- 25 Ağustos 2019
- 62.410
- 119.751
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.321
Hee yok kuzumm 3 ay önce 1 hafta önde demisti doktor bana 2hafta önde olması bile müthiş seninkii vallahii çokgüzell gerçi ben daha gitmedim bu ay haftaya çarşamba gidicem bakalımm neler olcak açlık kan vercem bendeJouu yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş de 2 hafta öndeydi, ben de şimdi doktordan çıktım bana da aynısını dedi kıızz bizim bebişlerin maşallahı varbir de şeker yüklemesine geldim 1 saat sonra kan vericem bayılıcaaam
Ayy vallahii mayısa ne kaldı şurda hadi haziranı saymaayyy şaka gibi 30 diyince bi heyecan geliyor
Ay bana ufak bi şey verdiler şöyle ama içmeden daha iyiydim açlıkla idare ederdim bunu içince şekeri bi terletti bi halsizleştirdiHee yok kuzumm 3 ay önce 1 hafta önde demisti doktor bana 2hafta önde olması bile müthiş seninkii vallahii çokgüzell gerçi ben daha gitmedim bu ay haftaya çarşamba gidicem bakalımm neler olcak açlık kan vercem bende
Ooyyy şeker yüklemesi fenaymış ya heleki açken bide koca şey veriyolar resmen görmüştüm ben onu hastanede
Aaa senin ki farklıymış eveetttAy bana ufak bi şey verdiler şöyle ama içmeden daha iyiydim açlıkla idare ederdim bunu içince şekeri bi terletti bi halsizleştirditeşekkür ederim kuzummm Eki Görüntüle 3400613
İnşallah yoktur canım yaAaa senin ki farklıymış eveettt
Seker olduğu için seni bile bayıltır yanii açken şekerli içmekte büyük güçlük cidden
Hayırlisıyla güzel haberler all canim ins şekerin yokturr
BUgüne kadar hep yedinmi tatlı bazen bende kaçamak yapıyorum onu kizımda hic yapmazdım ama bunda deliriyorum artık dolapta baklava var yesemmi yemesemmi aklım bi geliy bi gideyyyİnşallah yoktur canım yabiraz tatlıya filan düşkünümdür ama alakası var mı bilmiyorum
Valla yiyorum canım çekerse yaa ilk 4,5 ay yiyemedim sevdiğim şeylerden bile tiksindiğimden ama sonra iştahım açılınca kendimi kısıtlamadım hiç baklava da 2-3 kere yermişimdirBUgüne kadar hep yedinmi tatlı bazen bende kaçamak yapıyorum onu kizımda hic yapmazdım ama bunda deliriyorum artık dolapta baklava var yesemmi yemesemmi aklım bi geliy bi gideyyy
Hahaha ozamann du bakalımm nasıl çıkıcakk ilk kan tahlilinde çıkmışmıydı sekerin oranı kaçtı benim 100.3 düValla yiyorum canım çekerse yaa ilk 4,5 ay yiyemedim sevdiğim şeylerden bile tiksindiğimden ama sonra iştahım açılınca kendimi kısıtlamadım hiç baklava da 2-3 kere yermişimdir
Sonuçları bekliyorum canım ilki de daha çıkmadı bakalım ikinciyi vericem birazdan, önceki tahlillerde de şekerle alakalı bir sorunum yoktu rutin olanlardaHahaha ozamann du bakalımm nasıl çıkıcakk ilk kan tahlilinde çıkmışmıydı sekerin oranı kaçtı benim 100.3 dü
Heee ilk ayinda ilk kan tahlilindede belli oluyomuş ya biraz onu sormuştum kaçtı diyeSonuçları bekliyorum canım ilki de daha çıkmadı bakalım ikinciyi vericem birazdan, önceki tahlillerde de şekerle alakalı bir sorunum yoktu rutin olanlarda
Merhaba, ben geçem hafta trabzon antalya arası uçtum 25 haftalık olduğum için problem olmadı fakat bazı havayolu şirketleri 28 haftadan sonra istiyor bence arayıp teyit etmende fayda varBir de bayramda şehir dışına çıkacağım. 30. hafta oluyor. doktorum sıkıntı yok dedi ama havayolu şirketleri rapor istiyo fln diye bir şey duydum. Daha önce hamileyken uçak yolculuğu yapan oldu mu aramızda?
92 imiş canım şimdi baktım glukoz açlık kan şekeri , geçen ay da glukoz 74 çıkmıştıHeee ilk ayinda ilk kan tahlilindede belli oluyomuş ya biraz onu sormuştum kaçtı diye
AAa ozmaan hicbirseyciğin yokturr şimdii92 imiş canım şimdi baktım glukoz açlık kan şekeri , geçen ay da glukoz 74 çıkmıştı
Ben 25. Haftada bindim simdi 28. Haftada tekrar binecegim. Pazar ucus var yarin doktora gidip rapor alacagim. 28-32. Haftalar arasi doktor raporu sart diye biliyorum ben riske atmak istemedim o yuzdenBir de bayramda şehir dışına çıkacağım. 30. hafta oluyor. doktorum sıkıntı yok dedi ama havayolu şirketleri rapor istiyo fln diye bir şey duydum. Daha önce hamileyken uçak yolculuğu yapan oldu mu aramızda?
İnşallah canımmm inşallahAAa ozmaan hicbirseyciğin yokturr şimdii
Biz daha küçüğüzAnamm en duşük haftalıkk benmiyim yaben daha 24+6 haftalık
Evet benimkide aynı şekilde yamukBenimki alttan göbek deliğine kadar düz, göbek deliğinden sonra sola doğru gidiyor enteresan bi şekilde çıktı yamuk yumukhep fotolarda gördüğüm düz halbukii
Müşteri hizmetlerine sor dicem beş kere arasan beşi farklı şey söyler eminim en son havalimanındaki görevlilerin insiyatifine kalıra kadar geliyor konu. İstersen garanti olsun diye doktorundan bir kağıt al ama bence gerek yook haftan çok ileri değilEvet evet iç hatlar
Evet öyle yapayım en iyisi zaten gitmeden 3-4 gün önce doktor kontrolüm var o zaman alıyım riske atmayımMüşteri hizmetlerine sor dicem beş kere arasan beşi farklı şey söyler eminim en son havalimanındaki görevlilerin insiyatifine kalıra kadar geliyor konu. İstersen garanti olsun diye doktorundan bir kağıt al ama bence gerek yook haftan çok ileri değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?