2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
canım ben kabız olduğumda yada gazımı çıkaramadığımda bu tarz şeyler yaşıyorum , sende öyle bir durum var mı?

Kızlarrr
Bebeklerinizin hareketleri nasıl. Benim kız sanki gece gündüz uyumuyor gibi Maşallah sizinde öyle mi.
benim gündüz yemeklerden sonra genelde hareketleniyor ama akşam 9 dan sonra dinlenmeye geçtiğimde çok daha güzel hissediyorum elif :) geceleri hissetmiyorum uykumdan uyandıracak seviyede değil yada uykum ağır bilmiyorum :) ama sanırım bu haftadan sonra biraz azalaacakmış hareketleri , yerleri daraldığı için

Benimde aynı her birşey yediğimden sonra bıcır bıcır Maşallah
Benide hiç uykumdan uyandırmadı ben oturduğumda yattığımda hep hissediyorum kızım çok nazik hiç canımı acıtmadı tekmesini yemedim mesele çok nazik atıyor

oyyy maşallah kuzulara yaaa :))

Ben hiç saymıyorum acemim yaa nasıl sayıyorsun mesela sen
Ben de daha saymaya başlamadım çünkü zaten durmuyor ama bir kere başlayınca bütün pıt pıtları tekmeleri 10 taneye kadar saymamız yetiyor bir de hareket aralıklarını not etmemiz gerekiyor zaten belli bir düzene oturacakmış iki saatte bir gibiii

anladım kuzum , maşallah bu yavrulara :)

Kızlar doktordan geliyorum. Allah nasip ederse 1 haziran olarak kararlastirdik doğumu.
Çok heyecanlandım.
Tabi herseyin hayırlısı bebisim de uyacak mi bilmiyorum bizim belirledigimiz tarihe
hadii hayırlı olsunn havvaa :) sağlıkla kolaylıkla inşşallahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…