- 18 Mart 2023
- 2.299
- 1.447
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.061
Canım bence cuma günü kontrole gittim bebeğin kafası aşağıda duruyormuş. Rahim ağzın kapalı kontrol ettim sıkıntı yok ama istirahatine dikkat etmeni istiyorum dedi.Bebeği ters duran var mı? Doktor artık dönmesi gerekiyor bol yürüyüş yap dedi.sezeryanda dönmesi çok önemli mi acaba bebeğin
Benimkii gynoferrosanol aşırı kabız yapıyor.Demir ilacınız nedir benimki feramat ve hic kabız olmadımmesirmacunu
Bende Diyarbakır'da yaşıyorum Haziran ortasi dogurcam.4 takım uzun kollu aldım geri kalanını hep kısa kollu aldım.burasi çok sıcak sadece ince zıbın giydiririz büyük ihtimal.pijama gece giydirmek için aldım 5-6 tane.İyi akşamlar kızlarbebeğim haziran ortasında doğacak ve ben urfada yaşıyorum nasıl kıyafetler almalıyım hiç bilmiyorum sıcak memlekette yaşayanlar neler aldı? Yenidoğan kıyafetleri hep uzun kollu çoraplu
aaaa aşk olsun canım joum :) ben uyuyorsundur diye şey etmedim kııızSuss kizzz ben diyincemi diyon 2ci gebişler pek sevilmiyor burda
anca döner daha yaa bu haftalarda dönmeye başlıyormuşBebeği ters duran var mı? Doktor artık dönmesi gerekiyor bol yürüyüş yap dedi.sezeryanda dönmesi çok önemli mi acaba bebeğin
benimki gynoferon kuuzum ben kabız da oluyorum ishal de oluyorum herşey varDemir ilacınız nedir benimki feramat ve hic kabız olmadımmesirmacunu
pijama internetten aldıysan link atabilir misin canımBende Diyarbakır'da yaşıyorum Haziran ortasi dogurcam.4 takım uzun kollu aldım geri kalanını hep kısa kollu aldım.burasi çok sıcak sadece ince zıbın giydiririz büyük ihtimal.pijama gece giydirmek için aldım 5-6 tane.
Aynıı bennnbenimki gynoferon kuuzum ben kabız da oluyorum ishal de oluyorum herşey var
+1Aynıı bennn
Evet evet azalınca hissediyoruz zatenBu hareketleri sayarsak olması gerekenden fazla olurMaşallah bebeklerimizeee
kuzum 3 gün normal ama yarından sonra bakarsın ilaçmı ediyo acaba bi kabizdın sonr aishal oldun falanBenimkii gynoferrosanol aşırı kabız yapıyor.
Jou bide ben 3 gündür felan ishalim ya ayıptır söylemesi sıkıntı olur mu.
Ne aşı kartı kizz+1kızlar bana aşı yapmıyorlar aşı kartı soruyorlar kimde aşı kartı var ki e-nabızda da kayıt bulamadım biz bu tetanozu ilkokulda mı vurunmuştuk
Bah bah kıvırmalara bahhaaaa aşk olsun canım joum :) ben uyuyorsundur diye şey etmedim kııız
Hee ozaman ilaçtan kaynaklibenimki gynoferon kuuzum ben kabız da oluyorum ishal de oluyorum herşey var
Benimkii hic dönmedi kafası aşagıdaydı sonra bianda yukarı çıktıbanada hep yurüyüş et dedi ettim sonuc inatçı kizım kafası yukarda durup durdu sezaryende cevirdileranca döner daha yaa bu haftalarda dönmeye başlıyormuş
Hahaha ben de hiç hatırlamıyorum valla ama hallettik kokteyl yaptılar bana tetanoz difteri boğmaca Allah ne verdiyseNe aşı kartı kizz
Vuruldukmu vuruldummu ben bile bilmiyorum
Sen nerelerdesin gerçekten yaaaa bizim sana kızmamız lazım ihmal ediyorsun buralarıııBah bah kıvırmalara bahh
Ne saçma töbe yaa+1kızlar bana aşı yapmıyorlar aşı kartı soruyorlar kimde aşı kartı var ki e-nabızda da kayıt bulamadım biz bu tetanozu ilkokulda mı vurunmuştuk
Kimde ne durur aşı kartıHahaha ben de hiç hatırlamıyorum valla ama hallettik kokteyl yaptılar bana tetanoz difteri boğmaca Allah ne verdiyse
Şeker yüklemesinden sonra oldum Jouu bence.kuzum 3 gün normal ama yarından sonra bakarsın ilaçmı ediyo acaba bi kabizdın sonr aishal oldun falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?