- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.041
canım ben kabız olduğumda yada gazımı çıkaramadığımda bu tarz şeyler yaşıyorum , sende öyle bir durum var mı?Kızlar hayırlı ramazanlar hepinize ben çok kötü oluyorum karnım taş gibi sırtımın kemikleri ağrıyor nefesim kesiliyor çokta yemiyorum bu yalancı kasılmamı yoksa gerçek mi bu spa yol mu yapıyor kendine gitsem mi ki doktora sizde böyle misiniz? Ne yapayım sizce
benim gündüz yemeklerden sonra genelde hareketleniyor ama akşam 9 dan sonra dinlenmeye geçtiğimde çok daha güzel hissediyorum elif :) geceleri hissetmiyorum uykumdan uyandıracak seviyede değil yada uykum ağır bilmiyorum :) ama sanırım bu haftadan sonra biraz azalaacakmış hareketleri , yerleri daraldığı içinKızlarrr
Bebeklerinizin hareketleri nasıl. Benim kız sanki gece gündüz uyumuyor gibi Maşallah sizinde öyle mi.
Benimde aynı her birşey yediğimden sonra bıcır bıcır Maşallahbenim gündüz yemeklerden sonra genelde hareketleniyor ama akşam 9 dan sonra dinlenmeye geçtiğimde çok daha güzel hissediyorum elif :) geceleri hissetmiyorum uykumdan uyandıracak seviyede değil yada uykum ağır bilmiyorum :) ama sanırım bu haftadan sonra biraz azalaacakmış hareketleri , yerleri daraldığı için
oyyy maşallah kuzulara yaaa :))Benimde aynı her birşey yediğimden sonra bıcır bıcır Maşallah
Benide hiç uykumdan uyandırmadı ben oturduğumda yattığımda hep hissediyorum kızım çok nazik hiç canımı acıtmadı tekmesini yemedim mesele çok nazik atıyor
Hahahh evett maşallahh o kadar hoşuma gidiyor kiiKızlarrr
Bebeklerinizin hareketleri nasıl. Benim kız sanki gece gündüz uyumuyor gibi Maşallah sizinde öyle mi.
Ooo kesinlikle ben de öyle içerisi o kadar dolu ki minicik gaza bile yer yok direkt sancı yapıyorcanım ben kabız olduğumda yada gazımı çıkaramadığımda bu tarz şeyler yaşıyorum , sende öyle bir durum var mı?
Ben hiç saymıyorum acemim yaa nasıl sayıyorsun mesela senHahahh evett maşallahh o kadar hoşuma gidiyor kiiartık yavaştan hareketlerini saymaya başlamamız gerekiyorr
Ben de daha saymaya başlamadım çünkü zaten durmuyorBen hiç saymıyorum acemim yaa nasıl sayıyorsun mesela sen
anladım kuzum , maşallah bu yavrulara :)Ben de daha saymaya başlamadım çünkü zaten durmuyorama bir kere başlayınca bütün pıt pıtları tekmeleri 10 taneye kadar saymamız yetiyor bir de hareket aralıklarını not etmemiz gerekiyor zaten belli bir düzene oturacakmış iki saatte bir gibiii
hadii hayırlı olsunn havvaa :) sağlıkla kolaylıkla inşşallahhh :)Kızlar doktordan geliyorum. Allah nasip ederse 1 haziran olarak kararlastirdik doğumu.
Çok heyecanlandım.
Tabi herseyin hayırlısı bebisim de uyacak mi bilmiyorum bizim belirledigimiz tarihe
Amin yasemincim insallahhadii hayırlı olsunn havvaa :) sağlıkla kolaylıkla inşşallahhh :)
Yav senn nerelerdesiiiiinNe merak edenimiz var ne soranımız
Suss kizzz ben diyincemi diyon 2ci gebişler pek sevilmiyor burdaYav senn nerelerdesiiiiin
Nasıl ters kafası yukardamıBebeği ters duran var mı? Doktor artık dönmesi gerekiyor bol yürüyüş yap dedi.sezeryanda dönmesi çok önemli mi acaba bebeğin
Dün aynı şeyi düşündüm haftaya kontrolüm var oraya gidene kadar demir ilacımı kesicem ona başlamıştım geçen hafta o yaptı sanırımcanım ben kabız olduğumda yada gazımı çıkaramadığımda bu tarz şeyler yaşıyorum , sende öyle bir durum var mı?
Bu hareketleri sayarsak olması gerekenden fazla olurHahahh evett maşallahh o kadar hoşuma gidiyor kiiartık yavaştan hareketlerini saymaya başlamamız gerekiyorr
Demir ilacınız nedir benimki feramat ve hic kabız olmadımDün aynı şeyi düşündüm haftaya kontrolüm var oraya gidene kadar demir ilacımı kesicem ona başlamıştım geçen hafta o yaptı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?