- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.741
Merhaba bence detayli ultrason ceken ve kendi doktorunuzun dedigi dogrudur , tabii yine Allah bilir ama :)Merhaba kizlar 19 haftamda ayrıntılı usg kız dedi doktor geçen acilde erkek dedi hatta şaşırdık amankiz dediydi dedik yok erkek dedi 23 haftamda Dr gittik hocam cinsieytini görüyormusunuz siz kız demistiniz acilde Dr erkek dedi dedik poposunun üstüne oturmuş net goremiyorum ama kız dedi kesin konuşmadı anlayanlar bakabilirmi aldimdi hep biseyler pembis pembis bu durum gibi başına gelen var Eki Görüntüle 3397467
Fetal dna testi yaptırabilirsin kandan bakılıyor 99.9 doğru sonuç veriyorKizlar mrb benim ikili testim biyokimyasal risk çıkmıştı ama kombinede bi sıkıntı yoktu.Bebegin ensesi burnu herseyi normaldi.22.haftada ayrintili ultrayonda vsd yani kalbinde delik gözlemlendi bunu da genetik hastalıklarla(down vs.) iliskilendirildi.ileri test istendi ama almak istemediğim için yapmayacam ama içim içimi yiyor ne olacak nasıl die .. benim gibi bi durum yaşayıp saglikli çocuk doğuran var mı?yada böyle bi durum yaşayan?
Cocuuugunu gormek isteyen ikramligiyla gelsin… ay sinir oluyorum bebek gormeye gidip de hizmet bekleyenlereKurabiye pogaca ve börek sarıp dolaba attım birileri gelirse bebek görmeye hazır olsun bi seyler diye ama yok daha yapmam ne gerek var o kadar ugrastım 30 adet pogaca kurabiye cıktı ikiser tane koysam anca iki aile agırlaryorulduğumda cabası bugün hic halim kalmadı valla
Kesinlikle katılıyorum ama bana suan bile gelmek isteyenler var inanır mısın ortalık gripten kaynıo, millet misafircilik derdinde allahtan eşim hepsine ayarı verio eşim hamile hasta olur daha sonra bekleriz dioCocuuugunu gormek isteyen ikramligiyla gelsin… ay sinir oluyorum bebek gormeye gidip de hizmet bekleyenlere
Canım merhaba,Kizlar mrb benim ikili testim biyokimyasal risk çıkmıştı ama kombinede bi sıkıntı yoktu.Bebegin ensesi burnu herseyi normaldi.22.haftada ayrintili ultrayonda vsd yani kalbinde delik gözlemlendi bunu da genetik hastalıklarla(down vs.) iliskilendirildi.ileri test istendi ama almak istemediğim için yapmayacam ama içim içimi yiyor ne olacak nasıl die .. benim gibi bi durum yaşayıp saglikli çocuk doğuran var mı?yada böyle bi durum yaşayan?
Bizimde akrabalar değil ama arkadaşlar gelmek istiyor üstüne üstelikte bundan bundan istiyoruz diye sipariş veriyorlar he tamam siz gelim yapcam ben dedim yapmadımKesinlikle katılıyorum ama bana suan bile gelmek isteyenler var inanır mısın ortalık gripten kaynıo, millet misafircilik derdinde allahtan eşim hepsine ayarı verio eşim hamile hasta olur daha sonra bekleriz dio
Canım fetal dna testi senden kan alınarak yapılıyor, ona baktırabilirsin. Ben inanıyorum inşallah herşey yolundadır :)Kizlar mrb benim ikili testim biyokimyasal risk çıkmıştı ama kombinede bi sıkıntı yoktu.Bebegin ensesi burnu herseyi normaldi.22.haftada ayrintili ultrayonda vsd yani kalbinde delik gözlemlendi bunu da genetik hastalıklarla(down vs.) iliskilendirildi.ileri test istendi ama almak istemediğim için yapmayacam ama içim içimi yiyor ne olacak nasıl die .. benim gibi bi durum yaşayıp saglikli çocuk doğuran var mı?yada böyle bi durum yaşayan?
Insallah canım üzüldüğüm şey kalbinde delik olması değil Allahin izniyle halledilir ama bunu down sendromuyla iliskilendirmesi beni uzduCanım merhaba,
Benim arkadaşım doğum yaptı ve bebeğinin kalbinde delik vardı oğlu sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Şuanda 7 aylık felan geçenlerde doktora götürdüler bebeğin kalbindeki delik küçülmüş ama maşallah gayet sağlıklı bir bebek. Sende canını sıkma oluyor böyle şeyler ya anne karnında yada doğumdan sonra geçiyor bu durumlar.
