- 25 Ağustos 2019
- 62.406
- 119.744
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.081
Hee ozamann tamamm toparlanırr elbett açkarnada içince bozdu bağırsagıŞeker yüklemesinden sonra oldum Jouu bence.
Cumartesi o içeceği içtim ya mahvetti beni
Benim burada (almanya) kaydım yok ya zaten burada elektronik hiçbir şey yok milattan önceden kalmalar ya sağlık ocağı arayacak çağıracak falan peeeh ben sizden duymasam aşı olmam gerektiğini bilmiyordumNe saçma töbe yaa
Sistemdende zaten en son ne zaman vurunduğunu görüyorlar.
He almanyadasın bende diyorum burda öyle birsey duymadımBenim burada (almanya) kaydım yok ya zaten burada elektronik hiçbir şey yok milattan önceden kalmalar ya sağlık ocağı arayacak çağıracak falan peeeh ben sizden duymasam aşı olmam gerektiğini bilmiyordum
Evet evet o bozdu kusmamak için kendimi zor tutmuştumHee ozamann tamamm toparlanırr elbett açkarnada içince bozdu bağırsagı
Seker yüklemen nasıl oldu dr nededi
Allah seni söyle cihazları değiştirsinlerBenim burada (almanya) kaydım yok ya zaten burada elektronik hiçbir şey yok milattan önceden kalmalar ya sağlık ocağı arayacak çağıracak falan peeeh ben sizden duymasam aşı olmam gerektiğini bilmiyordum
Evet evet o bozdu kusmamak için kendimi zor tutmuştum
Eee tamamm super ozamanGayet normal çıktı cano Onla beraber d vitaminimede bakmışlardı çok düşükmüş takviye alcam bugün doktorum ilaç yazdı.
28den itibaren dönmeleri normal kabul ediliyor rümeysa , bugün bizim ki de çok hareketli değilKızlar benim de bebeğim 2-3 gündür hem çok aşağıda hem de hareketleri azaldı. Döndü mü acaba erkenden? Benim bildiğim 32.haftadan sonra baş aşağı dönmeleri gerekiyor. 1 hafta sonra kontrolüm var o zaman görücez bakalım.
Sezeryansa önemli değil normal doğumda önemli sonuçta normal doğumda donmese sezeryana alınıyor kaç haftalık sin bende dün kontrole gittim bebek popo üstü dedi dönmesi için daha erken zaten dedi 25 haftalik benimBebeği ters duran var mı? Doktor artık dönmesi gerekiyor bol yürüyüş yap dedi.sezeryanda dönmesi çok önemli mi acaba bebeğin
Kabız olmuyorum aksine çalıştırdı bağırsaklarımı ama bende normalde hassas bağırsak sendromu var zaten gaz problemim var dikkat ederim yediklerime banada feramat verdi fazla çalıştırdı galiba kemiklerim acıyor nefesim kesiliyor sanki içmicem bakalım bi kaç gün farkı olcak mı görcemDemir ilacınız nedir benimki feramat ve hic kabız olmadımmesirmacunu
Benide oyle mahvetti kustum resmen ama yine de çektirdim doktorada demedimŞeker yüklemesinden sonra oldum Jouu bence.
Cumartesi o içeceği içtim ya mahvetti beni
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim canım.28den itibaren dönmeleri normal kabul ediliyor rümeysa , bugün bizim ki de çok hareketli değil
ay neyse yaptılar bariHe almanyadasın bende diyorum burda öyle birsey duymadım
Bana kalsa sağlık sistemini toptan değiştiririm hergün bir yaşıma daha giriyorumAllah seni söyle cihazları değiştirsinler
Benimde bikez vuruldu kızımda iki kez vurulmustum dahada vurulmayacam yetoooay neyse yaptılar bari
Bana kalsa sağlık sistemini toptan değiştiririm hergün bir yaşıma daha giriyorum
Anladımm dene bakalım bide öylee cok gecmis olsun canımKabız olmuyorum aksine çalıştırdı bağırsaklarımı ama bende normalde hassas bağırsak sendromu var zaten gaz problemim var dikkat ederim yediklerime banada feramat verdi fazla çalıştırdı galiba kemiklerim acıyor nefesim kesiliyor sanki içmicem bakalım bi kaç gün farkı olcak mı görcem
Maşallah canımKızlar kontrolden geliyorum çok şükür her şey yolundaaNST’ye bağlandım artık iki haftada bir gidicem bebişkonun başı aşağıdaymış onu da gördüm 1300 gr olmuşuz boyunu unuttum ama ikisi de haftasına uyumlu dedi
Yine yeni bir şey öğrendim bu ilk haftalar yaptırdığımız toksoplazma testini tekrar yaptıracakmışım bugün aşı olduğum için kan veremedim bir sonrakine kaldı
Ayyyy kizzz 1kiloyu geçmiş bilee yaa çok güzel iyice etlendi tospakk kaç haftalıksın şuan pekiiKızlar kontrolden geliyorum çok şükür her şey yolundaaNST’ye bağlandım artık iki haftada bir gidicem bebişkonun başı aşağıdaymış onu da gördüm 1300 gr olmuşuz boyunu unuttum ama ikisi de haftasına uyumlu dedi
Yine yeni bir şey öğrendim bu ilk haftalar yaptırdığımız toksoplazma testini tekrar yaptıracakmışım bugün aşı olduğum için kan veremedim bir sonrakine kaldı
Valla internetten okuduğum kadarıyla burda prosedür dahilinde ama Türkçe olarak arattığımda çıkmıyorMaşallah canımToxoplazmayı neden tekrar yaptıracakmışsın ki acaba? Doktor bir açıklama yaptı mı, bizden de isteyecekler mi acaba
28+5teyiizAyyyy kizzz 1kiloyu geçmiş bilee yaa çok güzel iyice etlendi tospakk kaç haftalıksın şuan pekii
SAncın nasıldı peki normalmii iyimiydi
toksoplazma nedu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?