- 18 Mart 2023
- 2.301
- 1.449
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.721
Benimde 11-12. Haftaya kadar aralıklarla oldu ilaç iğne felan kullandım hep doktorda hep yasaklamıştı şükür herşey geçti bende bir daha sormadım serbest mi diye dese bile yapmamİkinci ayımda keseye yakın bi kanama var diye bir ay yasaklamıştı sonra bi sorun kalmadı normal hayatınıza dönebilirsiniz demişti.o kadar evham yaptı ki beni de korkuttu eşim size sormak istedim ben de
Teşekkür ederim kızlar içim rahatladı
Teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba canım,
Benim proklatim değerim yüksek değildi sadece sormuştum diye hatırlıyorum hiçbir zaman bununla ilgili bir ilaç kullanmadım. Kullanıcı başka birisi olabilir
Anneme soruyorum bugun nasil olacak diye bol bol ya sabir cekeceksin yapacak bir sey yok diyoDimi ya nasıl birden büyüyeceklerbizi de büyütecekler bol bol bel bacak çalıştırmak lazım valla oturduğu yerden yardımsız kalkamayanlardan olucaz yakında
Ne demek rica ederimTeşekkür ederim cevabınız içinaynen sormuşsunuz o da size doktorunuza minimum seviyeye indirmek istediğinizi söylemenizi tavsiye etmiş. Kendisi de bu şekilde hamile kalmış. Ben de hamile olduğunuzu okuyunca sormak istedim özelden de yazabilirmişim aslında kusura bakmayın yeniyim burada Tekrardan tebrikler
Ay doğruuuu senin mesai 7/24Oyle yapıyorum tabii yapmama gerek kalmıyoki kızım sağolsun oturtmuyo pek
Ahahahahh çok haklı yapacak hiçbir şey yokkAnneme soruyorum bugun nasil olacak diye bol bol ya sabir cekeceksin yapacak bir sey yok diyo
Aaa hadi ya bunu önceden bilmen çok iyi olmuş Sena doğduktan sonra yaparsınız yürüyüşünüzü sporunuzu annesiiiikızlar ben doktora pilatese başlayabilir miyim dedim ve hayır cevabını aldım, serviksim kısa ve kan pıhtılaşması sebebiyle iğne kullanıyorum, normal doğum taraftarı değilim riskli bir gebesin dedi ufak ufak yürü istersen sadece dedi .. hayırlısı artık sağlıklı olalım da .:) bende pozitif sezeryan hikayeleri okumaya başliyim yavaştan
Mesir macunuukızlar ben doktora pilatese başlayabilir miyim dedim ve hayır cevabını aldım, serviksim kısa ve kan pıhtılaşması sebebiyle iğne kullanıyorum, normal doğum taraftarı değilim riskli bir gebesin dedi ufak ufak yürü istersen sadece dedi .. hayırlısı artık sağlıklı olalım da .:) bende pozitif sezeryan hikayeleri okumaya başliyim yavaştan
Oyuzden diyorum bolbol dinleninAy doğruuuu senin mesai 7/24
Yaaaaa canım zaten kafamıza görr egzersiz yapmakta yanlış aslında ben doktora gidene kadar sormayı unutuyom zatenkızlar ben doktora pilatese başlayabilir miyim dedim ve hayır cevabını aldım, serviksim kısa ve kan pıhtılaşması sebebiyle iğne kullanıyorum, normal doğum taraftarı değilim riskli bir gebesin dedi ufak ufak yürü istersen sadece dedi .. hayırlısı artık sağlıklı olalım da .:) bende pozitif sezeryan hikayeleri okumaya başliyim yavaştan
Benim bugün 22+6 nerdeyse 23 yani. Bugün doktora gittim dün akşam karnıma bi ağrı girdi 15 dk kıvrandırdı korktum bir şey yok dedi neyse ki. Ama kg olarak 530 gram dedi bu haftalarda normal mi?Ya kizlar bizim bebisler hala cok ufak 1 kg bile olmadilarrr 2.5 ayda nasil 3 kilolara gelecekler hayal edemiyorumsimdi bile biraz yuruyunce belim cok agriyor napicaz biz
Normal normall canım.banada az gibi gelmisti benimkide 525 tiBenim bugün 22+6 nerdeyse 23 yani. Bugün doktora gittim dün akşam karnıma bi ağrı girdi 15 dk kıvrandırdı korktum bir şey yok dedi neyse ki. Ama kg olarak 530 gram dedi bu haftalarda normal mi?
22nin sonunda 23’te bebişiniz kaç grdı hatırlıyor musunuz
Hahahahahahha ben hic etmiyorum yaa zaten herkesten uzağımKurabiye pogaca ve börek sarıp dolaba attım birileri gelirse bebek görmeye hazır olsun bi seyler diye ama yok daha yapmam ne gerek var o kadar ugrastım 30 adet pogaca kurabiye cıktı ikiser tane koysam anca iki aile agırlaryorulduğumda cabası bugün hic halim kalmadı valla
Aman bi heves ettim ama basladıgıma pişman oldum yarımda bırakamadım neyse bitti amaHahahahahahha ben hic etmiyorum yaa zaten herkesten uzağım
Maşaallahh canım sanaAman bi heves ettim ama basladıgıma pişman oldum yarımda bırakamadım neyse bitti amaartık bunlar bitince hazır bi şeylerle agırlar geçerim
Ben bir öğün yesem o kiloyu alıyorum
Ay vallahii aynıyız cidden psikolojim bozuldu hicmi yemicem diyorum tartı diyomBen bir öğün yesem o kiloyu alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?