- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.101
Ohhh süperrr hadi bakalımm 1 kiloyu aştın sonunda28+5teyiizsancı da kalp atışı da normal dedi çok şükürr 19-21 arası gidip geliyordu kalp atışı da 120lerden 165e kadar sürekli değiştiii
Toksoplazma hani az pişmiş et yumurta falan yemememizi gerektiren parazit vardı ya onun testini tekrar yapıcaklarmış
Oluyor canım özellikle ilk sabah uyandığımda ve gece sağa sola dönerken felâket ağrıyor...Kızlar selam nasıl gidiyor hamilelik? Benim kasıklarımda ayağa kalkınca yürüyünce felan bazen çok acı baskı oluyor sizde de oluyor mu
Benim de öyle canım, bende en çok yürürken oluyor inanılmaz bir baskı yapıyor zaten çok aşağıdaymış da ondan diye düşünüp korkuyorumOluyor canım özellikle ilk sabah uyandığımda ve gece sağa sola dönerken felâket ağrıyor...
Hayırlı olsun canım Allah tamına da erdirsinKızlar kontrolden geliyorum çok şükür her şey yolundaaNST’ye bağlandım artık iki haftada bir gidicem bebişkonun başı aşağıdaymış onu da gördüm 1300 gr olmuşuz boyunu unuttum ama ikisi de haftasına uyumlu dedi
Yine yeni bir şey öğrendim bu ilk haftalar yaptırdığımız toksoplazma testini tekrar yaptıracakmışım bugün aşı olduğum için kan veremedim bir sonrakine kaldı
Bendede oluyor bacaklarda da oluyorKızlar selam nasıl gidiyor hamilelik? Benim kasıklarımda ayağa kalkınca yürüyünce felan bazen çok acı baskı oluyor sizde de oluyor mu
Ben ilk gün çalıştığım için ve ayrıca öksürük olduğu için biraz zorlandım. Bugün yani ikinci gün tutmadım. Öksürüğüm geçti elhamdülillah. Yarın da çalışacağım ama yine de tutmayı düşünüyorum. En son perşembe çalışacağım sonra izne ayrılıyorum artık. Evde rahat rahat tutarım diyorum. Sen çalışıyor musun canım?Ben tutuyorum inşallah canım nasıldi ilk gün
Genelde oluyor ama bilemiyorumBenim niye bebek kıyafet ve eşya hevesim yok ya
Yok canım ben şuan çalışmıyorum inşallah sağlığın yerinde olsun önce sonra tutarsınBen ilk gün çalıştığım için ve ayrıca öksürük olduğu için biraz zorlandım. Bugün yani ikinci gün tutmadım. Öksürüğüm geçti elhamdülillah. Yarın da çalışacağım ama yine de tutmayı düşünüyorum. En son perşembe çalışacağım sonra izne ayrılıyorum artık. Evde rahat rahat tutarım diyorum. Sen çalışıyor musun canım?
Hayırlı uğurlu olsun Allah giydirmeyi de nasip etsin inşallah canımTeyzeleri bakın benim kızımın cicilerinee
27.haftadayız biz. Siz? Aynen izne ayrılınca oruç, ibadet, temizlik hep beni bekliyor. Çalışmak ve ev işleri birlikte çok zor hele ki ramazandaYok canım ben şuan çalışmıyorum inşallah sağlığın yerinde olsun önce sonra tutarsınbenim bugün daha iyiydi çok şükür evde daha rahat oluyor izne ayrilinca tutarsın olmadı zorlama kaç hafta oldunuz
Amin canım cümlemizeHayırlı uğurlu olsun Allah giydirmeyi de nasip etsin inşallah canım
Merhaba27.haftadayız biz. Siz? Aynen izne ayrılınca oruç, ibadet, temizlik hep beni bekliyor. Çalışmak ve ev işleri birlikte çok zor hele ki ramazanda
acemiii iyi olmanıza çok sevindim maşallah kilosu da çok güzel sağlıkla gelsin inşallahh :)Kızlar kontrolden geliyorum çok şükür her şey yolundaaNST’ye bağlandım artık iki haftada bir gidicem bebişkonun başı aşağıdaymış onu da gördüm 1300 gr olmuşuz boyunu unuttum ama ikisi de haftasına uyumlu dedi
Yine yeni bir şey öğrendim bu ilk haftalar yaptırdığımız toksoplazma testini tekrar yaptıracakmışım bugün aşı olduğum için kan veremedim bir sonrakine kaldı
Canım yanlış anlamayın ama neden tutuyorsunuzki bebeğe günah ve sevap işlenmiyor ki bebeğe günah ediyorsunuz tabiki siz daha iyi bilirsiniz kendinizi öyle tutayimda borcum olmasın diye düşünmeyin inanki iyi değil benim arkadaşımda tutmuştu böyle ve bebeği zarar gördü kilosu yavaşladı yapmayın öyle27.haftadayız biz. Siz? Aynen izne ayrılınca oruç, ibadet, temizlik hep beni bekliyor. Çalışmak ve ev işleri birlikte çok zor hele ki ramazanda
Teşekkür ederiiiz amin canım hepimizinki inşallahhacemiii iyi olmanıza çok sevindim maşallah kilosu da çok güzel sağlıkla gelsin inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?