2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar merhaba bilenler yadımcı olabilirmi ? Allaha şükür 28 haftalık olduk. Bebeğimin gelişimi ve kilosu 10 gün önde. gayet iyi ben toplam 8 kilo aldım. Tansiyonum 10/5 en fazla 11/6 ödem şişlik yok yani genel olarak iyi gidiyor. Ama dün rutin idrar testimde protein değeri eser cıkmıs ( var işe yok arası bir şey miş) idrarda protein gebelik zehirlenmesi diyolar nette cok korktum. Doktorum enfeksiyon kaynaklı sorun yok dedi tansiyon ölçmeye devam dedi. Kuzenim doktor kendisine sordum tansiyon daha önemli dedi. Böyle bir şey yasayan var mı ben gereksiz panik mi yapıyorum

Arkadaşlar size bir sorum var 28 haftalik hamileyim bu aya kadar bebek makat gelişliydi.Bugun gittigimde başı aşağıya donmus dedi bu erken doğum belirtisi mi

Arkadaşlar size bir sorum var 28 haftalik hamileyim bu aya kadar bebek makat gelişliydi.Bugun gittigimde başı aşağıya donmus dedi bu erken doğum belirtisi mi
Hayır canımm öyle hemen başlamazkii günü var onun anca başlıyolar bu dönemde aşağa inmiş zamanla hazırlığa geçiyor bebe

Benim üst sınırın üstünde protein çıktı korkmayın tansiyon yüksekliği olursa doktorunuza bilgi verin tansiyon önemli

canım nasıl bir tedavi uygulandı kaçıncı haftada protein cıktı
26. Haftamdan itibaren var herhangi bir tedavi uygulanmıyor iki kez spor idrar ve 24 saatlik idrar baktılar üst sınır 140 benim 150 ve 148 çıktı doktor tansiyonun düşük, gebelik nedeniyle bu olabilir dedi. Korkutmayın kendinizi

Bende 24 saatlik idrar bakmadı bile enfeksiyon nedenli dedi bu haftada beklemem tansiyon yüksekliği yoksa benim için anlamlı değil dedi

Bende 24 saatlik idrar bakmadı bile enfeksiyon nedenli dedi bu haftada beklemem tansiyon yüksekliği yoksa benim için anlamlı değil dedi
Enfeksiyon gördüyse 24 saatlik idrar anlamsız zaten hem eser miktar görülmüş protein. O gün yediğiniz şeyden bile olabilir o dediğiniz. Yine de doktorunuza güvenmiyorsanız başka bir doktora gidebilirsiniz

Maşallah. Normal doğum sancısı nasıl oluyor biraz tarif eder misin? Ben de normal doğum yapmak istiyorum inşallah hayırlısıyla. Doğum sancısı nereye vuruyor bele mi kasığa mı karına mı?
Hepsine vuruyor canım belden kasıklara doğru sonra şiddetleniyor tabi çok hatırlamıyorum 10 yıl geçti aradan ama anlıyorsun sancı olduğunu

Ben de geçen hafta idrar tahlili yaptırdım protein eser çıktı ve enfeksiyon da çıktı lökosit +3 diyordu negatif yerine. Doktorum idrar kültürü de istedi orada üreme olmayınca ilaç kullanmaya hiç gerek yok bol su tüket dedi. Bol su için siz de korkmayın

Benim doktorumda tanaiyon yuksek değilse bu anlamsız dedi bol su iç dedi siz kaç haftalık hmilesiniz

Ayy bir de taşınıyormuş gerçek hayatta arkadaş oluruz bebişlerimizi de kanki yaparız hahahah hakkınızda hayırlısı olsun canıım

Hahahaha evettt bakalımm mecbur bizde peşine konusma varmış ama genede illede orası sanayide olcakmış izmirle manisa arası biyerde

ayy bende manisadayımm ne güzel olur öyle bişi olsaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…