2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bir de bayramda şehir dışına çıkacağım. 30. hafta oluyor. doktorum sıkıntı yok dedi ama havayolu şirketleri rapor istiyo fln diye bir şey duydum. Daha önce hamileyken uçak yolculuğu yapan oldu mu aramızda?

Ben bir önceki hamileliğimde Türkiye’ye gittim döndüm (Amerika’dan) yaklaşık 12 saat uçtum 32 haftalıktım dönerken binmeden önce doktora gittim kontrolde bir sıkıntı yoktu ama sıksık ayağa kalkman lazım birde varis çorabı tavsiye ediliyor

30 hafta mı jou bu gerçek yüzüme tokat gibi çarptı bir anlık unutmuşum 30 ne ya 30…. 36dan sonra ne zaman gelicek diye bekliycem ve ben 30da mıyım?? Error verdim
Hahahahahaha acoooo ay güldürdün beni manyah yaaa herşey olduğu gibiyle gelecekk az tadını çıkar bee hamileliğin

Peki havayolu şirketi doktor raporu fln görmek istedi mi?

Hahahaha evettt bakalımm mecbur bizde peşine konusma varmış ama genede illede orası sanayide olcakmış izmirle manisa arası biyerde
Jouu yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş de 2 hafta öndeydi, ben de şimdi doktordan çıktım bana da aynısını dedi kıızz bizim bebişlerin maşallahı var bir de şeker yüklemesine geldim 1 saat sonra kan vericem bayılıcaaam

Kızlar sürekli gogsumun altında şiddetli ağrı var,arada geçiyor.bazen dayanamiyorum ağrısına niye böyle oluyor.var mi benim gibi bu ağrıyı ceken

Peki linea nigranız çıktı mı?? Karnın ortasında uzunlamasına siyah çizgi ay bende çıktı biraz çok hoşuma gidiyor
Benimki alttan göbek deliğine kadar düz, göbek deliğinden sonra sola doğru gidiyor enteresan bi şekilde çıktı yamuk yumuk hep fotolarda gördüğüm düz halbukii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…