtmuyo pekEvde yürüyüş yap kız bir sürü video var youtube’da. Başta yorucu olur ama yaptıkça vücut alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?