- 25 Ağustos 2019
- 62.407
- 119.748
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.241
Ne gibi sızlama kuzu regl ağrısı gibi oluyosa normal regl haftalara girdiysen26. Haftasını geçirmis tecrübeli annelerbu haftalarda sızlama oldu mu hiç sizde bide hafiften ağrı böyle adet olacakmış gibi bir değişim döngüsü mu aceba yoksa korkmalı miyim bana birşey diyin hele
Aaaa evet 11-13 arası oluyordu hatta en son 13 Eylül'de olmuştum işte ondan mı dersin aynen regl ağrısı gibi rahimde böyle sızlama olur ya hafiften göbek altında ağrı olur öyle akşam uzeri oldu birşey yoktu ama kalmadı sanki şimdi rahim falan mı genişliyor 3. Trimester doğru gidiyorum değişkenlik mi oluyor bilemedim bu gebelik ne kadar farklı birşey yaNe gibi sızlama kuzu regl ağrısı gibi oluyosa normal regl haftalara girdiysen
Ayyy jou bende aynı sırtım koptu yemek yağ bulaşıkları yıka et. İşten geldim oturmadan mutfağa girdim.Iyiyimm bebeğim iftar miftar yemek bulaşık derken yoruldum kııaaazzz
Normal canım benim ilkide normal bişey çıkmasa normal olacak Allah'ın izniyleDoğumları nasıl düşünüyorsunuz kızlar
Ben doktora özellikle sordum. 15 tane de yesen bişey olmaz sadece kilo alırsın dedi
Ay bide iştrn geldiğin gibi mutfağa girişmek var allah yardımcın olsun inşaallahh ya nezaman çıkıyorsun izne pekiAyyy jou bende aynı sırtım koptu yemek yağ bulaşıkları yıka et. İşten geldim oturmadan mutfağa girdim.
Öyle oluyorr benimde bianda vuruyorr sonra geçiyorr tabiiAaaa evet 11-13 arası oluyordu hatta en son 13 Eylül'de olmuştum işte ondan mı dersin aynen regl ağrısı gibi rahimde böyle sızlama olur ya hafiften göbek altında ağrı olur öyle akşam uzeri oldu birşey yoktu ama kalmadı sanki şimdi rahim falan mı genişliyor 3. Trimester doğru gidiyorum değişkenlik mi oluyor bilemedim bu gebelik ne kadar farklı birşey ya
Aynen normal demekki içim rahatladıDemek ki normal bu kızlar benimki de 1 haftayı gecgindir ara ara oluyor öyle bazen de sizlatiyor güçlü vurunca
Yaa eveetAy erkekk aynı haftalarda hamiş kalmişız demekkii
Insallahh canım benimmYaa eveetdoğumlarımızı da art arda tam vaktinde yaparız inşallah sağlıkla
Kız unutmuşum ya ben bu ağrıyi eksikliğini de hiç aramıyordum yani tabi yerine daha farklı ağrılar falan geldi ama yani bunu hiç özlememisimÖyle oluyorr benimde bianda vuruyorr sonra geçiyorr tabiihamilelikte regliden kurtuluyoruz gene ağrısı bizi bırakmay
Evettt yaaa hamilelik çok farklı ve farklı ağrılar oluyorrr bende hiç özlemedim.ne yalan söyleyeyimm ama 40 gün bizi bekliyoKız unutmuşum ya ben bu ağrıyi eksikliğini de hiç aramıyordum yani tabi yerine daha farklı ağrılar falan geldi ama yani bunu hiç özlememisimay normaldir diyorsun dimi joucum
Maşallah. Normal doğum sancısı nasıl oluyor biraz tarif eder misin?Normal canım benim ilkide normal bişey çıkmasa normal olacak Allah'ın izniyle
Evett jouuuAy bide iştrn geldiğin gibi mutfağa girişmek var allah yardımcın olsun inşaallahh ya nezaman çıkıyorsun izne peki
Manisa/Akhisar canım senn?Insallahh canım benimmnerde oturuyorsun acaba
Yaaaa bizim fabrika manisaya taşınma bi durumu varrr kızzzManisa/Akhisar canım senn?
Aaa iyi ozamann mayista tam dinlenirsin o haldeEvett jouuu
Allah nasip ederde o haftaları görürsek 26 nisanda tam 32 haftalık oluyoruz o zaman izne çıkıcam.
Ayy bir de taşınıyormuş gerçek hayatta arkadaş oluruz bebişlerimizi de kanki yaparız hahahahYaaaa bizim fabrika manisaya taşınma bi durumu varrr kızzz2 sene önce vardı deprem araya girince vazgectiler gene bi konusma var tabii belli değell bende çerkezköy/tekirdağ
Hahahaha evettt bakalımm mecbur bizde peşineAyy bir de taşınıyormuş gerçek hayatta arkadaş oluruz bebişlerimizi de kanki yaparız hahahahhakkınızda hayırlısı olsun canıım
Hadi bakalım olursa haberlerini bekliyorum canımHahahaha evettt bakalımm mecbur bizde peşinekonusma varmış ama genede illede orası sanayide olcakmış izmirle manisa arası biyerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?