Insallah hersey iyidirCanım fetal dna testi senden kan alınarak yapılıyor, ona baktırabilirsin. Ben inanıyorum inşallah herşey yolundadır :)
Tek başına bir şey ifade etmiyor canım onlar.Insallah canım üzüldüğüm şey kalbinde delik olması değil Allahin izniyle halledilir ama bunu down sendromuyla iliskilendirmesi beni uzdu
Canım belirsizliğin ne kadar kötü bir durum olduğu hepimiz biliyoruz.. kalan aylarını kendini yıpratarak geçirmektense bütün testleri yapıp sonuca mı bağlasanKizlar mrb benim ikili testim biyokimyasal risk çıkmıştı ama kombinede bi sıkıntı yoktu.Bebegin ensesi burnu herseyi normaldi.22.haftada ayrintili ultrayonda vsd yani kalbinde delik gözlemlendi bunu da genetik hastalıklarla(down vs.) iliskilendirildi.ileri test istendi ama almak istemediğim için yapmayacam ama içim içimi yiyor ne olacak nasıl die .. benim gibi bi durum yaşayıp saglikli çocuk doğuran var mı?yada böyle bi durum yaşayan?
Nasil yani hastanede tek mi kalicazKızlar benim psikolojim yavaştan çökmeye başladı… cahilliğin verdiği mutluluk doğum hikayeleri dinledikçe bir şeyler öğrenmeye başladıkça kayboluyordoğumdan hala korkmuyorum ama prosedürler, yalnız kalmak(hastaneye ilk gittiğimizde eşim yanıma giremeyecekmiş ve doğumdan sonraki 3 gün hastanede kalamayabilirmiş), doğumdan sonra çekirdek ailemize özel olmasını umduğum anların öyle olamama ihtimali(kv bize özel alan açmazsa..), lohusalıkta kendimi kaybedip terör estirirsem .. özellikle bebekle ilgili şöyle yap böyle yap biz eskiden şöyle yapardık muhabbetlerine kırıcı cevaplar verme ihtimalim çok yüksek her şeyi planlama, her şeye hazırlıklı olma huyum beynimde bu senaryoları döndürüp duruyor. Nasıl kurtulucam bu saçma düşüncelerden
Canım acemi :) inan hepimizde aynı durum var bende sürekli amaa sürekli endişe içindeyim nasıl olur nasıl yapılır, ama bildiğim bir şey var ki bizim için en güzeli neyse olacak inşallah :) ve bunları yaşamak bile bizim için ne kadar büüyüüük şükür sebebi öyle değil mi? :) o pamuk ten yanaklarımıza değdiğinde her şey unutulacak ben biliyorum :)Kızlar benim psikolojim yavaştan çökmeye başladı… cahilliğin verdiği mutluluk doğum hikayeleri dinledikçe bir şeyler öğrenmeye başladıkça kayboluyordoğumdan hala korkmuyorum ama prosedürler, yalnız kalmak(hastaneye ilk gittiğimizde eşim yanıma giremeyecekmiş ve doğumdan sonraki 3 gün hastanede kalamayabilirmiş), doğumdan sonra çekirdek ailemize özel olmasını umduğum anların öyle olamama ihtimali(kv bize özel alan açmazsa..), lohusalıkta kendimi kaybedip terör estirirsem .. özellikle bebekle ilgili şöyle yap böyle yap biz eskiden şöyle yapardık muhabbetlerine kırıcı cevaplar verme ihtimalim çok yüksek her şeyi planlama, her şeye hazırlıklı olma huyum beynimde bu senaryoları döndürüp duruyor. Nasıl kurtulucam bu saçma düşüncelerden
Devlette istediğimiz zaman yaptırabilir miyiz? Ben de ikili test yaptırmadım ama bir sürpriz ile katşılaşmayım diye düşünüyorum hepFetal dna testi yaptırabilirsin kandan bakılıyor 99.9 doğru sonuç veriyor
Birebir aynı… evimiz çok küçük salonda yatacak belki 1 buçuk 2 ay.. benim de problemim yok çok şükür ama ortak noktamız da yok eşim izin alana kadar napıcam bilmiyorumNasil yani hastanede tek mi kalicazlohusalik sureci beni de korkutuyor… annem olursa yanimda neyse de esimin teyzesi de gelebilir annem gelemezse… ya da annemden sonra bebegi gormeye gelir… ondan yana pek problemim yok kadini cok seviyorum cok tatli etliye sutluye karismaz ama evimiz cok kucuk esim izinli olacak o evde surekli dip dibe olmak zorlayacak beni… alisik oldugum yalniz ortamimizi isteyecegim muhtemelen… ay allah kolaylik versin bize
Çookk şükür doğru söylüyorsun hepsi olacak ve bir gün bitecek. Her şeyin mükemmel ilerlemesini beklemek belki de kaygıyı yaratıyorCanım acemi :) inan hepimizde aynı durum var bende sürekli amaa sürekli endişe içindeyim nasıl olur nasıl yapılır, ama bildiğim bir şey var ki bizim için en güzeli neyse olacak inşallah :) ve bunları yaşamak bile bizim için ne kadar büüyüüük şükür sebebi öyle değil mi? :) o pamuk ten yanaklarımıza değdiğinde her şey unutulacak ben biliyorum :)
İyi yapmıssın canımBizimde akrabalar değil ama arkadaşlar gelmek istiyor üstüne üstelikte bundan bundan istiyoruz diye sipariş veriyorlar he tamam siz gelim yapcam ben dedim yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?