2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hee yok kuzumm 3 ay önce 1 hafta önde demisti doktor bana 2hafta önde olması bile müthiş seninkii vallahii çokgüzell gerçi ben daha gitmedim bu ay haftaya çarşamba gidicem bakalımm neler olcak açlık kan vercem bende
Ooyyy şeker yüklemesi fenaymış ya heleki açken bide koca şey veriyolar resmen görmüştüm ben onu hastanede

Ay bana ufak bi şey verdiler şöyle ama içmeden daha iyiydim açlıkla idare ederdim bunu içince şekeri bi terletti bi halsizleştirdi teşekkür ederim kuzummm

Reactions: Jou
Ay bana ufak bi şey verdiler şöyle ama içmeden daha iyiydim açlıkla idare ederdim bunu içince şekeri bi terletti bi halsizleştirdi teşekkür ederim kuzummmEki Görüntüle 3400613
Aaa senin ki farklıymış eveettt
Seker olduğu için seni bile bayıltır yanii açken şekerli içmekte büyük güçlük cidden
Hayırlisıyla güzel haberler all canim ins şekerin yokturr

Aaa senin ki farklıymış eveettt
Seker olduğu için seni bile bayıltır yanii açken şekerli içmekte büyük güçlük cidden
Hayırlisıyla güzel haberler all canim ins şekerin yokturr
İnşallah yoktur canım ya biraz tatlıya filan düşkünümdür ama alakası var mı bilmiyorum

İnşallah yoktur canım ya biraz tatlıya filan düşkünümdür ama alakası var mı bilmiyorum
BUgüne kadar hep yedinmi tatlı bazen bende kaçamak yapıyorum onu kizımda hic yapmazdım ama bunda deliriyorum artık dolapta baklava var yesemmi yemesemmi aklım bi geliy bi gideyyy

BUgüne kadar hep yedinmi tatlı bazen bende kaçamak yapıyorum onu kizımda hic yapmazdım ama bunda deliriyorum artık dolapta baklava var yesemmi yemesemmi aklım bi geliy bi gideyyy
Valla yiyorum canım çekerse yaa ilk 4,5 ay yiyemedim sevdiğim şeylerden bile tiksindiğimden ama sonra iştahım açılınca kendimi kısıtlamadım hiç baklava da 2-3 kere yermişimdir

Valla yiyorum canım çekerse yaa ilk 4,5 ay yiyemedim sevdiğim şeylerden bile tiksindiğimden ama sonra iştahım açılınca kendimi kısıtlamadım hiç baklava da 2-3 kere yermişimdir
Hahaha ozamann du bakalımm nasıl çıkıcakk ilk kan tahlilinde çıkmışmıydı sekerin oranı kaçtı benim 100.3 dü

Hahaha ozamann du bakalımm nasıl çıkıcakk ilk kan tahlilinde çıkmışmıydı sekerin oranı kaçtı benim 100.3 dü
Sonuçları bekliyorum canım ilki de daha çıkmadı bakalım ikinciyi vericem birazdan, önceki tahlillerde de şekerle alakalı bir sorunum yoktu rutin olanlarda

Sonuçları bekliyorum canım ilki de daha çıkmadı bakalım ikinciyi vericem birazdan, önceki tahlillerde de şekerle alakalı bir sorunum yoktu rutin olanlarda
Heee ilk ayinda ilk kan tahlilindede belli oluyomuş ya biraz onu sormuştum kaçtı diye

Merhaba, ben geçem hafta trabzon antalya arası uçtum 25 haftalık olduğum için problem olmadı fakat bazı havayolu şirketleri 28 haftadan sonra istiyor bence arayıp teyit etmende fayda var

Ben 25. Haftada bindim simdi 28. Haftada tekrar binecegim. Pazar ucus var yarin doktora gidip rapor alacagim. 28-32. Haftalar arasi doktor raporu sart diye biliyorum ben riske atmak istemedim o yuzden

Anamm en duşük haftalıkk benmiyim ya ben daha 24+6 haftalık
Biz daha küçüğüz 24+3 bugün ama dün kontrolüm vardı 3 hafta önden gidiyormuş kilosu ve boyu maşallah 27 haftalık görünüyor dedi. Şimdiden 1050 Gr olmuş bile tostik abisi de öyleydi, o yüzden 35.hafta doğmuştu. Bunu da erken almayı planlıyor doktorum iğne yaptığım için sancı erken gelirse riskli olur diye. Sağlıkla alalım kucağımıza, biraz sabırsızlanmaya başladım ben

Evet evet iç hatlar
Müşteri hizmetlerine sor dicem beş kere arasan beşi farklı şey söyler eminim en son havalimanındaki görevlilerin insiyatifine kalıra kadar geliyor konu. İstersen garanti olsun diye doktorundan bir kağıt al ama bence gerek yook haftan çok ileri değil

Evet öyle yapayım en iyisi zaten gitmeden 3-4 gün önce doktor kontrolüm var o zaman alıyım riske atmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…