2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Benimde 11-12. Haftaya kadar aralıklarla oldu ilaç iğne felan kullandım hep doktorda hep yasaklamıştı şükür herşey geçti bende bir daha sormadım serbest mi diye dese bile yapmam

Merhaba canım,
Benim proklatim değerim yüksek değildi sadece sormuştum diye hatırlıyorum hiçbir zaman bununla ilgili bir ilaç kullanmadım. Kullanıcı başka birisi olabilir
Teşekkür ederim cevabınız için aynen sormuşsunuz o da size doktorunuza minimum seviyeye indirmek istediğinizi söylemenizi tavsiye etmiş. Kendisi de bu şekilde hamile kalmış. Ben de hamile olduğunuzu okuyunca sormak istedim özelden de yazabilirmişim aslında kusura bakmayın yeniyim burada Tekrardan tebrikler

Ne demek rica ederim
Ama doktoruma hiçbir şekilde bu konudan bahsetmedim normal muayanelere girdim klomen kullanmaya karar verdik ve şükür o ay hamile kaldım. Darısı en kısa zamanda güzel bir şekilde sizede nasip olsun

kızlar ben doktora pilatese başlayabilir miyim dedim ve hayır cevabını aldım, serviksim kısa ve kan pıhtılaşması sebebiyle iğne kullanıyorum, normal doğum taraftarı değilim riskli bir gebesin dedi ufak ufak yürü istersen sadece dedi .. hayırlısı artık sağlıklı olalım da .:) bende pozitif sezeryan hikayeleri okumaya başliyim yavaştan

Aaa hadi ya bunu önceden bilmen çok iyi olmuş Sena doğduktan sonra yaparsınız yürüyüşünüzü sporunuzu annesiiii

Mesir macunuu
Bende bunların hiçbirini yapamıyorum kan sulandırıcı kullanıyorum. Doktorum sadece günde yarım saat yürüyüş yapabilirsin dedi.

Yaaaaa canım zaten kafamıza görr egzersiz yapmakta yanlış aslında ben doktora gidene kadar sormayı unutuyom zaten hic okuma sezaryende neler yaşanıyor bence bilmeden ameliyata gir daha iyi hem daha çok cesaretlenirsin bana anlatmalarına bile izin vermezdim

Ya kizlar bizim bebisler hala cok ufak 1 kg bile olmadilarrr 2.5 ayda nasil 3 kilolara gelecekler hayal edemiyorum simdi bile biraz yuruyunce belim cok agriyor napicaz biz
Benim bugün 22+6 nerdeyse 23 yani. Bugün doktora gittim dün akşam karnıma bi ağrı girdi 15 dk kıvrandırdı korktum bir şey yok dedi neyse ki. Ama kg olarak 530 gram dedi bu haftalarda normal mi?
22nin sonunda 23’te bebişiniz kaç grdı hatırlıyor musunuz

Reactions: Jou
Normal normall canım.banada az gibi gelmisti benimkide 525 tidetayda 27şubatta 22+5

Kurabiye pogaca ve börek sarıp dolaba attım birileri gelirse bebek görmeye hazır olsun bi seyler diye ama yok daha yapmam ne gerek var o kadar ugrastım 30 adet pogaca kurabiye cıktı ikiser tane koysam anca iki aile agırlar yorulduğumda cabası bugün hic halim kalmadı valla

Hahahahahahha ben hic etmiyorum yaa zaten herkesten uzağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…