2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar selam nasıl gidiyor hamilelik? Benim kasıklarımda ayağa kalkınca yürüyünce felan bazen çok acı baskı oluyor sizde de oluyor mu

Ohhh süperrr hadi bakalımm 1 kiloyu aştın sonunda

Anladım canım

Hayırlı olsun canım Allah tamına da erdirsin

Ben tutuyorum inşallah canım nasıldi ilk gün
Ben ilk gün çalıştığım için ve ayrıca öksürük olduğu için biraz zorlandım. Bugün yani ikinci gün tutmadım. Öksürüğüm geçti elhamdülillah. Yarın da çalışacağım ama yine de tutmayı düşünüyorum. En son perşembe çalışacağım sonra izne ayrılıyorum artık. Evde rahat rahat tutarım diyorum. Sen çalışıyor musun canım?

Yok canım ben şuan çalışmıyorum inşallah sağlığın yerinde olsun önce sonra tutarsın benim bugün daha iyiydi çok şükür evde daha rahat oluyor izne ayrilinca tutarsın olmadı zorlama kaç hafta oldunuz

27.haftadayız biz. Siz? Aynen izne ayrılınca oruç, ibadet, temizlik hep beni bekliyor. Çalışmak ve ev işleri birlikte çok zor hele ki ramazanda

27.haftadayız biz. Siz? Aynen izne ayrılınca oruç, ibadet, temizlik hep beni bekliyor. Çalışmak ve ev işleri birlikte çok zor hele ki ramazanda
Merhaba
İzne ayrılıyorum dediniz ya doğum ücreti alacak mısınız. Çünkü onu alabilmek için 32. Haftadan önce rapor felan almamak gerekiyor bir sorayım dedim.

acemiii iyi olmanıza çok sevindim maşallah kilosu da çok güzel sağlıkla gelsin inşallahh :)

Canım yanlış anlamayın ama neden tutuyorsunuzki bebeğe günah ve sevap işlenmiyor ki bebeğe günah ediyorsunuz tabiki siz daha iyi bilirsiniz kendinizi öyle tutayimda borcum olmasın diye düşünmeyin inanki iyi değil benim arkadaşımda tutmuştu böyle ve bebeği zarar gördü kilosu yavaşladı yapmayın öyle

Jou naber tatlıııımmm :) günlük azarımı yemeden seni sorduğum için bi alkış alabilir miyim litfeeeeen

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…