- 25 Ağustos 2019
- 62.409
- 119.751
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.301
OOoo 30haftaya geldi başlar tabi çıkmaya benimkide çok hafif vardı değişik birsey yaPeki linea nigranız çıktı mı?? Karnın ortasında uzunlamasına siyah çizgi ay bende çıktı biraz çok hoşuma gidiyor
Aynen öyle yapacak bir şey yok artık ne kadar az o kadar iyi diyip devam edeceğimBaya iyi seyleri sürüyorsun bide vücudun kabul etmiyo demekki benimkide öyleydivücudun yağlıysa oda hemen yapıyo
Aynen öyle canımAynen öyle yapacak bir şey yok artık ne kadar az o kadar iyi diyip devam edeceğim
30 hafta mı jou bu gerçek yüzüme tokat gibi çarptı bir anlık unutmuşumOOoo 30haftaya geldi başlar tabi çıkmaya benimkide çok hafif vardı değişik birsey ya
Ben bir önceki hamileliğimde Türkiye’ye gittim döndüm (Amerika’dan) yaklaşık 12 saat uçtum 32 haftalıktım dönerken binmeden önce doktora gittim kontrolde bir sıkıntı yoktu ama sıksık ayağa kalkman lazım birde varis çorabı tavsiye ediliyorBir de bayramda şehir dışına çıkacağım. 30. hafta oluyor. doktorum sıkıntı yok dedi ama havayolu şirketleri rapor istiyo fln diye bir şey duydum. Daha önce hamileyken uçak yolculuğu yapan oldu mu aramızda?
Hahahahahaha acoooo ay güldürdün beni manyah yaaa herşey olduğu gibiyle gelecekk az tadını çıkar bee hamileliğin30 hafta mı jou bu gerçek yüzüme tokat gibi çarptı bir anlık unutmuşum30 ne ya 30…. 36dan sonra ne zaman gelicek diye bekliycem ve ben 30da mıyım?? Error verdim
Peki havayolu şirketi doktor raporu fln görmek istedi mi?Ben bir önceki hamileliğimde Türkiye’ye gittim döndüm (Amerika’dan) yaklaşık 12 saat uçtum 32 haftalıktım dönerken binmeden önce doktora gittim kontrolde bir sıkıntı yoktu ama sıksık ayağa kalkman lazım birde varis çorabı tavsiye ediliyor
Tadını çıkaramadan bitcek işteeee bitmiş bileeeHahahahahaha acoooo ay güldürdün beni manyah yaaa herşey olduğu gibiyle gelecekk az tadını çıkar bee hamileliğin
36dan sonra doktor onaylasa bile havayolu şirketi izin vermiyor diye duymuştum canım 30da bir şey istemezler bence, iç hatlar di mi?Peki havayolu şirketi doktor raporu fln görmek istedi mi?
Evet evet iç hatlar36dan sonra doktor onaylasa bile havayolu şirketi izin vermiyor diye duymuştum canım 30da bir şey istemezler bence, iç hatlar di mi?
Evett benim 16. Haftadan itibaren belirmeye başladı o çizgi göbeğimin üstünden aşağı doğru gidiyor baya uzunPeki linea nigranız çıktı mı?? Karnın ortasında uzunlamasına siyah çizgi ay bende çıktı biraz çok hoşuma gidiyor
o bende hiiç çıkmadıPeki linea nigranız çıktı mı?? Karnın ortasında uzunlamasına siyah çizgi ay bende çıktı biraz çok hoşuma gidiyor
ayyy şaka gibi 30 diyince bi heyecan geliyorOOoo 30haftaya geldi başlar tabi çıkmaya benimkide çok hafif vardı değişik birsey ya
Ay cikmaz olur muu annem diyo ki bu cizgi sadece erkek cocukta cikiyo halbuki sende de cikmis farketmiyo demek kiPeki linea nigranız çıktı mı?? Karnın ortasında uzunlamasına siyah çizgi ay bende çıktı biraz çok hoşuma gidiyor
Jouu yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş de 2 hafta öndeydi, ben de şimdi doktordan çıktım bana da aynısını dedi kıızz bizim bebişlerin maşallahı varHahahaha evettt bakalımm mecbur bizde peşinekonusma varmış ama genede illede orası sanayide olcakmış izmirle manisa arası biyerde
Benimki alttan göbek deliğine kadar düz, göbek deliğinden sonra sola doğru gidiyor enteresan bi şekilde çıktı yamuk yumukPeki linea nigranız çıktı mı?? Karnın ortasında uzunlamasına siyah çizgi ay bende çıktı biraz çok hoşuma gidiyor
Benim çıktı düz gidiyorPeki linea nigranız çıktı mı?? Karnın ortasında uzunlamasına siyah çizgi ay bende çıktı biraz çok hoşuma gidiyor
Kız cidden bende anlamadım nasıl geldi bu zamanTadını çıkaramadan bitcek işteeee bitmiş bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?