- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.281
Doktoruma guveniyorum zaten iki doktor ile gidiyorum ikiside aynı seyi eedi ama pimpirikli yapım var sanırımEnfeksiyon gördüyse 24 saatlik idrar anlamsız zaten hem eser miktar görülmüş protein. O gün yediğiniz şeyden bile olabilir o dediğiniz. Yine de doktorunuza güvenmiyorsanız başka bir doktora gidebilirsiniz
Hah benim de ara ara öyle oluyor bikac saniyelik. Sonra geciyorÖyle oluyorr benimde bianda vuruyorr sonra geçiyorr tabiihamilelikte regliden kurtuluyoruz gene ağrısı bizi bırakmay
Ay gerçektenayy bende manisadayımm ne güzel olur öyle bişi olsaaa :)
Maalesef bu çatlak konusu biraz genetik yatkınlığa bağlı, ne yapsan da bazen önüne geçilmiyor. Ben karnım büyümeye başladığından beri her gün hindistan cevizi yağı ile masaj yapıyorum, haftada bir Sinoz'un peelingi ile duştan önce yine karnıma masaj yapıyorum ve bol su içiyorum ben de. Henüz çatlama yok ama bundan sonra ne olur bilinmez, göbişler büyümeye devam...Kızlar günaydın herkese. Yazdıklarınızı her gün takip ediyorum çok katılamasam da :) Benim en istemediğim şeylerden biri çatlamaktı sabah akşam krem yağ sürüp günde 3 litre su içmeme rağmen karnımın alt taraflarından başladı. Bu gidişle baya olacak. Sizde durumlar nasıl?
Günaydınn, ben bio oil artı incir çekirdeği yağı sürüyorum. 28+3 henüz göbekte yok ama göğüslerimde eskiden olanlar biraz uzadı sanki, oraya sürmüyordumKızlar günaydın herkese. Yazdıklarınızı her gün takip ediyorum çok katılamasam da :) Benim en istemediğim şeylerden biri çatlamaktı sabah akşam krem yağ sürüp günde 3 litre su içmeme rağmen karnımın alt taraflarından başladı. Bu gidişle baya olacak. Sizde durumlar nasıl?
bende yavaştan çatlamaya başladım :) ona yapacak bir şey yok sanırımKızlar günaydın herkese. Yazdıklarınızı her gün takip ediyorum çok katılamasam da :) Benim en istemediğim şeylerden biri çatlamaktı sabah akşam krem yağ sürüp günde 3 litre su içmeme rağmen karnımın alt taraflarından başladı. Bu gidişle baya olacak. Sizde durumlar nasıl?
Cok normall regl olamadığımız içinde ondanda biyandan şişiyoruz tabii kadın olmak çok zorHah benim de ara ara öyle oluyor bikac saniyelik. Sonra geciyor
Ooo bu kk da manisalılarda çoo varayy bende manisadayımm ne güzel olur öyle bişi olsaaa :)
Hıçkırık son ayalrdada epey oliyo bide bazen sinir oluyosun buakdar hıçkırık3 dk sürdü geçti kızlar ya hıçkırdı yada tekmeledi oraları :))) günnnayydınnnn
Karnimin alti bir kasiniyo boyle tatli tatliKızlar günaydın herkese. Yazdıklarınızı her gün takip ediyorum çok katılamasam da :) Benim en istemediğim şeylerden biri çatlamaktı sabah akşam krem yağ sürüp günde 3 litre su içmeme rağmen karnımın alt taraflarından başladı. Bu gidişle baya olacak. Sizde durumlar nasıl?
Kuzum tırnagıyla kaşımada elinle ovala karnınız bide kupkuru olunca öylede başlıyo benimki olunca bebeyağı sürüyorumKarnimin alti bir kasiniyo boyle tatli tatlimemeler de ayni sekilde her gun yagliyorum ben de ama sanirim olacagi varsa olacak
Maalesef her vücudumuz aynı olmuyo kimisine işe yaramayabiliyorr benimde ilk kızımda aynı sen gibiydii ve maalesef hep çatladı heleki doğumdan sonra delirtti beni kaşıntıKızlar günaydın herkese. Yazdıklarınızı her gün takip ediyorum çok katılamasam da :) Benim en istemediğim şeylerden biri çatlamaktı sabah akşam krem yağ sürüp günde 3 litre su içmeme rağmen karnımın alt taraflarından başladı. Bu gidişle baya olacak. Sizde durumlar nasıl?
Ben de oyle yapiyorum kasimamaya calisiyorumKuzum tırnagıyla kaşımada elinle ovala karnınız bide kupkuru olunca öylede başlıyo benimki olunca bebeyağı sürüyorum
Vücudumuz değişiyor neler nelerBen de oyle yapiyorum kasimamaya calisiyorum
GünaydınnKızlar günaydın herkese. Yazdıklarınızı her gün takip ediyorum çok katılamasam da :) Benim en istemediğim şeylerden biri çatlamaktı sabah akşam krem yağ sürüp günde 3 litre su içmeme rağmen karnımın alt taraflarından başladı. Bu gidişle baya olacak. Sizde durumlar nasıl?
ayy baya böyle kırmızı mor renkli. 26. haftadayım asla kaşımıyorum sabah bio oil akşam lierac sürüyorum ama faydası yok.Maalesef her vücudumuz aynı olmuyo kimisine işe yaramayabiliyorr benimde ilk kızımda aynı sen gibiydii ve maalesef hep çatladı heleki doğumdan sonra delirtti beni kaşıntı
simdiki gebemde hicbirşey bile sürmüyorumm ama ortada kaşıntı bile yok mesela vücudumuz yağdanda oluyo bu maaleseffkırmızı olmaya başladımı peki kaç haftalıksın
Benim o da var göbek deliğimin altından aşağı doğru devam eden bi çizgiPeki linea nigranız çıktı mı?? Karnın ortasında uzunlamasına siyah çizgi ay bende çıktı biraz çok hoşuma gidiyor
Baya iyi seyleri sürüyorsun bide vücudun kabul etmiyo demekki benimkide öyleydiayy baya böyle kırmızı mor renkli. 26. haftadayım asla kaşımıyorum sabah bio oil akşam lierac sürüyorum ama faydası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?